102 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.09.11, 12:28 @yildiz-ca- Nr.: 61 Antworten

Danke an die Modis hier!
sikayet gönderirsen konunun linkini ekleyerek gönder sikayetini. 
delilsiz kimse silinmez.
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 12:32 @yildiz-ca- Nr.: 62 Antworten

Danke an die Modis hier!
daha 3 gün önce silinmissin, her nedenden dolayiysa artik..

demekki modlar görevlerini yerine getiriyor merak etme sen..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 12:56 @sevenbige Nr.: 63 Antworten

Danke an die Modis hier!
Yildizcigim yeterki söz konusu ATATÜRK olmasin aninda silinir banlanirsin yada topicgin ucar gider
-----
böyle iftira atarsanda sen ucar gidersin..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 12:58 @yildiz-ca- Nr.: 64 Antworten

Danke an die Modis hier!
2 günlük nicklerinizle konuyu devam saptirirsaniz kendiniz bilirsiniz.
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 12:59 @yildiz-ca- Nr.: 65 Antworten

Danke an die Modis hier!
siliyorum kusura bakma, konu ney, sen daha halen Atatürk diyorsun. insan gibi ispatla dedik yapamadin. iftiralarina daha fazla göz yumamam.
0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 09:19 @admin Nr.: 66 Antworten

Danke an die Modis hier!
Bu  gün  dünyada   dengesiz güc  kullaniminda  bulunan  ülkeler  dahi  ayiplanirken,sizin  yetki  gücünü  kullanarak  tartismaya  katilmaniz,sizin  uygulama haksizliginizin  kanitidir.

Iftira  olan  nedir?

Ben  burada  hic  yorum  dahi  yazilmadan  silinen  konularin  olduguna  sahit  oldum.

Yasiniz  kac  bilmiyorum  ama ,saniyorum  yasini  basini  almis  insanlarsiniz,yalana  bas  vurmayin,yalani  kalkan  yapmayin  lütfen. Yalan  ile  bir  yere  varamazsiniz  Admin  efendi.

Insanlari  silinme  tehditiyle  susturacagini,haklilik  kazanacagini  saniyorsan ki  öyle  gözüküyor,büyük  yanilgi  iceresindesiniz.

Istersen  sil,istersen  kendin  yaz,  kendi  yazdigina  kendin  puanlama  ver,tercih  senin.  
0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 11:44 @dadal Nr.: 67 Antworten

Danke an die Modis hier!
iftira nemidir!?

sen gelip bana Atatürk karsiti dersen bu bir iftiradir.

dünkü sahis geldi burda bos bos salladi komple siteyi Atatürk karsiti yapti.

Dedim ispatla onuda yapamadi. Senin derdin ne simdi onu anlamiyorum?

Kendi yazdigna kendin puanlama ver felan yazmissin, bumu simdi senin derdin?

Burda hergün küfürden silinen mahluklar, gelmis demokrasiden söz ediyor.. 

Herkeze anlayacagi dilden konusurum.
0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 18:46 @-baycan- Nr.: 68 Antworten

Danke an die Modis hier!

iyi aksamlar baycan, o söz konusu üye benim .

ben ne vicdansizim ne bi haksizlik yapiyorum, nedenine gelince ben tb yi atatürk karsiti göstermedim cünkü .iki defa bu sayfa da yazdim cok net bi sekilde " bunlardan adminin haberi var mi yok mu bilmiyorum " dedim.

admin beni istedigi gibi anladi ,onun anlayisina bisey diyemiyecegim,ama o günde bu topic de olan diger üyelerde yazilarimi okudu.

bi iki modlar dedim sadece ve ekledim de isabella sag olsun duyarli davran da her benim SIKAYET yazima ve geregi ne ise yapti , dedim .

bana kimse tb yi atatürk karsiti gösterdigimi idda edemez ,o yazilarim silindi admin beni sildigi icin .

silmeden önce tekrar okumasini dilerdim ,o zaman net olarak görücek ti ,tam olarak ne demek istedigimi .ve yalan da degil bi kac üye burda olmadik atatürk hakkin da topicler acti olumsuz her türlü yalanlari yazip cizdiler ve bu topicler de cok uzun süre kaldi tb de .admin bunlari görmemis olabilur ,ama topiclerle ilgilenen sorumlu olan ,nöbetleri olan modlar görmediler mi haftlarca ,günlerce kavgali ,tartismali o topicleri .kimse görmedik diyemez .

ayrica ben atatürk hakkinda admine SIKAYET de yazdigim iddasinda da bulunmadim .bu topice o gün katilan ve silinen üyelerde sahit .

ben ne yalanciyim ,ne de iftiraciyim !

söz konusu bi kac üye idi ve bi iki de mod du ,tb degil admin de degil ,ama yalnis anlasildim yada yalnis anlasilmam icin birileri önden bi sekilde önyargili benim hakkim da bazi bilgiler aktardilar admine .

baska mantikli bi aciklamasi yok bunun !

belki bu yazimdan dolayi da simdi anin da silinecegim , haksizliga suskun kalicak biri degilim, yalan karsisinda da susgun kalamam , kimse de benden bunu bekleyemez ,beklemesin .kimse kusura bakmasin ,bakmak isteyen cikarsa önce kendinde bi kusur arasin beni yargilamadan önce !

iyi aksamlar ...

0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 18:52 @-baycan- Nr.: 69 Antworten

Danke an die Modis hier!
daha üc gün önce silindigimi yazdi admin , evet üc gün önce silindim bülent arinci elestirdigim icin ,birde 68 kusagi sözkonusu idi ,bunlar silinmek icin bi gerekce degil .siyaseticiler dogal olarak elestirilir .buna da bi netlik getireyim bu arada .
0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:07 @gulsennn01 Nr.: 70 Antworten

Danke an die Modis hier!

haklisin bi nevi gulsen.ama atatürk hakkinda bi kac üye sürekli olumsuz topicler ,konular aciyor .bi yere kadar da herkes susuyor ,bi yerden sonra cevabini vermek istiyor bu bi tek ben degilim baska üylerde var .tahammül tahammül nereye kadar ?

bu topicleri acanlarda karsi isbat istiyorlar idda eddiklerine karsi ,yani isde diger üyelerde atatürkün onlarin yazip cizdikleri gibi olmadigini söylemeye calisiyor .

ve o üyeler sürekli burda silindiklerine ben sahit olmadik ,buyur beyoglu,buyur dougnuts,buyur vecihi .ben sahit olduklarimi yaza bilirim,yorum yapa bilirim .onun disinda havadan sudan bisey demem .

kavga ve gönüller kirilsin bende istemem .surda güzel güzel bilgi ve paylasim varken ne geregi var ,zaten insanlar yeterince gergin tr nin durumundan dolayi .

0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:09 @-baycan- Nr.: 71 Antworten

Danke an die Modis hier!

anladim baycan ,bende bi nevi kendimi ifade etmeye calistim .tam olarak ne demek istedigimi yazma geregi duydum .

tesekkür ederim sizinde yorumunuza .

0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:24 @-baycan- Nr.: 72 Antworten

Danke an die Modis hier!
ee sikayet ettinizde silinmedimi? onu söyleyin??

0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:28 @gulsennn01 Nr.: 73 Antworten

Danke an die Modis hier!

kimsenin kimse hakkinda illa da sevmelidir diye iddasi olmamali,söz konusu sevip sevmeleri degil atatürkü. allahin rahmetine kavusmus gitmis ,bi parca saygi göstermek zorundalar herkes herkesin degerlerine böyle saldirirsa bu yolun sonu nereye gider ?

benim de onca sevmedigim gecmisde allahin rahmetine kavusmus politikacilar var ,ama onlar hakkin da pek bisey yazmamaya calisiyorum ,yazsam da saygisizlik yapmamaya calisiyorum .dinlimiydi dinsizmiydi gibi yorumlarda yapmiyorum,cünkü rahmetli olmus bize bu tür yazilar ne yakisir ne de insanidir .

alevilere de kimse saldirmasin, bosu bosuna .önce kendilerini sorgulasin her kimler saldiriyorsa da .

sana da tesekkür ederim yorumundan dolayi.

0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:34 @-baycan- Nr.: 74 Antworten

Danke an die Modis hier!
Zaten bundan sonra her kim olursa olsun, Banlama konusunda daha sert davranicaz.
Üyelikler silinmekle kalmicak.

Selamlar
0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:37 @-yildiz-68- Nr.: 75 Antworten

Danke an die Modis hier!
daha dün biz dernegiz söyleyiz böyleyiz, burasi Atatürk karsiti diye bas bas bagirmiyormuydun?

bende ayagnizi denk alin dedim, burasi ne Atatürk karsiti ne din karsiti, herkez ortadan yürümesini bilicek, olay cikaranlarda bundan sonra silinmekle kalmicak.

0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:47 @admin Nr.: 76 Antworten

Danke an die Modis hier!

evet, bi dernekte calisiyorum resmi alman dernegi ,ama burasi atatürk karsiti demedim ,söz konusu bi kac üylerin sürekli atatürke karsi yazilar yazmasi hakaretli ve bi iki mod du ,yeterince görevlerini yerine getirmediklerini idda ettim .bu iddam da topiclerin haftalarca kalmasi idi ne o topicler siliniyordu ne de o üyeler .ben bunlara sahit oldum .

benim disimda baska üylerde .ve topicler silindi evet ,ama ya bi kac gün sonra yada bi iki hafta sonra .

siz online olabilirsiniz ,ama bunlardan haberiniz de olmaya bilir .

modlar belki yeterince ilgilenmiyorlar yada yetisemiyorlar orasini bilemeiyecgim !

bana ve diger üyelere sanki bi kac modun bu konuya duyarsiz davranmis gelmesi .duyarsiz izlenimini verdiler ....

ben iftiraci degilim ,yalanci " sallayan " biride !o tür argo kelimelere de uzak birisiyim !

0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:51 @-yildiz-68- Nr.: 77 Antworten

Danke an die Modis hier!
iyide üye silindimi ayni nickle geri geliyor. bundanda senin haberin olmayabilir.

Atatürk karsiti modu göster bana bakim merak ettim kimmis?
0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:56 @admin Nr.: 78 Antworten

Danke an die Modis hier!

genelde sonmodel ,sevko isabella ve siz onlindiniz .

isabella ya bisey diyemiyecegim her zaman ne gerekiyorsa yapti .

0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:57 @admin Nr.: 79 Antworten

Danke an die Modis hier!
silinebilirler , ama nasil ayni nikle gelebiliyorlar ,bakin bende siliniyorum ve banlaniyorum ,ama ayni niki kullanamiyorum ?
0

Beitrag gepostet am 29.09.11, 19:58 @-yildiz-68- Nr.: 80 Antworten

Danke an die Modis hier!
iyi artik bidaha silinmiceksiniz, direk ban atilacak. 

Iyilikten anlamayan bundan anlar belki.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Danke an die Modis hier!