|
|
|
Osandım |
Issız bir kaderdi sanki çöldeymiş gibi yürü rü yürü su yok agac yok yürü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Tesekurler paylaşım için |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Cok güzel yazmışsın snow ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Zaten kim bilmem ama kitapları yutmuş gibi maaşallah helal olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Takma kimseyi hicbiseyi ferah tüt gönlünü Harcama gereksizler ile ömrünü Seni seven sevsin gerisi ne eylerse eylesin Degerini bilen var olsun hayatin girsin Kimi dost görünür düşman çıkar Kimi düşman görünür dost çıkar Hayat bu sürprizlerle dolu Ne olucak bilemeyiz yolun sonu..
Basim çatlıyor cok fena Kim nazar degdi bana.. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Hayat bu ne olur belli olmuyo kavun diyon kelek cıkıyo kelek diyorsun şeker cıkıyo nazar çok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Kiymetini bilenlere hayatında yer bilmeyenlere ise yol ver..
Nazar eden çatlasın ortadan patlasın... ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Kısmet artık deger bilmek ayrı bişe nazar degecek normaldir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Kismete bırakma herseyi bazen kendi elinde.. Genelde iki secenek gelir önüne karar ise sende.. Bazen dogru yolu seçer doğruluğa gideriz.. Bazen ise kendimize yanlış yolu seçeriz .. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Kısmet diyorum ama kontrol bende kime ne hak ettiyse kibarca veriyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Aynen öle olmali kontrol daim elinde kalmalı Başkalarının lafi ile yola çıkmamalı... ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Ya zaten beynimiz var yüreğimiz var kendi hayatımız tatlısıyla tuzlusuyla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
En cok neye gülerim biliyormusun korkaklara.. Korkup kaçanlara oturup konusamayanlara.. Ortalıkta aslan kesilen atip tutan.. Ama özelde korkup engel ardina saklanan.. Başkalarının lafi ile yola çıkan.. Birakmam derken ansiz seni satan...
) eyvallah de geç bigün hatayi anlarsada geç.. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Sildim hayatımdan saçma insanları sadece önümdeki gerçeklere bakıyorum. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Rica ederim. Kızgınlık ile bazen çok şey söylenir. Bu tür durumda sakinleşip iki derin nefes alıp konuşmak faydalıdır diye düşünüyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Tabıkı kısaca öfkeyle kalkan zararla oturur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Bazi insanlari başlasam sözlerimle öle ezerim.. Bur kalemde siler sonra ceker giderim.. Ama değmez benim zamanima.. Bir kere işledi soğukluk ve karanlik damarima..
En iyisi susmak ve sallamak.. Yeniliklere yelken almak..
Öten ötsün ve yarası olan goncunsun.. Ben bakmam başkaların lafına.. Herkez önce bi aynaya bakıp gercegi bulsun.. 
----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Buda benden bu forumda son söz olsun... ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Söz gider ama yazının izi kalır ha maaşallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!