74 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.03.22, 11:23 @semp Nr.: 21 Antworten

cok ayýp
Yok Hemşom bilmiyorum sinirden hiç yemedim keyifciyim  afiyet olmuş olsun yarasın iyi Yapmışsın  
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 24.03.22, 06:46 @semp Nr.: 22 Antworten

cok ayýp
günaydin, 

emege, zamana, masrafa yazik

misafirlik de cok demode degil mi artik yahu ? 

fransa da, insanlar yemekte disarda bulusuyorlar, ev cünkü mahremiyetin özelindir, düsünsene senin kullandigin lavobaya banyoya tuvalete cisim geldi bahanesiyle giriyor, girmisken de orayi burayi inceliyor, incelemeyecegi icin bir garanti mmi var ? yok, ve emin ol bunu yapiyor, cok tuhaf degil mi bu ya, asiri mesafesizlik iceriyor bence, bu yüzden hic bu olaylara girmeyin, gerek yok, ancak kendinizi yormanizla kalakalirsiniz 

seni, yani insan olarak iyiligini sihhatini filan önemsiyor ve cok merak ediyorlarsa disarda bir yerlerde bulusun, onca mekan var, mekan yoksa ne bilim yürüyüs yapmak icin sözlesin, orada bol bol laflanir, bilemedin herkes cayini kekini getirsin, ortaklasa olsun bu

ama aslinda inan senin nasil oldugun filan umurlarinda degil

onlarin tek dertleri, hobbileri de olmadigindan dolayi, bu misafirlik olayini hobbi edinmis kisiler, evi nasil, esyalari hangi marka, temiz mi, benimkilerden daha mi iyi, iyiyse neden daha iyi, kocasiyle arasi nasil, kaynanasi ile arasi nasil, cocuklarina nasil davraniyor, bakimli mi, kilo almis mi, götü büyümüs mü, estetik yaptirmis mi, herhangi bir acik bulabilirmiyiz dedikodu malzemesi icin, eger bulamazsak bire bin ekleriz mantiginda olan bir misafirlikterörörgütü dür bence olay
0

Beitrag gepostet am 24.03.22, 08:24 @semp Nr.: 23 Antworten

cok ayýp
Seni ne teselli eder bilemedim ama en azindan kendim ettim kendim buldum der gibi yediklerin şifa  olsun  bari
0

Beitrag gepostet am 24.03.22, 16:02 @semp Nr.: 24 Antworten

cok ayýp
Emin ol gelicek misafirin bukadar ciddiye alindigini bilseydi iki elleri kanda olsa gelirlerdi ellerinde emeğine saglik afiyet olsun 
0

Beitrag gepostet am 24.03.22, 22:17 @isabella Nr.: 25 Antworten

cok ayýp
Ondan hep manken gibisin zaten.... ben sinirdende keyifliykende istahim acik oluyo
-----
Ätschi bätsch
0

Beitrag gepostet am 24.03.22, 22:25 @marian Nr.: 26 Antworten

cok ayýp
Merhaba mariam..... misafirligi cok severim...
Evin bereketi artar ..ben öle inaniom
Evime gelipde wc dolabimi karistiran varsada...ne diyim artik pes ..karistircak baska yermi kalmadi
Evime gelende sevdiklerim olur sadece....
Ama hafta sonu beni kekleyenleri davet ettigim icin pisman oldum...
(burdan ayrintiya girmek istemiom ama sacma bi bag yüzünden davet etme mecburiyeti hissine kapınmistim)

Fransada gercekten öyle mi...eve gelen giden olmaz mi??? Ilk duydum 

-----
Ätschi bätsch
0

Beitrag gepostet am 24.03.22, 22:26 @witch Nr.: 27 Antworten

cok ayýp
tesekkürler witch... teselli oldum bitti gecti bilene...bana ders oldu
-----
Ätschi bätsch
0

Beitrag gepostet am 24.03.22, 22:28 @by_ferdi35 Nr.: 28 Antworten

cok ayýp
Oldu oldu  ferdi...bal seker kaymak oldu
-----
Ätschi bätsch
0

Beitrag gepostet am 25.03.22, 10:00 @semp Nr.: 29 Antworten

cok ayýp
canim bildiklerim parantez icerisinde, onlara heryer serbest, ister mutfaga girsin yemek pisirsin, temizlik yapasi geldiyse onu da yapsin, uyuyasi mi vardi, yayilsin koltuga üzerini de örterim filan, bu baska

ben bunlarin disindaki "misafirleri" kastediyorum

evvet fransa da öyle, insanlar disarida bbuluyuyor, bence süper

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

cok ayýp