|
|
|
topikler neden siliniyor ??? |
küfür yok...ab 18 degil ... kimseye zarli degil... eminim bu da silinecek ama hakksizlik bu ?? herkes istedigini yaziyor!bu nicin ohne grund silindi anlamis degilim ?? forum paylasim yeri oldugunu düsünüyordum...ben cevab istiyorum...buna üye olarak hakkim oldugunu düsünüyorum... hakkimi helal etmem ona göre !! bu ilk degil cünkü...öbür tarafta görüsürüz kim siliyor ise !!! ----- Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kesinlikle katiliyorum eglenmek icin burdayiz icerisinde kufur barindiran milletin birbirine girdigi topikler zamaninda mudahale edilmezken sadece eglence icin bir arada oldugumuz topiklerinin silinme karari ne sekilde veriliyor hangi sartlarda topikler kalir hangi sartlarda derhal silinir genis bir aciklama yapilirsa seviniriz ! ----- TB ülkü ocagi //www.turkbase.de/tb/clans/clanpage.php? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
full destek..
benden puan bile çekilmiş..
millet küfürleri havada uçuruyor ahlaksızca konular açıyor kimse tınlamıyor..
garip gerçektende.. ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya yarina kadar bu da kalmaz bence...bunuda silerler ama olmuyor böyle...hic anlamadim??madem paylasim plattforum ise...her site gibide öyle olmali degilmi...birinin hosuna gitmedi veya hangi sebebsiz bir neden varsa da admin veye modlarinda istedigini silip istemedigini birakmak gercekten olmuyor...en azindan silinen topiklerinde sebebi belirtilmis olsa...ve bence bu oyunda bir sebeb oldugunu bile düsünemiyorum !ne topikler gördüm...hatta bazilarinda öyle küfürler vardi ki ben gördüm uyardim... ----- Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatte ich schon mal versucht...hm leider sind sie meist (bei bestimmten themen ) nicht erreichbar wie es mir vorkommt...und es war echt nur ein harmloses spiel !! bazende bakiyorum ne igrenc küfürlü yerler göze carpmiyor bile ?? gercekten kirici bence !! adminlerin buna hakki varsa benimde üye olarak bazi haklarima saygi gösterilmesini isterim...silindigi zaman en azindan nedeni bildirilmesi gerekiyor!! ----- Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oh danke bunu duymak banada iyi geldi sevindim dogrusu ... hayirli cumalar bu ara :aramizda kalsin...bunu silen kesin bir boy oyunda cünkü kizlar baya bi ilerlemisti ... yenilgiye kabul etmediler ...hooooop sildiler anders kann ich es mir nicht vorstellen ----- Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bencede antwort gelmiyecek galiba... zaten bu topigin yerinde durduguna sasdim desem?? eh bunuda silselerde... lob und kritik kategorie ne güne duruyor derdim....und wenns gelöscht wird.... dürfen wir TB nur pofpofpof loben demekdir  politika gibi yani ... gercekleri örtbaz etmek kizmayan sakin yukardakinler(admin agbey und mod kardesler)...ich sag doch nur meine meinung...sizede bu ara hayirli cumalar ----- Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hop puan önemli...hem burda oyuna devam etme sakin...psssst topik gitti gidecek yine zaten ----- Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk sanada hayirli cumalar ----- Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
susma sustukca sira sana gelecek  D: devam etme fikri hosuma gitti kaldigim yerden basliyorum  en fazla ban yeriz topik silmekle kalmazlar buyuk ihtimal hehe 465
----- TB ülkü ocagi //www.turkbase.de/tb/clans/clanpage.php? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drunk: alemsin...en azindan yeni topik acarak devam edelim...burda kategorie de uymayacak...gercekten yasatmazlar beni  zaten nick bulana kadar insan yari ömrü gidiyo...ne ne ne nicht alles noch mal nickime baksana ayyildiz olsun istedim... ona yaklasik nerdeyse herseyi denedim... boa xxl yapana kadar... bana tepki bilen gelmisti... ayyildiz mayolarin sirketindenmiyim diye  xxl aslinda mega türkei fan anlaminda olsun dedim...millet grösse sandi galiba  oh konudan ciktim uppps...okey neyse cenem düstü ----- Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxl ayyildiz mayo  milletin kafa nerden nereye calsiiyor harbiden komikmis ----- TB ülkü ocagi //www.turkbase.de/tb/clans/clanpage.php? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak günahlarını almışız silmemişler bunu ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerden ve nsl çekildiğini bilmiyorum ama çekiliyor= ) ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ordan kafayı yemişemi benziyorum? = ) ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
estğfrl. ya şaka paptım ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
susma sustukca sira sana gelecek  D: devam etme fikri hosuma gitti kaldigim yerden basliyorum  en fazla ban yeriz topik silmekle kalmazlar buyuk ihtimal hehe 465
inanmıyorum ya kabusss   ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
466
hehehe ----- TB ülkü ocagi //www.turkbase.de/tb/clans/clanpage.php? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve yine iki iki atlıyorsun ----- NeKadarBilirsenBil,SöyLediklerinKarşıdakininAnLadığıKadardır |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!