115 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
Beitrag gepostet am 30.12.23, 21:11
@caan_kiz
Nr.: 21
Antworten
emine_
Türk savunma sanayisinin altin yili 2022
A haber yada Fox haber hic biride izlenecek haber programi degil...
Tozpembe yada kapkara bakis olanlarla tartismak sacmaliktan ibarettir...
hadi canim benimm ötelerde takilin
-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0
Beitrag gepostet am 30.12.23, 21:15
@caan_kiz
Nr.: 22
Antworten
emine_
Bu arada sogan patates ile mutfak siyaseti yapanlara özel tarif...
sogani patatesi rendeleyin,, bir tutam saman ve ymurta ile yogurun ve tavada kizartin... Sogus domates ile servis yapin
Afiyet olsun...
-----
0
Beitrag gepostet am 30.12.23, 22:04
@emine_
Nr.: 23
Antworten
caan_kiz
Tarif verdiğine göre sen sık sık yapıyorsun afiyet olsun size yiyip yiyip reise dua edin...
0
Beitrag gepostet am 30.12.23, 22:35
@emine_
Nr.: 24
Antworten
caan_kiz
Dikkatinizi çekim Siz ötelerdesiniz ve orada kalın mümkünse . Biz buralardayız.. Keyfinize bakın siz... Rabbim sizin ve sizin gibilerin ömründen alsın reise versin.. Reisin ömrü uzun olsun inşallah. Ha birdebir insanın vatan haini olması için
1Kozmik odayı açarak devlet sırlarını verenlerde.. Terör örğütleriyle (feto ve pkk) kolkola gezip savcıları onların ayagına götürenlerdir. Likayetsiz insanları torpille devlet kadrolarına alanlardır. Ekonomiyi, eğitimi en sonundada askeriyeyi bitirenlerdir.odun ve kömure oy satanlardır. Ne oldukları belli olmayan insanları ülkeye sokanlardır. Sınırlardan mayınları kaldıran ülkeyi yol gecen hanına döndürenlerdir. . Filistin kan ağlarken
sadece kınamakla milleti kaldıranlardır. Bu arada fox haber izleyin gerçeklerle
sahte haberleri bir ihtimal fark edebilirsin.. Sogan patatese değil odun kömüre makarnaya ülkeyi satanlardır..
0
Beitrag gepostet am 02.01.24, 18:30
@caan_kiz
Nr.: 25
Antworten
emine_
Hee yaaa hee hee
Mantar tabancasi bile üretemeyen,, satilmamis onca fabrikalar var iken,, manukyanin vergi rekortmeni oldugu ülkemizi biz biliyoruz...
Vee
Bu günkü ülkemizide görüyoruz...
Görmeyen göze ISIK neylesin Demis Hz Ali R A ...
-----
0
Beitrag gepostet am 21.01.24, 04:48
@emine_
Nr.: 26
Antworten
tb_sonmodel
Yaptığın paylaşıma bakıyorum, birde yapılan yorumlara.. Üzerinden 1 sene geçmiş olmasına rağmen, birisi Forumu kurcalayıp ( can sıkıntısından, tartışacak bir şeyler arımış olsa gerek )
Konuyu yine Siyasete çevirmiş.. Bunlarla uğraşmaya değmez diyeceğim ama, insan dayanamıyor ağzının payını vermek istiyor.. Lakin bunlar öyle bir cins ki, doğruyu görseler gözlerini yumarlar, duysalar kulaklarını tıkarlar.. ( Gerçi doğru ve yalanı ayırt edebilme kabiliyetleride yok ama ).. Kısacası: körler, göremezler / sağırlar, duyamazlar.. Bunlara heykel dikicen, atatürk diyecen, cumhuriyet diyecen alkışı alacan... Yol mol, hastahane, tünel, baraj, tank, tüfek, uçak, terörle mücadele, ilgi alanları değil.. Sovan, domates, patatesi bedava bile yapsan, bunlar yine konuşacak bir şeyler bulurlar.. Ne işimiz var Suriyede, Lübnanda, Mısırda, Kıbrısda, Akdenizde, Karadenizde orda burda şurda dimi yaa, bize ne..
-----
Orospuluk beyindedir, cinsiyet tanımaz.
0
Beitrag gepostet am 21.01.24, 19:24
@tb_sonmodel
Nr.: 27
Antworten
emine_
Yazikki haklisiniz,, araba dedi Reis inkar esliginde dalga gectiler,, uzaya füze dedi reis yine dalga gectiler,, bunca gelisimi ,, yapraklar beni alkisliyor diyen i.oglu yapsaydi % 200 ekonun heykelini diker atatürk geri geldi sanacak kadarda öylelerden olurlardi
-----
0
Beitrag gepostet am 22.02.24, 00:20
@emine_
Nr.: 28
Antworten
adnanffm
Eminme sende Reisinm kicinin kili olanlardanmsiin ? Bak akillik tasliyorsun, yakarida biri Kosmik oda demis ? Sana birsey ifade ediyormus nu ? Kac tane Türk evladimiz bu odayi hainlere actiktan sonra katledildi haberin varmi ? Türk topraklari Araplara peskes cekiliyor haberin varmi? Türk irki araplastiriliyor, bunlar hepsi GAP Projesinin tek tek noktalari ve bunlar hizli bir sekilde uygulaniyor.... sen kalkmissin milli silahdan bahsediyorsun... tarihini , hakiki tarihini ögrenin hepiniz, almanyafdaki tekkelerden degil, atv deki Osmanli dizilerinden degil..acin okuyun... burada bir kac geri zekali tarih bilnmez yazmislar, adamliktan yoksunlar... nerde zaten cahil varsa maalesef ve malesef avrupada, cünkü egitim yok, bilgi yok, beyin yok.... Avrupada yasadiklari ezikligi RTE inin cakma cikislari bir marifet sayip havalara giriyorlar. Asil sorunumuzun Cumhuriyet ve Laiklik düsmanlarinin gün gectikce ülkemizde leblebi gibi Atatürk düsmani yobaz yetistirdikleri... ve bunu destekleyen bir Rejim... secim öncesi 50 MIlyon Dolar ödeyip Aya turist gönderip 50 yil önce yapilmis deneyleri gösterip milletin akliyla dalga gecmeleri.
Ayrica sogan patates muhabbeti gecmis.. buna kömürde ekleyin.. cünkü AKP secmenleri bunlara ülkelerini TÜRK ulusunu satiyor.... IHA lar süper kimsenin lafi olamaz.. ama önce ülke icindeki huzur. Türkiye giuderek yobazlasan bir toplum oldu. Ne kural ne kanun, her yer teksas... bunu yasam standartlarimiz ?
-----
Cok insan gördüm üzerinde elbise yoktu, cok elbise gördüm ic
0
Beitrag gepostet am 22.02.24, 01:59
@adnanffm
Nr.: 29
Antworten
tb_sonmodel
o nasıl bir kelime la öyle şeyimin şeyi...
" Reisin biyerinin kılı " falan, ne demek ahlak yoksunu terbiyesiz...
Adam gibi argo kullanmadan, efendice yazamamıyormusun, diyecektim ama ( adam ) olmadığın belli.. Bari normal bir insan gibi yaz diyecem, bakalım onu başarabilecekmisin...
Ayrıca Forumda, Siyaset ve Politika yasaklandığından dolayı O bölüm kaldırıldı ve sen gelmişsin Normal bir Konuyu, yasak olan bir konuya çevirmişsin..O Beynindeki birikimleri kendine sakla, sen kendini nerde görüyorsun ki, gelmiş ahkam keserek çok bilmişlik taslıyorsun..
-----
0
Beitrag gepostet am 22.02.24, 21:50
@tb_sonmodel
Nr.: 30
Antworten
adnanffm
Sen banami adamlik tasliyorsun ? yanim agelebilmek icin izin alman gerekir bilmem anlatabildinmi ? Ben vatanini , cumhuriyetini, bu vatan icin kan dökmüs dedelerimizi , o zamanda onlarin karsina cikan ,subayin kafasini kesen yesil islami zihniyete satmam..satanlar simdi iktidarda ve onlarin yalakalrinin yatacak yerleri yok...
-----
Cok insan gördüm üzerinde elbise yoktu, cok elbise gördüm ic
0
Beitrag gepostet am 23.02.24, 01:42
@adnanffm
Nr.: 31
Antworten
tb_sonmodel
anlaşıldı, onuda beceremedin.. daha farklı anlatayım o zaman..
emine hanıma ve'de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞANA hakaret ederek argo kelimeler sarf ettiğin için, aynı tarzda cevap yazma gereği duydum..
Ben Siyaset ve Politika yasak diyorum, seni uyarıyorum fakat sen hala bana ordan yürüyosun.
Senin görüşün veya düşüncelerin, ve'de kime sevgi ve saygı duyduğun beni enterese etmez..
Burada ne siyaset yapabilirsin, nede saygısızlık..! Bizde biliriz, birileri hakkında yazıp çizmeyi ve ağzının payını vermeyi, fakat yasak diye konu etmiyoruz..
Ve emine hanımda " Türk Savunma Sanayisi " diye gayet normal bir başlık atarak KONU açmış.. Parti ismine değinmeden veya şahıslara saldırmadan video paylaşmış. Bunun üzerine sen direk şahısları hedef almışsın..
Çocuğa anlatır gibi anlattım, umarım bu kadarınıda anlayabilmişsindir. Polimiğe SON.!!
-----
0
Beitrag gepostet am 03.04.24, 00:00
@tb_sonmodel
Nr.: 32
Antworten
emine_
Merhaba icleri pislik dolu acizlere cvp vermek bosuna ,,ne deseniz bos...
Duyarliliginiz icin tesekkür ederim...
-----
0
Beitrag gepostet am 09.04.24, 18:14
@emine_
Nr.: 33
Antworten
lafontaine
Dünya değişiyor buralar hiç değişmiyor
0
Beitrag gepostet am 09.04.24, 19:12
@lafontaine
Nr.: 34
Antworten
tb_sonmodel
sende hiç değişmemişsin, hala 15 sene önceki gibisin.. maşALLAH sana, ne yiyip ne içersin bizede söyle
-----
0
Beitrag gepostet am 14.04.24, 16:17
@tb_sonmodel
Nr.: 35
Antworten
lafontaine
Sahi o kadar oldu mu
0
Beitrag gepostet am 29.04.24, 23:58
@emine_
Nr.: 36
Antworten
nono_
emine hanim günaydin...yilarca troluk yaptiniz..ama sonucta kucaga oturdunuz iyimiydi sizce.,.
0
Beitrag gepostet am 04.05.24, 20:41
@nono_
Nr.: 37
Antworten
emine_
iyi aksamlar yillarca bozulmayan cizgisi,, yolu,, hedefleri olan ile kucaktan kucaga ,,koltuk icin kiliktan kiliga girenlerin lideri ve secmeni belli oluyor...
dilediginiz kadar kudurun lamba patladi sloganlarini atan zavallilar avize tepenizde hala ..
-----
0
Beitrag gepostet am 05.05.24, 01:08
@emine_
Nr.: 38
Antworten
tb_sonmodel
Politika Bölümü kapatıldı fakat Konu yine oraya doğru sürükleniyor.. Cevap vermesende olmuyor.. Bunlar o oyları nereden ve neden aldıklarınıda bilmezler veya umursamazlar.. Biz Herşeyde bir HAYR olduğuna inananlar olduğumuz için, olan bitenide kabullenmek zorundayız. Açız diyenlerin, ona buna burun kıvırıp, yapılanları kabullenemeyenlerin, çekemeyenlerin
burunları biraz daha sürtsünde o zaman belki bir şeylerin farkına varırlar.. adamın biri Istanbulun anasını ağlattı, bunlar tekrar kazandı diye göbek atıyorlar.. Asıl amaç ve DAVA nedir bilmeyen zavallılar..
Erdoğanın hatası, 80 yılda yapılamayanları 20 Sene içinde yapmasıydı sanırsam
Neyse burada sonlandırayım konu farklı yere gitmeden..
-----
Yalanlarınız ortaya çıkmadıkça, hepiniz dürüstsünüz..!
0
Beitrag gepostet am 05.05.24, 19:27
@tb_sonmodel
Nr.: 39
Antworten
emine_
Aynen dediginiz gibi cvp vermesen,, cevap veremedi sanacak cahiller,, baska care birakmiyor
-----
0
Beitrag gepostet am 05.05.24, 20:35
@emine_
Nr.: 40
Antworten
nono_
siz ne iciyorsunuz bunu gercekten bilmiyorum..banada yollayin lutfen...hangi dünyada yasiyorsunuz size sasiriyorum..öbür dünyada yatacak yeriniz olmayacak. bunu sizde biliyorsunuz...
selaymun aleyküm
0
1
2
3
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!