|
|
|
Danke an die Modis hier! |
aslinda söyle bir uygulama getirilmesi lazim:
konuyu haksiz silen her modiye bir hafta modilik yasagi verilsin, ne dersiniz?  ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dakka bir, gol bir mi oldu pedal !? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bundan sonra actigin Konunun sebepsiz silindigni düsünüyorsan konu basligi ile bana sikayet edebilirsin. ------------------ Nedense sayfayi veya modlari elestiren bir konu acildignda, sayfanin tüm küfürbazlari, mazlum maskesini takip burada madur rolüne giriyor Bunlar gelip bizden hak bekleyemez ne yazikki. Göründükleri anda silinirler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya bos ver böyle kalsin bak simdi modilere kiziyoruz herkes fazifesini tam yapsa ne kizacak birilerimiz olur nede konusacak konumuz kalir dünya böyle güzel insanlar böyle ilginc ich bin zufrieden so wie es ist |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sansüre karsiyim burda küfürbazlari besleyen onlara muhatap olanlardir kimse onlari ciddiye almasa yazmalari icin sepep kalmayacak bana öyle geliyorki burda kavga veya küfür yoksa milletin ilgiside yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olur öyle yapicam simden sonra.gerci silindikten sonra biraz gec oluyor ama.... benim actigim konu sadece sayfada ne gibi yenilikler getirebilmeniz konusundaydi. yorumda bulunan arkadaslar ise silinmesine sebep olan, bu bana karsi bir haksizlik degil mi? o kisinin yorumlari silinip ona uyari olarak da mesaj atilabilir. yani bu cok zor degil. kaldi ki yine de hakaret görmedim.elestiri yapti herkes sadece. eftal bir misal verdi fakat "atiyorum" kelimesini kullanarak, yani gercek disi bir misal verdi. bundan dolayi silinmesi ne kadar dogru olabilir? (ki tahminim ondan silindi) benim sinirlendigim yorumlarin degil, tüm konunun silinmesi! ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anladigim kadariyla burada elestiriye gelemeyen,ancak elestirilecek isler yapmadan da duramayan insanlar bu sitede görev almislar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla sabah sabah 2 gol atildi facecim. ama benim elim de armut toplamiyo.emek veriyoruz surda dimi  seni konusuyordum hem.kulaklarin mi cinladi  ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni konusuyorduysan kesin kulaklarim degildi cinlayan....hahaha
normal gelis saatim canim zaten.....zil caldi,teneffüs bitti,girdim iceriye iste  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha...pis sapuk sey  iyiki geldin. hosgeldin sefalar getirdin ama bos gelmedin umarim  ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu: face'in cinlayan kulaklarinin etrafa verdigi rahatsizlik polise sikayet edilmeli mi yoksa edilmemeli mi ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cevap 41 de yazdim zaten canim. cok masum ve güzel bir konuydu aslinda ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok,bu sefer bos geldim canim......ciddi topicin güme gitmesin ben burada laf salatasi yapacam, sana sonra da ellerimle yedirecem diye.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hangisine narkotik sube mi, yoksa ahlak subesi mi ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insan en azindan okurkene gözü gönlü bile aciliyor yahu.....aynen be teste 
ve günaydinlar bu arada koc  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahlak,ahlak.....sanki tanimiyon malini ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok,bu ilk oldu....milli oldum unbekannt. digerlerinde hep erkekler cinlatirdi da kulaklarimi,ilk defa bir bayan.....
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak, evet bu da güzel bir uygulama olur. sikayet edildigi zaman kisiye otomatik olarak bir uyari mesaji gidebilir. ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
facecigim hadi ac güzel bir topic de gözümüz gönlümüz acilsin ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper bir yorumdu.seni tebrik ederim  ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!