|
|
|
yenilikler |
Selam arkadaslar,
sayfada yenlilikler yapildi:
1. Profiller extra pencereye tasindi ve degistirildi
2. Fotoalbum eklendi
3. profil icerigndeki code limiti kaldirdi. html den anliyanlar embed, img, object gibi tag'lar kullanabilir. kisacasi youtube haric myvideo.de filmleri, resimler ve bircok baska sey eklenebilir.
her profil penceresi anasayfadan haric extra pencerede acilmasi lazim, aksi taktirde bi zahmet ziyaretci defterime veya bura foruma ekleyin.
diger olusabilecek hatalarida bildirirseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
steht doch da  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
ps. Minialbum gibt es nicht mehr. bitte Fotoalbum benutzen.
zuerst unter Einstellungen Fotoalbum -> Album anlegen
danach bilder hochladen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
Zitat:1. Profiller extra pencereye tasindi ve degistirildi |
süpperrrrrrrrrrrrrrrrrr ----- Küçükken çikolata için ağlıyordum şimdi ise seniniçin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
extra pencere iyi oldu eskisi gibi....
eline saglik....
ben su album meselesini daha cakamadim...biraz ugrasayim bakalim -----
BarisaRock sakin Ctrl+w yapmayin (Sıkıyosa yapin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
Yani ne bileyim sanki eskiden daha net gibiydi. cok sayfa acmalisin simdi.  eskiden chatdeyken gimin bakip yazdigini görüyordun, jetzt muß man andauernd hin und her blättern. ist etwas nervig.
Yinede ellinize saglik. belki birkac gün sonra alisilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
Yani ne bileyim sanki eskiden daha net gibiydi. cok sayfa acmalisin simdi.  eskiden chatdeyken gimin bakip yazdigini görüyordun, jetzt muß man andauernd hin und her blättern. ist etwas nervig.
Yinede ellinize saglik. belki birkac gün sonra alisilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
Yine harikalarla döndün bize eline saglik kardesim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
Selam admin kardes !
Yeniliklerin güzel olmus, bu sekilde daha übersichtlich ama bence sol taraftaki bölüm gästebuch acildiginda yada herhangi bir pencere, eskisi gibi görünse cok daha iyi olur ! Yani en azindan Aktionen bölümü !
Bir de minialbümdeki resimlerin silinip silinmedimi diye soracaktim ?
Kurz gesagt was hast du mit minialbumbilder gemacht ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
yenilikler güzel olmuş
ben şeyi söyliycektim forumlarda puanı yüksek konular veya en çok yazılan konular yukarıda kalsın yani bi sıralama olsun diyorum ilgilenirseniz sevinirim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler |
slm admin site yi iyice yenilesitiriyorsunuz güzel
yanliz sitenizde bulunan bir op yanlis yapti küfür eden sahis lobida kalabiliyorken hic küfür etmeden tr cumhiriyetni savunan kisi siteden 1 hafta uzaklastiriliyor site kürtlerin elindemi veya kürtler tarafindan mi yönetiliyor
sizin hakkinizda suc duyurusu yapmak zorunda birakiyorsunuz dünya iletisim ve internet haklarina uyulmadi bu yapimda gerikiyorsa benide siteden atabilirsiniz ya bu olayi kendi icinizde cözersiniz yada suc duyurusu ile karsi karsiya kalbilirsiniz size bu operötürünüz icin tsk ederim nasil bu kisiyi op olarak kabul edebildiniz saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!