|
|
|
Kafasina göre topic sildiriyor.. |
selam ve günaydin türkbase üyüleri.. bir kac gündür dikkatimi cekti missal biri topic aciyor..ya baskasi üzerini onu kötülemek icin yada kendi isdedikleri gibi cevap gelmese ona karsi negatif cevap gelirse..hemen ya admine yada herhangi bi moderatorlara yaziyorlar sildiriyorlar niye cünkü elestiriye gelemedikleri icin cünki onlara positif birseyler yazsaydik evet haklisin felam gibi silinmiyecek illa silinmeme3si icin yalakalikmi yapmasi lazim millet topicde.. bu elestirim benim admin ve moderatorlara.. her insan topcici aciyor isine gelmedimmide sildirebiliyorsa isdedigi cevabi alamadigi icin nerde kaldi burda disiplin ? topic acan kimse ilk önce düsünür tepkide gelebilir iyi yazilarda gelebilir iki tarafli elestiriye gelemiyorsa ozaman acmicak topic.. bazen silinmiyecek topicleri siliyorsunuz silinecekleride kaliyor.. yada handi moderator hangi üyeyi taniyorsa ona torpil geciyor.. bundan bir kac gün önce topc acmistim link vardi eskiden kim hangi topici sildigini gösteriyor diye.. hic kimse cevap vermedi.. ama mansallah bir topic birisinin isine gelmedi diye hemen pat siliniyor orda süpermensiniz.. soru soruncakta kimseden ses cikmiyor.. hadi bunuda silin gözüm arkada kalmasin ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vay bee amada hata yapmisiyim yazarken.. iste yazarken kontrol etmesen böyle olur  al rezil olduk iste ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerden biliyosun topic acan kisinin admine modlara topicini sildirdigini yoksa sana rapormu veriyolar sonradan elestiriye gelemedim sildirdim diye....ayrica kisinin kendi konusunu sildirmesinin yalakalikla ne alakasi var ? silinmesi gereken nasil oluyo silinmemesi gereken nasil oluyo..senin bakis acina göremi silinecek konu..yani sanami soralim silmeden önce napalim sence silinmesi gerekirmi gerekmezmi diye... konuda hakaret oldumu konu komple silinir cünkü karsilikli kavgaya dönüsüyor sonu gelmiyor...arti acilan konu amacndan cikmis sohbete dönmüsse oda silinir..forum sohbet yeri degil.... silinen topicler linki diyede bisey yok su an...olunca verilir sizede.... ----- Karışşma Bendee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zamandir burdasin sana detaylimi anlatayim herseyi acemiler gibi..
silenecek ve silinmiyecek konulari bilmiyorsan ozaman bu senin sorunun benim degil...
ben burda kavga etmeye degil sorularima cevap alabilmek icin yazdim ..vermiceksen kalabalik yapmiyalim lütfen iyi günler..
ha bu ara topici acan kisiler dedi banada ben kendim sildirdim topici diye..bunuda merakin gitsin diye yazdim..
----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benimde yok bosver ne yapacan kafan agrimiyor ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALINTI: ha bu ara topici acan kisiler dedi banada ben kendim sildirdim topici
diye..bunuda merakin gitsin diye yazdim..
haklisin banada bir kac sohbet esnasinda bu tarz cumleler geldi yok mod arkadasim var saolsun kirmiyor siliyor yok bi konu actim söyleyim silsin vb tarzi muhabbetlere sahit oldum ...
acikcasi tbde geleneksel forum tarzindan cok farkli forum anlayisi var burada forumun ne demek oldugunu forumdan ne sekilde faydalanilmasi gerektigi forumda ne sekidle paylasimalr ypailmasi gerektigi pek anlasilmiyor ....
----- terkeden kalandir aslinda, gidende bu yuzden gitmistir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaw kerem tek sen anliyorsun beni ..aynen onu demek istiyorum herkesin bi moderator arkadasi var ama onlardan bilgi bile alabiliyorlar benimde cok tanidik var öyle diyen isdedigi zaman topici sildirebiliyor yada chatlerde olsun oyunlarda olsun isdedigi oyuncuyu cahciyi blocklatabiliyor arastirmadan gercekten öylemi diye ama arkadasi ya hemen siliyor olan silinen kisiye oluyor yaramazlik yapan gene devam ediyor.. neyse salla gitsin ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dip not özellikle bayanlarin cok mod arkadasi var nedense  valla biraderim kimseye forum yöneticiligi dersi verecek degiliz sonucta moderatorluk isi gonulluluk isidir ve herkes kendi menfaatleri dogrultusunda bu gönullu ise talip olur acikcasi .... tecrubeyle sabittir ----- terkeden kalandir aslinda, gidende bu yuzden gitmistir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu basina 2 euronu alirim yazayim mi konto numarami  yaa konu amacindan sapiyor yine biraderin konusu silinmesin ----- terkeden kalandir aslinda, gidende bu yuzden gitmistir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen yeterki kitap oku ben forum basina ucreti 5 euroya bile cikartirim insanlari böylece kitap okumaya tesvik edebiliyorsma ne mutlu konuyu burda ben kapatiyorum  canin sagolsun herturlu ozeti kostenfrei cikartirim ----- terkeden kalandir aslinda, gidende bu yuzden gitmistir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yahu sabah sabah derde tasaya bak... konuyu acana kisi kendi konusunu sildiriyomus yalakaymis...bir insanin moddan veya adminden ne cikari olabilirki yalakalik yapsin..sanal alem alem iste bu kadar ciddiye almayin neyin silinip silinecegini bilmedigimden degil..ben senelerdir bildigim icin siliyorum yada geregini yapiyorum...senin keyfine göre konu silecek degiliz anlaminda dedim burasida sadece forum sitesi degil chati var oyunlari var v.s...her sorunun aninda cözülmesini beklemeyin ayrica senle neden kavga edeyim sorular sormussun iste hangsiine cevap alamadin... ----- Karışşma Bendee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya erol kardesim.. bosver sen anlamiyorusn beni yaw.. tek bildigim sey var burda moderatorlar cok torpil cekiyor bazi üyelere hakli olanlar haksizliga ugriyor simdi diceksinki sanane.. dogru banane..ama biri gelipte yazsin yaw gercekleri herseyin üstü kapaniyor susurluk kazasi gibi yani bu torpil ceken moderatorlari aranizdan cikarin  dedigim gibi ya bosver bu yazinin sonu gelmez.. ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak sonra diyosunuz neden konular siliniyo en basiti senin su topice bak adamlar muhabbeti kurmus sohbet ediyolar...konuyla ne alakasi var ne bisey..bu en basiti geyik olabiilir tabi bisey diyemez kimse buna sadece örnek olarak söyledimburdakini ama bunun sayfalarca oldgunu düsün tek tek silmeye kalksan tüm zamanini alir ----- Karışşma Bendee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayrica dediklerini dikkate aliriz bundan sonra kendi adima söyliyeyim ----- Karışşma Bendee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazdiklarin tamamen yalan sonuna kadar gercek disi..
yazdiklarini simdi ispat etmeni istiyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!