|
|
|
Aksamin |
Şıracının şahidi bozacı oldu böylece ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Masa altında mi kaldı o gene bu gece? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Geldik evde yoktun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Ve beni evde bulamayınca sinemaya gittin, yeni geldin ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Hadi yazma bakalım....sen yazdın, geldi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Yok ya biraz maca baktim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Ben tv karşısında konferans takılıyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Aga torununa iyi baktinmi yoklugumda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Yok la, ne bakacam....ona belediye baksın ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Kavgada söylenmez,,sen niddin yigenn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Ölümüme susuyorum sadece ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Burda bir bayani güvenecegim tek erkek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Hangi belediye? Var mı böyle kaşık kaşık ağzıma verecek? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Hic sorma kiskandim simdi offf offf |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Pusu ya di mi, bırakıp gitti seni....haklısın ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Kar ne zaman yagacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Haftasonu sizin oralarda kar varmış, bizim buralara ise cuma gününden teğet geçip, salıya denk gelmesi bekleniyormuş ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Ins,,cok özledim,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!