|
|
|
Sikayet |
Merhaba Turkbase admin ve yöneticileri, Balkan ülkelerinden katilan bayanlardan sikayetciyim cünkü telefon mailleri aliyorum durmadan ve rahatsiz oluyorum artik. Sahtekarca buradaki insanlari baska sayfalara cekip veya telefon araciliyla para koparmaya calisan insanlar var sitenizde, lütfen bir cözüm getirebilirseniz seviniriz, saygilarla. ----- Nekadar Türksün Aurupali Türk!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sikayet |
Daha neler, ama sazanlar vardir elbet. Öyle seylere kalmadik ^^ ----- Nekadar Türksün Aurupali Türk!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sikayet |
Aptallar ille olur böyle kisilere kanan ama bence genel sayfanin seviyesini indiriyor böyle seyler diye düsünüyorum, dürüstce sohbet etmek isteyenleride kairir böyle olaylar. ----- Nekadar Türksün Aurupali Türk!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sikayet |
iyi niyetli kisiler elbette vardir ama iste elemesi var ^^ ----- Nekadar Türksün Aurupali Türk!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sikayet |
Seninkide bana hakatti arkadasim, herkez biliyor onun anlamini, destek olacaginiza onlari savunur gibi karsi sacmalik yaziyorsunuz, ya destek olun yada hic yazmayin, tartisma konusu diye yazmadim o ilani sikayet amacli buranin adminlerine yazdim. ----- Nekadar Türksün Aurupali Türk!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sikayet |
Ozaman özür dilerim bana söyledin sandim ve durduk yere neden hala bunlari savunuyor diye de sasirmistim dogrusu, icten özür dilerim ----- Nekadar Türksün Aurupali Türk!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sikayet |
Topigin anlamini herkez biliyor sanarim o yönde anlassak iyi olur ve yanlis bir anlasilma oldu arada -.- ----- Nekadar Türksün Aurupali Türk!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sikayet |
Tamam sagol, tek kisi olarak sikayet edince sanmiyorum umursayaaklarini, göze batmasi lazim, adminlerle bunlarin yoksa anlasmalarimi var hmmmmmmm süpheli ^^ ----- Nekadar Türksün Aurupali Türk!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|