|
|
|
Aksamin |
kapanis konusu.....ceneciler buraya 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
İyi ki ben de burada pek konuşmuyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Daha ayılamadı o bugün sanırım, yok piyasada ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Dokunmadım bile, yemin ederim dokunmadım bile....sarhoş diye ondan istifade edecek değilim yani di mi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
İyi fikir...bi daha ki sefere hacıyı halıya sarıp kaçıracağım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Neden olmasın? O da bir can, bir insan...o de etten kemikten ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Önünde konuşacak birşey bulamıyorum ki ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Direksiyon başı küfür haaaa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Önüne mercimek çorbası koyanlara mı? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Çakmak ile birkaç deney yaparım işte ne güzel ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Birileri ayılabildi sonunda ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
 aksama gelirim artik konu dagitma olayida kalmaz bu sayede ,,bu kanladan yayin yapalim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
gelince kapiyi iki kere tikla ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
alo komsu tikk tikkk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Kim olacak, bana soyun diye talimatlarda bulunan pusu hazretleri ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Soyunmam, ayıp...utanırım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksamin |
Dedim ya yukarıda....hacı da ballı sütte pusu hasretleri ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!