|
|
|
|
|
Rekor |
millet acliktan yatiyordur,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
yada halsizlikten uyusmuslardir,, 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
bende 128 milyar dolari ariyom kayipmis belki ben bulurum solugu nerlerde alirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
Sen soluğu bi yerde almazsın, gerek yok sep buna. Ülkenin nüfusunda ki bütün ukraynalı hatunlar ayağına gelir ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
 acil para bulmamiz lazim acil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
128 milyarı bulan parayı da bulur 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
ariyok iste soruyok daga kacti diyorlar dag nerde diyok .....en sonunda yandi bitti kül oldu demesinlerde hayallerim yikilmasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
Hayallerini gene yıkacağım...kül olmadı, burundan çektiler ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
o pudra sekeriymis o kadar para gitmez ona |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
Halis bursa döneri sana hatta dilersen benden bi iskender, bol tereyagli....yaninda da ayran 
Hosgeldin sol, umarim iyisin...yoktun epeydir  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
yanina da bi salgam suyu ister misin? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
ahh, ahhhh...isi bilsem ise gitmem ayol... nerdeeeee ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
slm facke,cok sagol,imkan olsa dükkan senin, döner olsun,iskender olsun dürüm olsun hayir demem,her 2-3 ayda türkiyeye gidip geliyordum türkiyeye gitmek gelmekde bayagi bir zorlasti, artik buralarda pinekliyecegiz,  ben corumun iskenderi meshur saniyordum,bursanin iskenderinide artik rüyamizda görürürz gibi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
biliyorum sol, sen zirt pirt tr yapardin, imrenirdim sana
corum un iskenderinin meshur oldugunu hic duymamistim bak.denemem lazim bi gün  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekor |
heya hic sorma hasret kaldik,gitmeyi cokdan gitcemde oralarda coronaya yakalanip gelemem diye cekiniyom  asi olunlara kolaylik saglayacaklar gibi asi olunca gitcem,sende gel istanbulda yatip kalkmaya ev var otel parasi almam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!