|
|
|
Güvensizlik |
Güvensizlik üzerine bi konu açayım bari dedim... Eeee, anlatın akşama mangalın üzerine ne atıyorsunuz?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Allah kimseyi erkek nickiyle buraya gelip kadin nikiyle kendine yazdiracak duruma düsürmesin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Bunu senelerdir yapıyor pusu....sadece o değil, var birkaç akıllı daha. Ağzımızı açıp karışmadık, sustuk ettik diye enayi sanıyorlar milleti gerçekten haaaa....düşmanım olacaksa da, Allah akillisini versin valla bana da, birazcıkta olsa bari zorlanayım yahu ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Ceza gibi acı biber atayım
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Nereme süreyim o acı biberi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Güvenmediğin tarafına ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Sol ayak serçe parmağıma o zaman ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Azicik akillari olsa bunu yapmazlar,kurallara göre erkekler bayan Nicki kullanamaz,,latin cicegi nicke bak yillardir burdayim Forumda yeni görüyom,,neymis konularin cok güzelmis sen söylesin sen böylesin,,kim bu latin cicegi taniyonmu,,yönetim farkina vardigi an tüm nicklerini silecekk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Memonunda belirtigi gibi deve kusumisali kafa kumda saniyorki saklaniyorr,,sen capkinliga devamm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Aynen öyle memo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
kimilerinin geldigi köylerde ise patlican ile kabak arasinda tercihte zorlaniyorlarmis 
Hangisi mangala daha iyi gider diye  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
35 lik bi raki ile 35 lik bi patlican ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
aynen katılıyorum beyazı beklerken siyah cıkabilir şu kadın nicklerinin çogulluğu erkek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
slm face, güvensizlik konusuna gelince cok eskilerde kalmis bir durum,artik bu devirde kimse mimseye güvenmiyor,eski büyüklerimizden duyuyordum ve verdikleri sözleri senet gibiymis. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Selâm sol....her insanın bir çemberi vardır. Kimisinin çapı çok olur, kimisinin az. O çemberin içine aldığımız insanlar güvendiğimiz insanlardır. O çemberin içine bizim, kendimizin seçtiği insanlar bizim güvendiğimiz insanlardır. Çemberin dışında kalanlar zaten güvenemeyeceğin insanlar olduğundan, çember önemli, çember ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
Oo herkeze güvenseydik kicimizda don kalmazdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
insanları güvenilmez yapan kendi yapısıdır.Ama nereye kadar birşekilde güveniyorsun yine eskilerde söz ağızdan şimdikilerde.....sen anlarsın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güvensizlik |
haklısın evin insan önce kendine güvenmeli |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!