|
|
|
Danke an die Modis hier! |
teste ile bizim bir kac topigimiz var böyle 300-500 cevapli.....sirf onlara bi göz atman bile seni TB den uzaklastirmaya,bana yaklastirmaya yeter bile ya,neyse..........
hahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilikler pesindeyim biraz,napiiim..... 
hahahaaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedigin gibi ben malimi bilirim.sana gelince, yaklasmayi birak, ayni odada bile olsak korkarim ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aklima karpuz kabugu düstü düsecek haaa.....
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin bu dediklerini takip edicem. inanamiyorum yani. ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslinda geldim geleli,birkac yerde öyle konular gecti,görüsümü yazdim, paylastim. simdilik birsey olmadi. ben atatürk´e vatanimiza hakaret yapilan yerde buna göz yumulursa, kendim kalmam zaten, banlamalarina gerek yok. ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
direk admine sikayet ederim. admin gerekeni yapicaktir diye düsünüyorum. aksi halde türk adini tasiyan bir siteye yakismaz diye düsünüyorum.kaldi ki bu tür sitelerin zaten tarafsiz olmasi gerekiyor. ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dernek? hangi dernek acaba sorabilirmiyim? ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kadarini anladim da.atatürkcüler dernegi, ya da buna benzer bir dernek mi? ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elestirilerine dikkat et! o dedign nickler burda cok silindi. dedign nicklerden biri daha gecen silindi!
burasini atatürk karsitiymis gibi yansitirsan iftira atmis olursun.
nedense bi taraftan saygi bekliyorsunuz ama saygi bekledigniz tarafa hic saygi göstermiyorsunuz, buda senin gibilerin zihniyeti.
yazdiklarina dikkat et bi zahmet. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geht doch ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne tehdit etcem seni?? bizleri atatürk karsiti gibi tanitmanada göz yumacak degilim heralde!
dediklerine dikkat et sadece ve bos sallama, yeter. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aso, oki. umarim dediginiz gibi cikmaz. bazen cevap bile vermeden sikayet etmek cok daha mantikli olabiliyor. onlarin seviyesine düsüp muhatap olmaktansa.. ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suclarim, neden suclarim? senden bugüne kadar kac sikayet geldi bu konuda? madem atatürke terbiyesizlik yapilmis, o mesaji bana sikayet etmen senin görevindi. Sikayet edipte silinmediyse buyur ispat et, bekliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buton almak ne anlama geliyor? uyari mi yoksa banlanmak anlaminda mi? ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana sikayetini gönderdign tarihi hatta kendisini gönder ve bana ve silinmeyin konularin linkini gönder bekliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden ben banlaniyorum öbür insanlar banlanmiyor diye sordunmu hic kendine?
bakiyorumda tartismaya girenlerin nickleri en fazla 1 haftalik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne dernegiymissiniz siz? neye tanik olmussunuz? Sizin sanalda sallamaktan baska hic birseye faydaniz dokundumu dernek olarak? Hadi göster bana yolladign sikayeti, ve silinmeyen konuyu. Ben bos sallamak diye buna diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim banlamayi biliyorum da, buton almaktan bahsedildi onu sormustum  buton almak= banlanmak ? ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ee, gecende bu saydigin oplardan biriside geldi bana o dedign nicklerden birini saydign nedenlerden dolayi silmemi söyledi ve silindi.
Problem nerde simdi? Atatürk karsiti kisi silinmisse, sayfayi niye Atatürk karsiti yapiyorsun sen? Derdin ne senin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!