|
|
|
Sitede yenilikler |
Tüm sayfalar yenilenmistir. Bilmeniz gereken bazi yenilikler:
Her aldigniz Mesajin yaninda sikayet sembolü vardir (!) seklinde. Hakaret icerikli mesajlari lütfen bildirin. Rahatsiz eden Üyeleri uzaklastirma eskisinden daha etkili olacaktir. Temiz bir ortam icin sikayet gerektiren mesajlari lütfen bildirin.
Siteye artik login yaptignizda birdahaki seferde otomatik olarak siteye yönlendirilirsiniz. Üye ismi ve Sifrenizi vermeniz gerekmez. Internet Kahve gibi yerlerden katiliyorsaniz, siteden her cikisinizda Logout tiklamayi unutmayin.
Anasayfa/Startseite ------------------- Anasayfadaki bloklarin yerini drag & drop ile degistirebilirsiniz
Mein Account/Hesabim -------------------- Site icindeki tüm ayarlari burdan yapabilirsiniz.
Artik profilinizi, resimlerinizi, albümlerinizi kimler görebilir kisitlayabilirsiniz.
Resminizin minyatürü istedignizi göstermiyorsa burdan düzenliyebilirsiniz
Forum ------- Forumdaki Puanlar (ranking) artik Mesaj sayisina göre degil, aldigniz oylara göre degerlendirilir.
Foruma Arama eklenmistir
Mesajlarim/Inbox ----------------- Mesajlar artik sohbet halinde görüntülenir
Üyeler/Mitglieder ----------------- kategorilenmis üye listeleri. Online üyeleri, Arama vs. burdan görebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Simdi henüz birsey demek icin bence cok erken. Sieht aber bisschen nicht schlecht aus...eline saglik admin ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
bu görümüme de alisir üyeler. kolay gelsin.
ama lütfen su polyannaciliga da bir son vermeli. "Küfür eden, uygunsuz kelime yazanlar derhal siteden atilmali". bu nasil bir fasizan düsünceyse artik.
kimi küfür eder, bunu sikayet etmez, sen karsi küfür edersin, kurnaz kisi bunu sikayet eder, ve aninda siteden atilma? bunun muhatabi admin olmamali. sen kendine küfür ettirme, ya da sana küfür edeni blok et gitsin. biraz da kendi basimizin caresini bakmayi bilelim. her seyi "devletten" beklememeli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
ben profilimi bulamiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
en üstte solda üye ismin yaziyor oraya tikladignda profilin acilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Öbür siteye bakis ney 5 ceker anlamadim? Arastir önce ne var ne yok sonra elestir. Elestiri güzeldir ama 2dk icinde tüm yenilikleri gecmis olamazsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
ben boardu simdiden özledim ----- :turk: BAYRAK, bir milletin SEREFIDIR ONUR timsalidir :turk: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Aglicam..kayboldum ben.. ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Çok karısık ya aradıgımız biseyi bulamıyoruz eskisi daha güzeldi bence sincik buna alısmak zor olcak  hayırlısı olsun ne diyelim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
selam arkadaslar halen inanamiyorum turkbasedeyim degilmi yanlis yerde degilim beni birisi bir dürtebilirmi... yanlis sayfaya girdim sandim.. hehe
tam olarak incelemedim ama sayfa güzel duruyor emeklerinize saglik..
ama sanirim alismamiz lazim biraz önce
ya kötü olan bana mesajlar gelmisss okuyamadimmm onlarda tamamen silinmis biraz daha bekleseydiniz ya 
saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
admin, sag üst kösedeki reklam kutusunu da oynatabilsek var ya, cok süper olurdu!  Hadi yap bir güzellik!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
alisacagiz artik mecburen...hatirlarsan bundan önceki halini de begenmemistik ilk ciktiginda. eski halini istiyoruz diye bagiriyordu herkes....alisiriz ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
profil arkaplani beyaz degilki. ayarlarda istedign arkaplani yükliyebilirsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
elinize saglik güzel olmus sayfaniz. Yalniz bende daha chate giris hakkim yok. Chat bende kapali. Onuda acarsaniz memnun kalirim.
Saygilarimla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
muhahah lara artik chate gir sende ----- peacBarisaRock-rck |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
bu standard mesajlasma tipi. kafa karistircak birsey yok. mesaja tikliyorsun tüm sohbet önünde. bunun nesi kafani karistiryor? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
kann man kein Zitat mehr machen ??? ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
forumdaki smileylerede bi el ativersen
buarada foruma resim eklenebiliyormu? ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
sayin admin size soylemek istedim gercekten suanki yapmis oldugunuz duzenlme sizi gecmisteki duzenlemenden daha kotu
eski sisitem daha hos guzel cabuk aranilabilinirdi simdiki ise hos deyil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
allahhh allahhhh allahh allahhh sen aklımı koru Yarabbi ne olmuş buraya nerdeyim ben .. kayboldum biri beni kurtarsın buradan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!