|
|
|
Islanan |
ispanak yapraklarini nasil kurutursunuz? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
cok kolay bir soru sordun
,,ütüleyerek,,
kuruturum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
verdigin bu cözüm benim de seceneklerimin arasindaydi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
ispanakda olsa sevecen ütüleyecen güzellestirecen oksayanki  yemek icin tadi tuzu olsun demi yani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
yavrumm ac koynunu ben geldim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
Tupper Salatschleuder ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
sev onu, oksa onu sol...ilgiye sefkate onun da ihtiyaci var ne de olsa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
sol gidiyor,korkunun ecele faydasi yok bakireyim ayaklarida sökmez,,yeni üye kaydi yapalim onu.. pek zaman olmuyor bu aralar is güc birde alman kurdu aldim onunla ugrasiyom manyak birsey 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
sol u artik zaten ne sen ne de ben kurtarabiliriz.....ölümüne susuyor resmen 
vaaay, desene köpek babasi oldun. Tebrik ederim seni pusu, hayvan candir, yasamdir. Onun senin yasamina kattigini, katacagini cogu insan katamaz, veremez sana. Uzun ve saglikli yillara diliyorum sana onunla  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
cok cok sagol..hayalimdi yillardir..dostlugunu sevgisini bilirim,tarifi yok.. nasil gidiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
her zaman ki gibi, yaramazlik yok....ayni tas ayni haman ayni ispanak yapraklari 
hayaller zaten gerceklestirebilmek icin degil midir? buna iste cok sevindim, basarabildiginden ötürü  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
lann dedim geberip gidecegiz ne erteliyon öyle gaza geldim iste
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islanan |
3 aylikti aynen öyle öyle oldu aslinda o sicti ben temizledim  bahceye külübe yaptim alismasi falan sürdü suan iyi ama alisti |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!