|
|
|
Haftasonu |
planlarinizdan haftasonunun haberi var mi? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
godot ne la? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
Ben de sana soruyorum iste, o ne la? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
votka raki karisimi birsey herhalde yaninda cacik.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
sen ben birbirimizi anlamicazda kim anliyacak,bu face cay icip gelmis buraya godat un anlamini soruyor o ne anlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
eserin icerigide rakinin faydalari simdi faceye burayida belirtekki kafasi karismasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
Ünü bana kadar gelmemis valla nem, ne yalan söyleyim...tanimiyorum, duymamisim simdiye kadar
Kitabini mi siparis verdin yoksa iceriginin bi özetini mi okuyum, gizli mesaj mi yolladin bizlere  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
la bu nemde iyice netellektüel seyler yazmis bize ya ne eseriymis okuyacikmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
la bi kiprasma, uslu dur.... 
Wiki ye daldim, ögreniyorum nasil bi eser oldugunu  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
valla ben dedim simdi face arajtirir kafasi karisir ,,icerigini yazdim iste hafta sonu raki cacik,,sonra kucakla dünyayi bundan güzel esermi olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
kripto mesaj o aga cia mazort gibi..tittrettin beniii sarriiii tittrettin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
benim icin her gün hafta sonu oldugu icin, hafta sonunun benden,
benim hafta sonundan haberim yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
Bana Fontaine den effi yi, brecht ten dreigroschenoper i okuttular sakagima silah dayayarak 
Wiki den okudum ben de gecen gün zaten, neymis neyin nesiymis godot diye..is actin durduk yere basima  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftasonu |
hahaha , bilyom azicik öyleyimdir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!