|
|
|
Cok sevgili Isa |

Bu rengarenk, isil isil etrafi parlatan kalbini bizlere acan kadin.....yüreginin sonsuz büyüklügünü burada kelimeler ile bize aktaran kadin.....aklinin sinirlari zorlayan ucsuz bucakligi ile hepimizin derdine care olmaya calisan kadin. Bu satirlar, bu cümleler sana. Her ne kadar cümlelerimi dogru kelimeler secerek, senin kadar süsleyemesem de, her ne kadar aklimin sinirlari kirmizi kalem ile cizilmis olsa da ve ben bu sinirlarin disina senin gibi tasamasam da, bu yazdigim, yazacagim iyi niyet dileklerimi anlayacagina eminim. 
Bugün biraz daha olgunlasiyorsun, bugün hayatin sana attigi ciziklerden bir adim daha uzaklasiyorsun. Olgunlastikca, yogruldukca isabella yi daha saglam bir gelecege hazirliyorsun ve bu attigin adimlarda yere saglam basarak, güclü basarak ilerliyorsun. Yeri geliyor olgunlugunu suskunlugun ile birlestiriyor yeri geliyor kahkahalarinla evreni inletiyorsun. yeri geliyor hüznünü, üzüntünü satirlara döküyorsun yer geliyor agacin dalina konmus kusun cikardigi civiltilarla o hüznü üzerinden atip, unutuveriyorsun, yüzünde günesi yeniden dogduruyorsun. Yasin ilerledikce hayata karsi olan öfken artsa da, suskunlugun cogalsa da, ic konusmalarin, kalp agrilarin artsa da iyi niyetinden, insanliga olan inancindan hic bir zaman taviz vermeden o yüreginin kocamanligini bizlere defalarca sunup sunup duruyorsun ve sunmaya da devam edeceksin. Dürüstlügün, yalinligin, inandigin dogrularin bizlerin, cogumuzun gittigi karanlik yollarda bize isik olmaya devam edecek.
Bugün senin günün, büyük ihtimal gününü isbasinda gecireceksin ama ümit ederim ki, diger günlerden biraz daha farkli olur bugünün. Kalbinin tüm güzellikleri hayatina yansisin isa. Aklindan gecen karsina gecsin isa. Hayalinde olan ne varsa bu yeni yasinda gercek olsun isa. Dogumgününü tüm samimiyetimle, tüm kalbim, benligim ile kutlarim, yarinlarin, yeni yasinin sana nese, huzur, saglik, mululuk ve yüzünden eksilmeyecek gülücükler getirmesini can-i gönülden dilerim 
Iyi ki dogdun, iyi ki varsin.....Dogumgünün kutlu olsun güzel kadin  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
cokmu ugrastin denyo bu yaziyi yazmak icin..ben simdi isabellayi meryem anna zan etmeye basladim...bende ilaki kutlarim dogum gününü.. ama isabella benim tanidigim bu yazi icin mutlu olmuyacak.... kitap bas bari... hastasiniz bence....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Neymişim beeeee  çok teşekkür ederim face güzel cümlelerin ve güzel dileklerin için  
Bir tane degil 3 konu birden kudurun
siz var ya iyi ki varsınız  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Evet çok uğraşmış gerçekten sağolsun da senin derdini ve bu dengesiz davranışını anlayamadım. Birbirinizi sevmiyor olmanız bana saygısızlığına bir neden olamaz diye düşünüyorum neticede kişisel bir alıp veremediğimiz yok  . Burada bulunduğum dönemlerde bir çok lakaba sahip oldum gerçekten eh ne demiş atalarımız meyve veren ağaç taşlanır…. Psikolojide ise kişi kendi yapamadıklarının hazımsızlığını başka kişilerin huzurunu bozmaya çalışma çabasıyla bilinir. Şimdi siz seçin beğenin hangisi daha uygun… yalnız söyleyeyim hayatıma dahil etmeyeceğim insanların ne söyledikleri pek de tınımda olmuyor bakalım bu huyumu ne zaman öğreneceksiniz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
dogum günün kutlu olsun isabella.. party:  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Benim bir derdim felan yok.oldugundan fazla abartili yazi niye okuyayim burada.. Sahi bu yandas gazetelerden medialen hep sikayet eden sizler degilmisiniz.al sana yandas yalaka canak cömlek ayakli ve canli gazete facee...sende rahatsizsin cünkü.kimse sana yazma firsati ve alani bulamuyor....oldum olali yalaka yilisik insanlari sevmem, kisisel bir durum yok.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Eline yuregine saglik fce cok güzel olmus yazin eminim ki hic ugrasmadin Gerek yok zaten dimi cünki biz bir birimizi taniyoruz Ha bu arada bir sinek mi vizldiyo bizim paylarin arasinda migdem bulandi da Naftalin kokulu helva hazirliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Ponciğimmmm çok teşekkür ederim  en sevdiğim çilekli leckaaaaa ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Teşekkür ederim pusu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Çözüm basit konudan çık kimse sana zorla oku demiyor ki ayrıca ben tekim sizli bizli hiç gelme bana ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Vallahi işe geç kalacağım ha gittim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Gününü gönlünce kutla isa...sen de iyi ki varsin, iyi ki bizimlesin 
kuduran da kudursun, cokta fifi valla ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
viyyyy, cok tesekkür ederim pon 
düsünceleri yaziya aktarmasi zor bi zanaat degil ki. Bilinen, görünen gercekleri iki ters, bir düz ör gitsin ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Söz löö Nüri sana hurili pasta yapcem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
Aslan emsomun dogum gunu kutlu olsun daha nice yillara insallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
haklisin kleber bant bulabilsem okumayacamda.ama gözlerim acik mecbur okuyorum... herseyi anladikta.bu kendine vazife cikaran hamam böceklerini anliyamadim.girdi ciktisi olmayan kendine pay cikaran bu hamam böceklerini anlamak zor...dogum günün kutlu olsun kardesim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sevgili Isa |
hurilerle nurileri karistirma da pastayi yaparkene ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!