|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
selam arkadaslar,
yeni bir zeka oyunu eklendi.
oyun mantigi cok basit. önerilen harflerden en fazla harfleri kuran oyuncu kazanir.
oyun puanlari sayfa puanlariyla birlestirilen ilk oyun.
daha fazla bilgi oyun sayfasinda.
oyun beta'dir, yani hata olusabilir. bu durumda buraya yazarsaniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
eklemeye unuttum,
oyunlari sadece en yeni web tarayici (browser) ile oyniyabilirsiniz.
Internet Explorer, Firefox ve Chrome ile test edilmistir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
oyunu aklima delioglan81 soktu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
almancada yapilir. önce bi türkcemizi gelistirelimi ama  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
masallah delüüüüüüü baya akilliymissin sen  ama bi dur hele,iyiki bisey buldun hemen fazlasini istiyon. almancasini yapsa bu seferde ingilizce istiyom dicen ----- Aklima seni hapsettim,müebbet kalacaksin.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
demi ya tamda uymus yani,zeka oyunu ve sen ----- Aklima seni hapsettim,müebbet kalacaksin.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
ha bu arada küstüm ben sana  konusma benle  (yazmada 1q) ----- Aklima seni hapsettim,müebbet kalacaksin.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
o problem degil. almanca ingilizce dil paketleri hazir. en zoru türkceyi bulup düzenlemekti 
biraz kalsin, tutulursa almancayida eklerim. sonra ingilizce japoncadan devam ederiz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
sanki ilk defa görüyorum oyunu ya... das gibts nicht ..
biri beni durdursun  ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
10 saniyelik aralarda chat eklemeyi düsündüm ama oyun bozanlar girip rahatsiz eder diye eklemedim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
oyun gercekten güzel bence bir kültür hizmeti. yanliz buldugumuz bazi kelimeleri hatali diye kabul etmiyor oysa kelimenin dogru olduguna eminim. ilgilenirseniz memnun olurum. simdiden tsk.ler. saygilarimla ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
chatide nerden çıkardınız yaf onun için ekistira oda yokmu?? 
konsantration bozulur..yani benimkisi değil rakiplerimi kast ediyorum ben   ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Oyun, Kelimekolik |
Süper oyun gercekten...ekledigin icin sagol. Bide das gut ist ich bin einer der besten hahaa ----- Ucurtma rüzgar oldugu icin degil rüzgara karsı durdugu icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!