iyi aksamlar baycan, o söz konusu üye benim .
ben ne vicdansizim ne bi haksizlik yapiyorum, nedenine gelince ben tb yi atatürk karsiti göstermedim cünkü .iki defa bu sayfa da yazdim cok net bi sekilde " bunlardan adminin haberi var mi yok mu bilmiyorum " dedim.
admin beni istedigi gibi anladi ,onun anlayisina bisey diyemiyecegim,ama o günde bu topic de olan diger üyelerde yazilarimi okudu.
bi iki modlar dedim sadece ve ekledim de isabella sag olsun duyarli davran da her benim SIKAYET yazima ve geregi ne ise yapti , dedim .
bana kimse tb yi atatürk karsiti gösterdigimi idda edemez ,o yazilarim silindi admin beni sildigi icin .
silmeden önce tekrar okumasini dilerdim ,o zaman net olarak görücek ti ,tam olarak ne demek istedigimi .ve yalan da degil bi kac üye burda olmadik atatürk hakkin da topicler acti olumsuz her türlü yalanlari yazip cizdiler ve bu topicler de cok uzun süre kaldi tb de .admin bunlari görmemis olabilur ,ama topiclerle ilgilenen sorumlu olan ,nöbetleri olan modlar görmediler mi haftlarca ,günlerce kavgali ,tartismali o topicleri .kimse görmedik diyemez .
ayrica ben atatürk hakkinda admine SIKAYET de yazdigim iddasinda da bulunmadim .bu topice o gün katilan ve silinen üyelerde sahit .
ben ne yalanciyim ,ne de iftiraciyim !
söz konusu bi kac üye idi ve bi iki de mod du ,tb degil admin de degil ,ama yalnis anlasildim yada yalnis anlasilmam icin birileri önden bi sekilde önyargili benim hakkim da bazi bilgiler aktardilar admine .
baska mantikli bi aciklamasi yok bunun !
belki bu yazimdan dolayi da simdi anin da silinecegim , haksizliga suskun kalicak biri degilim, yalan karsisinda da susgun kalamam , kimse de benden bunu bekleyemez ,beklemesin .kimse kusura bakmasin ,bakmak isteyen cikarsa önce kendinde bi kusur arasin beni yargilamadan önce !
iyi aksamlar ...
haklisin bi nevi gulsen.ama atatürk hakkinda bi kac üye sürekli olumsuz topicler ,konular aciyor .bi yere kadar da herkes susuyor ,bi yerden sonra cevabini vermek istiyor bu bi tek ben degilim baska üylerde var .tahammül tahammül nereye kadar ?
bu topicleri acanlarda karsi isbat istiyorlar idda eddiklerine karsi ,yani isde diger üyelerde atatürkün onlarin yazip cizdikleri gibi olmadigini söylemeye calisiyor .
ve o üyeler sürekli burda silindiklerine ben sahit olmadik ,buyur beyoglu,buyur dougnuts,buyur vecihi .ben sahit olduklarimi yaza bilirim,yorum yapa bilirim .onun disinda havadan sudan bisey demem .
kavga ve gönüller kirilsin bende istemem .surda güzel güzel bilgi ve paylasim varken ne geregi var ,zaten insanlar yeterince gergin tr nin durumundan dolayi .
anladim baycan ,bende bi nevi kendimi ifade etmeye calistim .tam olarak ne demek istedigimi yazma geregi duydum .
tesekkür ederim sizinde yorumunuza .
kimsenin kimse hakkinda illa da sevmelidir diye iddasi olmamali,söz konusu sevip sevmeleri degil atatürkü. allahin rahmetine kavusmus gitmis ,bi parca saygi göstermek zorundalar herkes herkesin degerlerine böyle saldirirsa bu yolun sonu nereye gider ?
benim de onca sevmedigim gecmisde allahin rahmetine kavusmus politikacilar var ,ama onlar hakkin da pek bisey yazmamaya calisiyorum ,yazsam da saygisizlik yapmamaya calisiyorum .dinlimiydi dinsizmiydi gibi yorumlarda yapmiyorum,cünkü rahmetli olmus bize bu tür yazilar ne yakisir ne de insanidir .
alevilere de kimse saldirmasin, bosu bosuna .önce kendilerini sorgulasin her kimler saldiriyorsa da .
sana da tesekkür ederim yorumundan dolayi.
evet, bi dernekte calisiyorum resmi alman dernegi ,ama burasi atatürk karsiti demedim ,söz konusu bi kac üylerin sürekli atatürke karsi yazilar yazmasi hakaretli ve bi iki mod du ,yeterince görevlerini yerine getirmediklerini idda ettim .bu iddam da topiclerin haftalarca kalmasi idi ne o topicler siliniyordu ne de o üyeler .ben bunlara sahit oldum .
benim disimda baska üylerde .ve topicler silindi evet ,ama ya bi kac gün sonra yada bi iki hafta sonra .
siz online olabilirsiniz ,ama bunlardan haberiniz de olmaya bilir .
modlar belki yeterince ilgilenmiyorlar yada yetisemiyorlar orasini bilemeiyecgim !
bana ve diger üyelere sanki bi kac modun bu konuya duyarsiz davranmis gelmesi .duyarsiz izlenimini verdiler ....
ben iftiraci degilim ,yalanci " sallayan " biride !o tür argo kelimelere de uzak birisiyim !
genelde sonmodel ,sevko isabella ve siz onlindiniz .
isabella ya bisey diyemiyecegim her zaman ne gerekiyorsa yapti .