|
|
|
31. haftanin sözü |
yarin kizilcahamam barolar birliginin senelik hamam sefalari programina katilimimdan dolayi, 31. haftanin sözü simdiden 
Aptallik ile dahilik arasinda ki tek fark, dahiligin sinirlarinin olmasidir.
A. Tektas
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
Çok isabetli bir söz  Teşekkürler face
Veeeee sana hamam sefasında iyi eğlenceler ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
merhaba. benim duyduguma göre kizilcahamamda LGBT nin toplantisina onur misafiri olarak katiliyormussun, borolar birligi ile kamufle etmene hic gerek yoktu. < ben isabella'nin yalancisiyim > ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
İyi terledim ama beaaa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
İsa ne diyorsa, doğrudur ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
Gelsinler de bazukayi dayayim hepsinin gözlerine ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
Hahahaha....aynen  Çok muhterem isabella hanımefendi çok sağolsunlar bu haftayı bana 3-4 hafta öncesinden emanet etti. Kendisine bu hassasiyetinden dolayı müteşekkurum  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
İmzamı sadece hobi olarak kullanıyorum 
Yağmurun altında islanmanin nefes almak olduğunu bilmeyen insanlarla dolu yeryüzü, her ne kadar insandan insana fark olsa da. Körelmiş duygular, hisler doğrultusunda yaşamadan yaşam mücadelesini veriyor ve noktalıyor insanoğlu. Her birimizin bir benzeri olmasa da, 7-8 milyar farklı ruh, farklı karekter, farklı bireyler olsa da.  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
Çaktırma, burada ki imajım yerle bir olur sonra ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
Ne demek efendim bu paylaşımı bizlere sunduğun için bizler Müşerrefiz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
Aklıma geldi nedense, müşerref tezcan in seslendirdiği güzel bir şarkı vardı ama unuttum adını ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
İmzamda 31 tane hobimin olduğunu söylüyor ki zaten...felsefe yapmakta bunlardan biri sadece 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31. haftanin sözü |
2021 'in 31. haftası da benimdir...kimseye kaptırmam ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!