|
|
|
admin ben niye amerikali oluyorum sürekli ? help imdat sos hilfe usw:) |
Slm ADMIN, Beni tatile mi yolladin ben bilmeden? Cünkü ben Amerikali oldum laut profildeki ülkebayragi. kac gündür düzelmiyor yaklasik iki hafta oldu sanirim. nerde ne hata yaptim acep düzelmiyor modemi fisi cektim taktim laptopu salladim cevirdim ters bile tutdum  SPASS OKADAR DEGIL EMME AZ KALDI YAPMAMA ) WO WAS muss ich machen ülke bayragim yine almanya göstersin diye? Burdan yazmak zorunda kaldim modlarda sordum onlarda sana yönlendirdiler yardim edemediler bu konuda. kusura bakma artikin yogunsun islerin coktur eminim buna ama bi bes dakika yardim ediver düzeltim sorunu. sana simdiden tskler bana yardimci oluverde bacin yine avrupali olsun hem niye amerika? dubai olsaymis ne güzel olurdu. DANK IM VORRAUS  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demek amerikalisin,haaa ?
hey corc,versene...... hmmmm !? ne veriyordu yaa sarkida? bak,unuttum...iyi mi !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olmaz michale bendede yok diyordu hahhaha yes yes ben var olmak macera dolu amerikayli haha düzelmiyor yaa inan cok komik biraz dimi ama isin dahada komik olani diger nickle dj_sinanay ile bak almanya oluyom sirf sushi amerikali cok garip yani hayretlik bisey. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dett cok güzelim kiskanma simdi durun hele admin bana yazicak bende yine alamanyali oluvercem merakla bekliyom hata nerde acaba? ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e,sendekinden bende olmadigindan sendekini istiyorum ya ben zaten...bende de yok--demekle bi yere kacamazsiniz corc hanfendi ! o kadar !!!
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keske amerika yerine türk bayragi veya ne bilem en azindan dubai olsaymis ah ahhhhh hayat beni neden yoruyorsunnnn ya habibilerle yazisirdim simdi  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey allahim yarabbim, insanlar kicini yirtiyor amerikan yesil karti icin sende sikayetcisin, iyi iste sesini cikarma beles amerikan vatandasligi. admin'e tesekkür etmelisin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dir viel spass habibilerle......sapugh sey,nolacak !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste bende tsk etcemde beni tatile göndermis gibi bisey hahah emme dur bakalim sorun var ama nerde diger nickle almanya gösteriyor sirf bunda amerika cok garip geldi bana cözmem lazim nerde acep hata diye bana yardim eder birazdan görürse.hayatda hem ben amerikaya gitmek istemem ama dubai olsa hazirim bavulum bile hazir hahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dur simdi admin gelcek sen görcen bak nasil yardim etcek sushi bacisina ayni bu resimde gibi hahha elimden tutcak düzeltcek yardimci olcak  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok amerikayi kabul etmessen japonya' ya gönderecek seni, japonya da geysalik egtimi aldiktan sonra dubai ye gidebilirsin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sushi Green cardinda yakinda gelir. Seni kaybediyoruz desene..Ingilizcen iyidir in$allah. Desene yakinda ingilizce yazi$acagiz.How are you sushi? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
what dedin gülüm hahahha yes ve kes misali yok bee ingilizcem iyidir eskiden telde cok müsterilerlerle sohbet ederdim severek geri ceviririm amerikayi napim yaa merak etmiyom hic . ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten almanya akillim amerika vermedimki ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
günaydin bu topici acali hayli bi vakit gecti sen yeni mi gördün? ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
what dedin gülüm i don´t anlamak seni because ben hincik was amerikan ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee dimi yani face surft auf einem anderen level als ich durch turkbase sürekli andere baustelleye saptirmaya calisiyor DUBAI demistimya basdan ona takmis demek dubaide yakisikli irkekler var diye sen cözmedin olayi demek. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu tiple sen ancak amerikali olursun ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEYIN.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm nickim bu ve hep bu.... baska kullanmiyorum.... konuyu gündeme getiren arkadas gibi zirt pirt nick alip sonra kendimi silen cinsden degilim. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oho günaydin yilmaz o eskidi gitti....... kullanmyiorumki onu eskiden arkadasla takim aldik öyle kaldi...hatira misali ama ben hep sushideyim .bunu burda herkez söyler sana sushi hep online cünkü.beni bilen diger nickide biliyor kafani yorma sen arkadaslarimin hepsi billir o nicki iyi geceler. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!