48 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.05.11, 07:43 Nr.: 1 Antworten

topic acan o konuyu yönetebilmeli
Topic acan arkadaslarin istenemeyen durumlarda istenmeyen mesajlar yazildiginda bunun saatlerce asili kalmasini önlemek amaciyla topic acan kisiye özel ayricaliklar verilmelidir sadece o konu icin.Bu sekilde burasi cok gayri ciddi bir görüntü veriyor insanlar hakarate asagilamaya ve kücük düsürücü hareketlere maruz kalinyolar ve bunun bir yaptirimi yok admin ve moderatörlerde yeterince ilgilenmiyolar belki bu bir cözüm olabilir..
-----
Ululuk isteyen töreden ayrilmasin!!!
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 07:46 @osmanli__ Nr.: 2 Antworten

Mesela konuyu acan kisi toplum icin aykiri mesajlari silebilmeli o konu icin sapitan kisileri yasaklayabilmeli ve bunun gibi arti özellikler verilebilir..
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 08:15 @dejavue81 Nr.: 3 Antworten

hakli ama o zamanda bir filtredir ne bileyim baska türlü önlem almak gerekmezmi bu sekliyle Türkiyedeki stadyumlardan farkki yok.insanlar buuraya konusmaya tartismaya geliyolar yemedikleri hakaret kalmiyor bunun önüne gecsinler o zaman.
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 09:31 @lafontaine Nr.: 4 Antworten

Zten konusulan tartisilan konular sonuc elde etmek icin degil karsi tarafa hakaret etmek icin aciliyor belli bir amac yokki egitim ögretim laf ola beri gele hesabi

Uygunsuz icerik olacagina hic olmasin tabii hem knuyu takip ettik uygunsuz icerigi kime bildirecez admin varmi yokmu onnlinemi degilmi nerden bilecez

-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 09:38 @yaban-gulu Nr.: 5 Antworten

Seviyesizlik var diye dibine kadar batalimmi camurun.Olmuyor diyede birsey yok forum bu ayarlari var girer ayarlarsin olur bu gidisle yakinda burda allahin kulu kalmaz üc bes kisi kendi kendien yazisir durur adminlerin kafada dank eder ama gec kalinmis olur
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 11:17 @yaban-gulu Nr.: 6 Antworten

tabii cevap vermeyecegiz ma hakarette yememliyiz baskalarida bunu engellemeli degilmi?
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 11:47 @yaban-gulu Nr.: 7 Antworten

Pc ban diye bisey vardir adam o pc den giremez bir daha banlandigi yere onu yapabilirler ya ne bielyim adminler istedikten sonra hersey elerinde ben ögretecek degilim  ne yapmalari gerektigini..
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 12:01 @baskomutan Nr.: 8 Antworten

Merhaba cok degerli baskomutanim Aksiyonun ben oldugunu ispat etmezsen ne olacaksin veya bunu iddia edenler veya benim girisp küfrettigimi idda ediyosan bunu ispatlayamazsan top ol emi
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 12:24 @baskomutan Nr.: 9 Antworten

Sen belki bilmiyorsun yada farkinda degilsindir Türk insaninin yüzde doksan dokuzu müslümandir ve ayni konusur geri kalan yüzde birlik kisim yani sizin dahil oldugunuz grup kivranir durur 

Kavgayla geceiniyorsunuz bu yasta bu zeka pas valla iki kelime yazamiyorsunuz dostluk baris kardeslik icin 

-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 13:01 @baskomutan Nr.: 10 Antworten

Zavallisin burda mileti kendine güldüyorsun
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 13:33 @holty Nr.: 11 Antworten

Ben küfre denk gelmedim görsem emin olun  karsi geliir ayiplardim.Kndime yapilmasini istemedigim seyi baskasinada istemem.ama bakin biraz insaf baslik ne biz ne konusuyoruz bunun dinle imanla ne alakasi var
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 13:33 @baskomutan Nr.: 12 Antworten

Ya sen hakikaten siyirmissin sana diyecek lafim yok
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.11, 19:03 @abdi Nr.: 13 Antworten

Bu bu durumdan rahatsiz olan varsa diye bir öneriydi ama anlasilan o ki aslinda herkes memnjun bu durumdan.
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!