|
|
|
5. haftanin sözü |
Her yeni dogan bir bebek yeni bir dünya demek.
Baris Manco
Aramizdan ayrilisinin 23. yilinda onu büyük bir sevgi,saygi, özlem ve rahmetle aniyorum. Nurlar icinde uyusun. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
o dönemler bir baskaydi ,,herseyin tadi tuzu vardi,,baris manco ayri bir güzeldi,japonlar cok severdi rahmetliyi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
sadece japonlar degil, insanlik severdi rahmetliyi. Sevgi ile yaklasir, sevgi isler, sevgi vererek acardi evrenin tüm kapilarini ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
Bu da benden sana gelsin
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
Ben de o sansli cocuklardanim xsi....onun sayesinde güzel gecti cocuklugumuz beee 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
süpersin xsi, ekledigin tüm sarkilar icin toptan ve kalpten bir tesekkür benden sana 
Valla ben de okudum tüm threadi, duygusal agirligi yüksek bi threaddi ve iyi ki de tasimisim yeniden yukari. Okurken hem güldüm hem de duygusallastim ben de  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
Hosgeldin ody.....Valla sansli cocuklardanmissin, ne diim....kiskandim 
Baris abinin yeri gercekten de tüm kalplerde apayridir zaten. Adam olmus bir cocuktu o. Seneler boyu oldugu gibi kaldi, oldugu gibi kabullenildi ve cok sevildi. Aynen dedigin gibi, baristi O!  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
Unutturmadığın için teşekkürler face 
Allah Gani Gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
Rice ederim isa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
Harbi cok severim bunu...tesekkür ederim sol ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
Valla hangi sarkisi güzel degil ki be ody...yüz binlerce kez dinlese de insan, bikmiyor bikmiyor ve yine bikmiyor..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
Katkin ve paslasimin icin gercekten tesekkür ederim delikuzu 
Bu eserinin de bende yeri ayridir, cok cok cok severim  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
o gün bir yayında okumuştum bu şarkının dizesini... gül ve pembe ... şimdiye kadar tatlı bir melodi olarak dinledim hep ve ilk kez bu kadar hüzün verdi...dün olan ..aniden yok olan sevdiklerimi hatırlattı ...o sebepten paylaşmak istedim facelook '' _ Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin... İnanamadık .... '' konuyu açarak anılmasına vesile olduğun için ben teşekkür ederim ----- balık olsam...vapur çarpar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. haftanin sözü |
bu durum bende de sözkonusu.... Ne zaman bu sarkiyi dinlesem rahmetli babannem gelir aklima, niyeyse onunla bagdastiririm bu sarkiyi ve büyük bir hüzün cöker icime ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!