72 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.07.10, 08:42 Nr.: 1 Antworten

Kafasina göre topic sildiriyor..
selam ve günaydin türkbase üyüleri..

bir kac gündür dikkatimi cekti  missal biri topic aciyor..ya baskasi üzerini onu kötülemek icin yada kendi isdedikleri gibi cevap gelmese ona karsi negatif cevap gelirse..hemen ya admine yada  herhangi bi moderatorlara yaziyorlar sildiriyorlar niye cünkü elestiriye gelemedikleri icin cünki onlara positif birseyler yazsaydik evet haklisin felam gibi silinmiyecek illa silinmeme3si icin yalakalikmi yapmasi lazim millet topicde..

bu elestirim benim admin ve moderatorlara.. her insan topcici aciyor isine gelmedimmide sildirebiliyorsa isdedigi cevabi alamadigi icin nerde kaldi burda disiplin ?

topic acan kimse ilk önce düsünür  tepkide gelebilir iyi yazilarda gelebilir iki tarafli elestiriye gelemiyorsa ozaman acmicak topic.. bazen silinmiyecek topicleri siliyorsunuz silinecekleride kaliyor.. yada handi moderator hangi üyeyi taniyorsa ona torpil geciyor..

bundan bir kac gün önce  topc acmistim  link vardi eskiden kim hangi topici sildigini gösteriyor diye.. hic kimse cevap vermedi.. ama mansallah bir topic birisinin isine gelmedi diye hemen pat siliniyor orda süpermensiniz.. soru soruncakta  kimseden ses cikmiyor..

hadi bunuda silin  gözüm arkada kalmasin

-----
Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 08:45 @askimsin0 Nr.: 2 Antworten

vay bee amada hata yapmisiyim yazarken.. iste yazarken kontrol etmesen böyle olur al rezil olduk iste

-----
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 09:00 @askimsin0 Nr.: 3 Antworten

nerden biliyosun topic acan kisinin admine modlara topicini sildirdigini yoksa sana rapormu veriyolar sonradan elestiriye gelemedim sildirdim diye....ayrica kisinin kendi konusunu sildirmesinin yalakalikla ne alakasi var ?

silinmesi gereken nasil oluyo silinmemesi gereken nasil oluyo..senin bakis acina göremi silinecek konu..yani sanami soralim silmeden önce napalim sence silinmesi gerekirmi gerekmezmi diye...

konuda hakaret oldumu konu komple silinir cünkü karsilikli kavgaya dönüsüyor sonu gelmiyor...arti acilan konu amacndan cikmis sohbete dönmüsse oda silinir..forum sohbet yeri degil....

silinen topicler linki diyede bisey yok su an...olunca verilir sizede....

-----
Karışşma Bendee
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 09:18 @aykiri_13 Nr.: 4 Antworten

ne zamandir burdasin  sana detaylimi anlatayim herseyi acemiler gibi..

silenecek ve silinmiyecek konulari bilmiyorsan ozaman bu senin sorunun benim degil...

ben burda  kavga etmeye degil sorularima cevap alabilmek icin yazdim ..vermiceksen kalabalik yapmiyalim lütfen iyi günler..

ha bu ara topici acan kisiler dedi banada ben kendim sildirdim topici diye..bunuda merakin gitsin diye yazdim..

-----
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 09:55 @muptelam Nr.: 5 Antworten

benimde yok bosver ne yapacan kafan agrimiyor

-----
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 09:57 @askimsin0 Nr.: 6 Antworten

ALINTI: ha bu ara topici acan kisiler dedi banada ben kendim sildirdim topici
diye..bunuda merakin gitsin diye yazdim..

haklisin  banada bir kac sohbet esnasinda  bu tarz  cumleler geldi  yok mod arkadasim var  saolsun kirmiyor  siliyor  yok  bi konu actim söyleyim silsin vb  tarzi muhabbetlere sahit oldum ...

acikcasi tbde  geleneksel  forum tarzindan cok farkli forum anlayisi  var  burada forumun ne demek oldugunu forumdan ne sekilde faydalanilmasi gerektigi  forumda ne sekidle paylasimalr ypailmasi  gerektigi pek  anlasilmiyor  ....

-----
terkeden kalandir aslinda, gidende bu yuzden gitmistir...
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 10:01 @kerem_29 Nr.: 7 Antworten

yaw kerem  tek sen anliyorsun beni ..aynen onu demek istiyorum herkesin bi moderator arkadasi var ama onlardan bilgi bile alabiliyorlar benimde cok tanidik var öyle diyen isdedigi zaman topici sildirebiliyor  yada chatlerde olsun oyunlarda olsun isdedigi oyuncuyu cahciyi blocklatabiliyor  arastirmadan gercekten öylemi diye ama  arkadasi ya hemen siliyor olan silinen kisiye oluyor  yaramazlik yapan gene  devam ediyor..

neyse salla gitsin

-----
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 10:05 @askimsin0 Nr.: 8 Antworten

dip not 
özellikle  bayanlarin cok mod arkadasi var nedense 

valla biraderim kimseye forum yöneticiligi dersi verecek degiliz sonucta  moderatorluk isi  gonulluluk isidir  ve herkes kendi menfaatleri dogrultusunda bu gönullu ise talip  olur  acikcasi ....
tecrubeyle sabittir

-----
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 10:06 @muptelam Nr.: 9 Antworten

muptela  yorumuma cevap verdiginde  az bucuk tahmin etmistim
bu kizin derdi  uzun uzun yazilan topikler diye 
sen   usenip okumadigin  topiklerin linkini  bana yaz  ben ozetler gönderirim sana
hemen 1 cumle ile  oki   hehe

-----
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 10:09 @muptelam Nr.: 10 Antworten

konu basina  2 euronu alirim 
yazayim mi konto numarami 

yaa konu amacindan sapiyor  yine  biraderin konusu  silinmesin

-----
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 10:20 @muptelam Nr.: 11 Antworten

sen yeterki  kitap oku  ben  forum basina ucreti 5 euroya bile cikartirim
insanlari böylece  kitap okumaya tesvik edebiliyorsma ne  mutlu 

konuyu burda ben kapatiyorum

canin sagolsun  herturlu ozeti kostenfrei cikartirim 

-----
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 10:22 @askimsin0 Nr.: 12 Antworten

yahu sabah sabah derde tasaya bak...

konuyu acana kisi kendi konusunu sildiriyomus yalakaymis...bir insanin moddan veya adminden ne cikari olabilirki yalakalik yapsin..sanal alem alem iste bu kadar ciddiye almayin

neyin silinip silinecegini bilmedigimden degil..ben senelerdir bildigim icin siliyorum yada geregini yapiyorum...senin keyfine göre konu silecek degiliz anlaminda dedim  burasida sadece forum sitesi degil chati var oyunlari var v.s...her sorunun aninda cözülmesini beklemeyin

ayrica senle neden kavga edeyim sorular sormussun iste hangsiine cevap alamadin...

-----
Karışşma Bendee
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 10:33 @aykiri_13 Nr.: 13 Antworten

ya erol kardesim.. bosver sen anlamiyorusn beni yaw..

tek bildigim sey var burda moderatorlar cok torpil cekiyor bazi üyelere hakli olanlar haksizliga ugriyor simdi diceksinki  sanane.. dogru banane..ama biri gelipte yazsin  yaw gercekleri  herseyin üstü kapaniyor susurluk kazasi gibi  yani bu torpil ceken moderatorlari aranizdan cikarin

dedigim gibi ya bosver  bu yazinin  sonu gelmez..

-----
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 10:53 @askimsin0 Nr.: 14 Antworten

bak sonra diyosunuz neden konular siliniyo en basiti senin su topice bak adamlar muhabbeti kurmus sohbet ediyolar...konuyla ne alakasi var ne bisey..bu en basiti  geyik olabiilir tabi bisey diyemez kimse  buna sadece örnek olarak söyledimburdakini

ama bunun sayfalarca oldgunu düsün tek tek silmeye kalksan tüm zamanini alir

-----
Karışşma Bendee
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 11:06 @askimsin0 Nr.: 15 Antworten

ayrica dediklerini dikkate aliriz bundan sonra kendi adima söyliyeyim
-----
Karışşma Bendee
0

Beitrag gepostet am 07.07.10, 22:46 @askimsin0 Nr.: 16 Antworten

yazdiklarin tamamen yalan sonuna kadar gercek disi..

yazdiklarini simdi ispat etmeni istiyorum.. 
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!