|
|
|
Eskilerr |
Nerede buranin en eskiilerii yada beni tanıyan varmi halen icinizde _? ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Eski kaşarlardan ben de buradayım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Sisos gelmiş ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
İsaabeellaaa evet Geldim bakayim dedim halen yasıyormu buralar diye  ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Senide hatırlıyorum ama hic muabbetimiz olmadi saniyorum olduysada ben hatırlamiyorum ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
sen mi Eski kasarsın ?  Senden eskilerde var burda ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Aha bende unutulmamışım  hoşgeldin sisos zaman, zaman hepimiz hortluyoruz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
En eskileri senin sayman ve bilmen gerekiyor mesala kimleri tanıyorsun eski nicklerini söylersin onlar cıkar piyaseye tabi coronadan ölmedilerse |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Seni unutmak mumkün mü ki   Hosbuldum o zaman cok degistirmisler buraları yahu hortlayalım ya eski gunleri biyaad ederik artık en eski chat muhabbetleri bizim zamandan kalan kimler var yada kimler yasıyor ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Eskide kalan cok kisi var en son 5 sene önce girmistim buraya cogu kisinin isimleri silinmis falan yada aktif degiller ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Hangi yildan kalmasin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
en son buradan gitmeden önce ki yılım 2010 20013 falandi saniyorum ara ara geldim 2015 den sonra pek ugramaz oldum... 2005 2012 yılları arasında kaldım ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
a.s valla o sekil bizim zamanımızda da vardi simdi de var degisen bisi olmamis ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
biz buralarda at kostururken sen daha bahcede top oynuyordun ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Nickin hep aynı mı oldu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Mümkün olabilir  değişmeyen tek şey değişim sisos sen bakma denilenlere, buralarda hala mundar sesleri yükseliyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Evet hic degismedi 2005 den beri ayni nick ----- ... One Turk ... Against The World ... :cool: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Sisos değil bildiğimiz Pınar sosis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskilerr |
Ben ona hep sisos dedim ama ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!