|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
Arkada$larim.. Senelerdir bu sitede gözü kapali yaziyorsak..Bu sitenin oyunlarindan..nimetlerinden faydalaniyorsak..... Bize bu imkani sagilayan,admini ,modlari unutmamamiz gerek. Ban $ahsen hepsinin Mübarek Bayramlarini can-i gönülden kutluyorum. Nice Bayramlara derken hepsine mutluluk ve esenikler,görevlerinde ba$arilar diliyorum..
S A Y G I L A R.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
Inaninki..yagcilarda inen var..!! diyenleride anlayabiliyorum.. Bu tevezuhu cok görmeyin arkada$larim.. Hakkiya hakkini teslim edelim.. I YI B A Y R A M L A R ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
Bu samimiyeti hakkettiklerine inandigim ki$ilerin Bayramini kutlamak,bizim memnuniyetimizi belirtirir ve,Onlarada ugradiklari cogu yanli$ karamalarda sesiz kalarak idare etme gücü verir. Icinizden gelmesi lazim..Bitte schön..lütfen,please. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
Amin te$ekkür ederim.. Burada Bayramizi anasayfadan kutlayan,Hepinize hayirli Bayramlar.Bizleri burada eglendirmek ho$ tutmak ugruna gece-gündüz görev veren sana ve arkada$larina saygilarimi..desteklerimi sunuyorum. Hepinize hayirli Bayramlar.esenlikler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
günaydinlar memo katilyiorum sana ve bende modlara burdan iyi Bayramlar diliyorum  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
ich bin hier vielleicht nicht am richtigen ort für die frage aber kann mir jemand bitte sagen wie ich den ton für die benachrichtigungen abstellen kann? das nervt ja richtig.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
bak bi fikrim var beniminde ton yok seninkini ver benimkini al
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
haha cok komik. Weißt du wie es geht? Sagst du es mir bitte?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
selam..startseite de,en üstte solda benahrichtigunglar var orada mikrofon resmine tiklayiniz,X i$areti gelince kapalidir.saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
Cok tesekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
telini yaz özelime ben seni arayip anlatirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
Avucunun icine bak... ne yapman gerektigini anlamissindir sanirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
öyle olsun bende yardim etmem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarsiz olmaz...!! |
yardim dedigimiz sey zaten karsilik beklemeden yaptigimiz seydir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!