34 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.11.10, 00:01 Nr.: 1 Antworten

ezber bozmak
sayın admını takdır ve tbr edıorum base ıcın yaptıklarından öturu,sıteye hareket getırdı kelımekolık ve son olarakta quız ı ekleyerek..ancak bır sorun var belkıde farkında admın ama ben yazım genede;kelımekolıkte ılk sıteye kondugunda ızdıham vardı su an quız de oldugu gıbı ınsanların ılgısı muthıstı ama artık bes on kısı gırıor oraya bunun sebebıde hep aynı harflerden aynı kelımeler uretılmesı ve orada cok kalan ınsanların ezber yapması..bole oluncada oraya gırenler derece yapamıor ve cıkor...sımdı quız ılk acıldıgında arklarla gırdık ve hep deısık ısımler derece yapıorduk ama sımdı farkettıkı orda cıkan sorular da hep aynı ve bazıları ezber yapmıs bılekısaca demek ıstedıgım sayın admın her zaman farklı soru koyarsa oraya ınsanların ılgısı bıtmıcek ve kelımekolık gıbı uc bes ezbercı kısıye de kalmıcak orası..saygılar..
0

Beitrag gepostet am 17.11.10, 13:47 @komandoo Nr.: 2 Antworten

ezber bozmak
bosuna bekleme bence, bende quizle ilgili topic actim ama cevap veren yok  
0

Beitrag gepostet am 17.11.10, 21:09 @wunschnick Nr.: 3 Antworten

ezber bozmak
haklısın ancak bekledıgım de yok ben rahatım, anlıcan admın dusunsunınsanlar her bısın farkında olmalıkı bır vatandas burayı okuyunca aynı konu ıle ılgılı topıc acmıs  anladımkı herkes farkında
0

Beitrag gepostet am 20.11.10, 00:25 @ozy_31 Nr.: 4 Antworten

ezber bozmak
sana serbestsen benım kardesımsın ezber bıle yapma sorunun ılk harfını gorunce yaz sana sampıyonluk yakısır bıraderım
0

Beitrag gepostet am 20.11.10, 00:31 @yaban-gulu Nr.: 5 Antworten

ezber bozmak
bak ben naptım bılıonmu;oyunlar ılk acıldıgında gırdım ve zevk aldım derecede yapıyordum sorun olmuordu ama burda yatıp kalkan bı kac ark ezber yapınca gerıde kladım halıylede sınır oldum artık gırmıom...sana tavsıyem gırme stres yaparsınarkadasıma kıyamam sona zaten hep yenılıon ha ha
0

Beitrag gepostet am 20.11.10, 00:38 @yaban-gulu Nr.: 6 Antworten

ezber bozmak
bak sen demek formunda deıldın heformunda oldugun zaman gel bı dahakıne
0

Beitrag gepostet am 20.11.10, 00:42 @yaban-gulu Nr.: 7 Antworten

ezber bozmak
beklerım sabırlıyımdırher ne kadar ole bı gun gelmıyeceksede.........
0

Beitrag gepostet am 20.11.10, 00:44 @yaban-gulu Nr.: 8 Antworten

ezber bozmak
ok hazır oldugunda sole grslm
0

Beitrag gepostet am 20.11.10, 01:12 @yaban-gulu Nr.: 9 Antworten

ezber bozmak
ınsan yogun olunca )
0

Beitrag gepostet am 20.11.10, 01:20 @yaban-gulu Nr.: 10 Antworten

ezber bozmak
sılınen bı topıc yok bende sen hatları karıstırdın sanırım
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

ezber bozmak