|
|
|
dört gözle sizi bekliyorum |
site tekrar acildi arkadaslar nede kaldiniz? üyelere bir göz attim cok az eski nick gördüm,forumlar ve clipler tekrar normale döndü galiba , ben artik siteye girerken sorun yasamiyorum,umarim herkes öyledir, dört gözle sizi bekliyom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorun hal oldu gibi umarım öledirde.. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geldim, geldim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hg melo yöneticiler sorunu hal ettiler, durum öyle gösteriyor,insan gire,eyince bir kötü oluyor demi?ben haksiz yere banlandigimi sandim ama günahlarini almisim.TB nin tekrar acildigina sevindim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
way iki gözüm hg, kizlardan daha fazla seni özlediydim yaw  gel bi kucaklayim seni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aha....kaçış yok, şimdi mictim işte....bi diğer konuda ki yorumum da sonra biz artık kesin evleniriz 
İyisin umarım sol ve inşallah herşey yolunda sende  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyiym allaha sükür yaw,tsk ederim zengine borcum zügürtte alacagim yok,yuvarlanip gidiyom,haftaya TR gitcem sende gel bana arkadaslik yaparsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana daha var sol.....şimdiden gönlünce geçirebileceğin bir tatilin olsun ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geçmiş olsun diyelim o zaman ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okeye 120 euroyu gömen arkadasin akibeti ne oldu acaba merak ettim ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm nurella büyüklerimiz fazla merak iyi degildir derlerdi  adam okey paket alip para yatirdiysa onun sorunu,cliplerin ve forumlarin düzeldigine göre,benim inancim ve simdiye kadarki TB tecrübelerim yakinda okey bölümüde düzelir,o arkadas herkimse o zaman hakkini kullanir,bu site yönetme isleri disaridan görüldügü gibi kolay olmadigini saniyorm. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslan emsom iyiki geldin senide coh özlemistim gel bir kucaklayim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senmisin yoksa o arkadaş doğru söyle utanmana gerek yok biz bizeyiz ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha yok be sana benim oldugunu kim dediyse yalan demis,ben simdiye kadar hic okey paket bile satin satin almadim,turnuadan kazandigim 4x altin üye paketim var, onu kullanmaya bile zamanim yok.hediye edilseydi sana ederdim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son günlerde yasadigimiz felaket dolu günlerden bir nebze olsun nefes almak icin geliyoruz suraya.Her seyi de bu kadar ciddi almayin yahu ... ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aklin yolu bir ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sana dememistim zaten.niye üzerine alindin ki ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
17 nr de yazdiklariniza katiliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilmukabele efendim ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazi insanlari engellemis olabilirler, ne bilim rahatsizlik duymuslardir, muhalifilige tahammül yok ya hani, baktilar ki körler sagirlar birbirini agirliyor sadece, ne tadi var ne tuzu, hemen bir u-dönüsüyle tekrardan herkese actilar yine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!