|
|
|
Bizide buldu |
Aylarca sakındım Özel günleri es gectim .... kalabalikdan uzak durdum AMA Bu yaz seytan dürttü .... minik tatil yaptim ve sonuc Corona  Ma aile karantinaya girdik hastalikla bogusuyoruz  Coronaya hala inanmayan var mi?
Benim koku alma ve dilimdeki tat hissi yok oldu Bu hastaligi yasayan tavsiyesi olanlar yazsin lütfen Ara ara kolonya gibi agir kokulari koklayarak hissimi geri kazanmaya calisiyorum ....
(Bütün şifa bekleyen hastalarımıza rabbim sifa versin) ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Dankeeeeeşön ayazzzzz
Seviomus gibi yapip sevmedigim akrabalara bi görüneyim diom  ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
cok büyük gecmis olsun semp....sana ve ailene acil sifalar diliyorum, bir an önce eski sagliginiza kavusmaniz dilegimle ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
aminnnnnnnnnnnn benim kardesim internsif yati allahtan simdi iiiiii corona yakalana cooook sifa olsun  ----- kimkime dumduma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Hepinize çok tesekkürler dualarınızı esirgemeyin nolur ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Çok çok geçmiş olsun sana bilgilerimi aktaracam bu hastalıkla en cok boğuşanlar ve savaş a canlardan biriyim inşallah cigerlere inmez ozaman tam kendini bulman 6 ayı bulur aşıda olmadıysa ız sabır lı ol başka bişe demem moral yüksek tutun banyo tuvaletlerde çamaşır suyu eksik etme sana ne varsa yazacam acil şifalar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Kurallara uyan yokki oturduğun kalktığın yerlere dokunma tedbiri bırakma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Oy çok çok geçmiş olsun hepinize Hemşom acil şifalar diliyorum
Kendim yakalanmadım ama çevrede pozitif çıkan çok oldu anlattıklarına göre çok fazla yapılacak birşey yok herkesten uzak durup beslenmene dikkat edip dinlenmekten başka
Çok dikkat et kendine ve sevdiklerine emi  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Herkes in hastalığı yaşaması farklı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Doğrudur bir akrabam var 8 ay oldu atlatalı hala nefes darlığı çekiyor maalesef ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Ya zaten bu hastalık varyantlara bölündük ama etkili etkisiz 2 kısımda 6 ay 8 fark etmiyor vucuda göre 1 senede olabiliyor vucut direncsizse çok uzun çekiyon |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Bir kısım çok agrılı bir kısım kilo verdiriyo bir kısım tum uzullar tat olayı olmuyo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
O zaman neymiş onca süre aşıyı bekleyip de sonra yok ben aşı olmam demek yanlışmış, mesafeyi korumak gerekirmiş, hijyen kurallarına uymak, kalabalıktan uzak durup biraz daha tatil planlarını ertelemek gerekiyormuş ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Onlarda yetmiyor kuluçka dönemine denk düşmicen virüsü n en azgın zamanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Sagol ya cok sükür öksürük yada ateslenme olmadi Halsizlik vardi ....gecti Koku alamama ...tat alamama.... gecmedi  Haaa bide acayip korku vardi....yalan yok acayip tirstim ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Hemschom  danke dankeee
*minnacik tatil yaptim hemen tasch atma ordan beya  ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Pis tatilciler hep bunlar yüzünden yayilio 
----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Ben sana ilac uygularım kendi ne gelirsin ama hemen iyileşşmen acele etme yazılarımı iyi oku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
Aha hepsi bu gelmeyenaskın suçu
Sana heç kıyarmıyım atsam atsam pembe pamuk atarım hemşolinem
Not. Tatil yapılmasına karşı değilim ama daha savaşırken hiç bir şey olmamış gibi davranıp zıvanadan çıkanlara ayarım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizide buldu |
 ben ne yaptım sadece koronayla mucadele devam huzur dolu sabahlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!