|
|
|
Kardesim klendiniz yazin yaaa.... |
biz ne kadar tembel kisi olmusuyuz yaa.. isin kolayina kaciyor herkes ne kadar basitlestirmisiyiz forumu...foruma birimiz birsey ekliyor baska siteden buluyor ekliyor roman yazar gibi yaziyi...kendi düsünceleride degil baskalarinbin düsüncelerini CALIYOR buraya ekliyor..yorum yapanlarda...
ayy cok begendim eline saglik tebrik ederim süper olmus !!
ya nesine tebrik ediyorsun baskasindan calmis eklemis sen salakmisin anlamiyorsun bunlari ..
ve hep ayni kisiler ve hep ayni kisilerden yorum geliyor ..sonra diyor ben forumdayim hep ama forumun F sini anlamiyorlar isleri gücleri baskasindan cal ekle.. eline koluna saglik süpersin..
zaten onun icinde türkbasede kimse kimseyi tanimiyor karakterini cünkü herkes baskasinin düsüncelerini caldigi icin herkes kendi düsüncelerini yazsa daha cabuk biri birini tanir karakterini tanir felam..
neyse yawww.. sabah sabah gaza geldim gene....
----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
video eklemek baslka onu demiyorum forum demek baska yerden al buraya ekle altinada kendi isminini yaziyor saygilarla diye bilen bilmiyen kiside onu yazdi sanacak  iyide okusun kendi yorumunu yapsin özetliyerek messela maksat burda üyeleri biri birini tanimak degilmi paylasim forumu bu..ha birde ekledigi topice de yazi yaziyorsun yada bi soru soruyorsun konula ilgili cevapta vermiyorlar ahhahahaha ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya zaten yeni gelenlere lafim yok yada coluk cocuklara.. ama 30-50 yasindaki insanlarda bunu yaparsa yada yillardir bu forumda sohbet ediyorlarsa ve onlarda aynisini yaparsa iste ona kizarim ben ..yani cok basit isler yapiliyor yaa..bende kafama göre takiliyorum artik ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
al ben yaziyi ekledim gerisinide siz halledin artik gibi düsünüyor
bazilari ve yaziyi ekledikten sonra elini ayagini cekiyor actigi konudan
bende bunu diyorum iste.. benim basima geldi konu üzerine soru soruyorum bana cevap vermiyor ya kardesim niye ozaman konu ekliyorsun madem cevabini veremiyorsan.. bi yazi hosuna gider eklersin altinada kendi yorumunu yazarsin kendi düsünceni bak buda olur bunada birsey demem.. ama yok sen yaziyi eklersin altinada kendi yazmis gibi imzani atarsan buna kizarim resmen cinlerimle toplanti kurarim o anda sinirler oynar bende ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ustam zaten basimiza ne geliyorsa ondan geliyorya.. missal seni tanimiyorum sende beni tanimiyorsun sadece forumlarda yazisiyoruz konu üzerine sen bi alinti yaziyi eklersen ben alinti yaziyi eklersem nasil tanicaz biri birimizi biz 1 senede böyle sohbet etsek bir adim illerlemeyiz yani ne ben senin nede sen benim karakterimi cözemesin ama herkes kendi yorumunu eklerse kendi düsüncelerini yazarsa daha cabuk taniriz biri birimizi oder nicht ? ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amaaaaaaaaan bosver temiz kedi anliyan anladi zaten seninki hala altina yapiyormu ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok kopya yapistirsinlarda altina kendi yorumunu yapsinlar onun ne düsüncesi var onu ögrenmek isteriz bizde.. yapistiriyorlar hadi yazin bakalim ama kendi düsünceisini yazmaz.. ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen gene birilerine laf sokusturmusun ama kime cikaramadim  yoksa düsündügüm kisimi yaw ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende senin gibi yapiyorum vallah bak baktim cok uzun hic okumuyorum zaten okumayi fazla sevenlerdende degilim kisa öz ve net olacak lafi sündürmicek lastikli don gibi ... ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!