|
|
|
Güvensizlik |
Birde biz kandirmaya yetenekli bir o kadarda kandirilmaya acik milletiz,,tosuncuk 50 tl ye inek satmis milyonlar götürdü ,jetpasi komm basim ,,polisim savciyim diyip telefonla kandirilanin sayisi belirsiz,,bizi ayakta götürürlerr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Hic bisey anlamadim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Anlarsın düşünürsen iyi okursan güvensizlik insanları huzursuz eder. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Oo herkeze güvenseydik kicimizda don kalmazdi ---------------------------------------------------------------
beni böyle herkesin icinde tahrik etmesen diyorum...donsuz döt falan, noluyoruz  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
kendine güvenmeli mi bir insan yoksa inanmali mi? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Evin, ne yapıyorsun mesela? Kendine nasıl güveniyorsun? Hiç güvenini boşa çıkardın mi, kendine yalan söyledin mi? Kendine yalan söyledikten sonra nasıl geri inanmaya başladın kendine? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Hahahahaha.....bu iyiydi işte 
İnsan kendine nasıl güvenirmiş, onu öğrenmeye çalışıyorum, bilmem farkında mısın  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Biriniz beni kurtarsın...pusuuuu, neeeemmmm....nerdesiniz? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
ne diyor bu yahu imdat diye bağırıyor sen devam et |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
sen diyorsan doğrudur evinn sen haklısın ve haksızlıģa gelemezsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!