|
|
|
Osandım |
O sandım parasıyla herseyi yapacanı zanneden insanlardan güzelliği nin arkasına saklanıp herseyi yapacağını sa an insanlardan osandım menfaati için herseye zıplayanlardan. Arkadaslık dostluk nedir bilmeyenlerden bu dünyanın kendi ekseninde dönüyor zannedenlerden yüreği el vermeyipte kuyu kazanlardan dünya kardeşim iyi düşün iyi olsun hersey zaman nında güzel dir degerlerimize sahip cıkalım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Bu dünyada kimseden beklentin olmicak kimseyide kendine yakın yada sana karşı dürüst samimi sanmicaksin hatta kendine bile bu dünyada güvenmiceksin.. ne güzel bi söz var..: "Dost istersen Allah yeter; düşman istersen nefsin yeter" Gidene git gelene gel deme isteyen kalır istemiyen yol alir..kimseye ne fazla deger ver nede fazla sabır çünkü herseyin fazlası dozu kaçırır...
Kafana takma bisey kendinden başka gül gec eyvallah de..sahte kişilere demektense  ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Zaten giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sorun yok zaten tek gercek yüce mevlam bu arada sende böyle cevherler olduğunu bilmiyordum görüntü yanıltıcı oluyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Görüntüye yanilanlar degilmi zaten kaybedenler.. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Orası öyle senin yazıları hep takip ediyorum potansiyel yüksek en azından paylaşmayı biliyor sun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Tskler ederim ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Ben dedim muhakkak gizli yazar yada okumayı cok seven biri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Okumak gibi güzel bisey yoktur güzel yazarların eseri yada kendi eserin yaşadıklarin ve yaşanılanlar.. önemli olan perde arkasi bakabilmek..bazen karşına huysuz sınırlı biri çıkar dersin bu nasil huysuz sınırlı biri ve damgalayip gidersin ama hic perde ardına baktinmiki neden bu insan böle oldu sebebi nedir diye.. bazen insan olur karşında güler eylenir serserilik yapar gören derki bu tam çatlak  tahmin yanlış değildir genelde yüregi çatlaktir yani yarali ama bunu dışa vurmaz içine kapanır.. işte insanların genelde hatasi bu üsten bakmak ilk bakışa kanmak yola çıkmak ama perde arkasına baksan farklı olur düşüncelerin adımların kararların.... saygılar ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Yazılar senden i alıntı ı saol bu yazıları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Sağlıklı birey saglık lı toplum toplumda milleti üst seviyeye taşır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Ben tek düşüncelerimi yazdim paylaştım.. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Mezuniyetine senin araştırmacı bir halinde var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Anliyamadim ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Ne okudun ve Araştırma cı halin var gibi dedim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Hayatı okudum desem insanları gözetledim desem.. yaşlıları tecrübeli insanları dinledim desem... ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Bazen hersey göründüğü gibi olmuyor onun icin iyi bakmalı iyi anlamalı.. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Bende senin yaptığını yapıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
En iyisi ve güzeli ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osandım |
Paylasan yüreğine saglık |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!