51 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.12.19, 15:54 Nr.: 1 Antworten

cerenin katili
öyle bir olayki neresinden bakarsan bak skandallarla dolu,,bu katil önceden sabikali ve suc makinasi,adam firari elini kolunu sallayarak hedef seciyor kendine,,ülkede denetimin yetersizligin cok bariz kaniti bunlara alistik alismayada bu katili tutuklamaya giden POLIS lere ne demeli..bu katil tutuklanip karakola giderken iki polisimizi bicakliyor,birinin durumu agir gögsünden bicaklaniyor,,benim simdi su sorulari sorma hakkim var polisimize,,arkadas sen bunu arabaya alirken neden üst aramasi yapmiyorsun??? bu bir polisi bicaklarken ikinci polis sen neyi bekliyorsun senin belinde SILAHIN yokmu etkisiz hale getirisene,kendinide bicaklatiyorsun...bastan sona rezilliklerle olan bir olayda bir genc kizimiz hayatindan oldu...sokakda yürüken canindan olan bu olayda suclulari neden kimse konusmaz bu ülkede???
0

Beitrag gepostet am 08.12.19, 16:45 @priene Nr.: 2 Antworten

cerenin katili
almanyada polis teskilatini görüyoruz denetimi görüyoruz,,bizim polisler halki koruyacak daha kendini koruyamiyor,,teskilatin egitim sistemi acil degismeli ve birileri polise anlatmali yetkileri nasil kullanilir diye...gecende biri 2 metreden 3 el ates ediyor kacan teröristi vuramiyor...arkadas bunlar nasil polis oluyor anlamadim gitti..sanirim benim türkiyeden ehliyet almam gibi bir sey bu,,5 dakka araba sürdüm,,sinav sorularinida kursa girip dagittilar,,al sana ehliyet dediler..sonrada bayramlarda katliam gibi kaza olur tabi ,,,bunlarin temel sebebi egitimsizlik bilincizlik ne zaman adam oluruz biz acaba
0

Beitrag gepostet am 08.12.19, 17:24 @maho- Nr.: 3 Antworten

cerenin katili
Suan türkiyede ceza evlerindeki doluluk Orani yüzde %129 ve 65 bin fazladan tutuklu var..cözüm icin ceza indirimi paketleri sunmak cezasini tamamlamadan disari salivermek sorunun Diger yani...
0

Beitrag gepostet am 08.12.19, 22:42 @pusu_vadi Nr.: 4 Antworten

cerenin katili
slm,
1 nr de yazdiklarina aynen katiliyorum
a dan z ye egitim sart

-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 08.12.19, 23:07 @nick- Nr.: 5 Antworten

cerenin katili
kadinlar bilincleniyorda gücleri yetmiyor cogu seye,erkegin kadina bakis acisini degistirmesi gerek..
0

Beitrag gepostet am 08.12.19, 23:10 @-solyanim Nr.: 6 Antworten

cerenin katili
burda etken neyse hepsi masaya dökülmeli,,etkenler, dinmi,kültürmü ,laik sistemden yakinanlar varya laik sistemin hatasimi,,kadinlarin giyim kusamimi,,namus kavramimi,, cocouklari yetistirirken verilen egitimler hepsi gözden gecirilmeli ,,bir inceleme komusyonu kurup bu sorunun üsütüne ciddi ciddi gidilip degismesi gerekenler acil degistirilmeli..
0

Beitrag gepostet am 09.12.19, 13:04 @pusu_vadi Nr.: 7 Antworten

cerenin katili
Öncelikle duyarsız davranmayıp böyle bir konu açtığın için tebrik ederim pusu. Sorgulamakta yerden göğe kadar haklısın. Okuduğum habere göre şerefsiz suç makinesiymiş.   Şunu sormak istiyorum bende 1 aralıkda nasıl olurda hapisden firar edebiliyor? Araştırmalar sonucu 4 gün sonra izine rastlayıp tutukluyorlar ama o sırada halk linç etmeye kalkıştığı için emniyet mensupları kelepçe takamadan, üzerini arayamadan oradan uzaklaştırmak isterken onlara da saldırıyor. Diyeceğim o ki bu durumda suç polisimizde değil, milletimizde! Hangi akla hizmetse kendilerini kahraman görüp hem kendi, hemde başkalarının canlarını tehlikeye atıyorlar.. Ceren için üzgünüm allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum 
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 09.12.19, 18:00 @isabella Nr.: 8 Antworten

cerenin katili
Tsk sen acardin bu konulari genellikle ..polisler hakkinda verdigin bilgi kizginligimi biraz aldi..polisimizin daha tedbirli umarim bu olaydan sonra
0

Beitrag gepostet am 10.12.19, 13:13 @pusu_vadi Nr.: 9 Antworten

cerenin katili
Doğrudur bu sefer benden önce davrandın  eğitim ve tedbir şart öyle torpiller olmamalı ayrıca artık gerçekten yasa değişikliği gerek daha kaç kişinin ölmesi gerek
-----
0

Beitrag gepostet am 10.12.19, 13:17 @isabella Nr.: 10 Antworten

cerenin katili
insan degerinin olmadigi yatirim insana olmadigi bir ülke hala ortacag zihniyetinde yönetilen ülkedir..ben simdi türküm ne mutlu türküm diye nutuk atamiyorum,,müslümanlarin durumuna bakip zaten dinlerinide terk ettim,,böyle giderse türkümde demicemm cidden,,
0

Beitrag gepostet am 10.12.19, 13:26 @pusu_vadi Nr.: 11 Antworten

cerenin katili
Maalesef öyle gerçekten insanları din üzerinden kandırılıyor ne acıdır ki dünyanın bir çok yerindede öyle, bana göre Türk veya başka bir ırk, Müslümanlık yada başka bir din önemsiz, insanım diyebilmek herkesi ayırmaksızın görmek daha mantıklı geliyor en azımdan öyle rahat hissediyorum.. mesela şu sıralar Türkmenistan'da yaşananları neden kimse sorgulamıyor hani din, ırk nerede ? 

Bu arada konunda kalmak gerekirse canının 7 kaburgasını kırmışlar içerde bilginize 

-----
0

Beitrag gepostet am 10.12.19, 13:30 @isabella Nr.: 12 Antworten

cerenin katili
dün fatih altaylaynin teke tek programinda egitimdeki yerimizin rapaorlarini verdiler,dünyada nerdeyiz basari oranimiz nasil egitime kac para ayiriyoruz bunun gibi rakamlar aciklandi..tablo korkunc cidden nerdeyse her alanda son siralardayiz,,katilimci 2023 hedeflerine ve ileriye bu tabloyla nasil varacagiz diyor...tuhafima giden türkiyedeki okularin basari rakamlari oldu,,en iyi puan fen liselerinden geliyor,,4 sirada imamhatip liseleri geliyor,,adam fatihe soruyor normalde basariyi yükseltmek icin ilk 3 siraya basta fenliselerine agirlik verilmesi gerekirken diyor,,biz en fazla bütceyi imamhatiplere ayirmisizz,,2002 de 200 küsür olan okul sayisini 2019 600 ün üzerine cikarmisizz ciddi paralar yatirilimis tuhaf olan bir carpiklik imamhatiplere gidenlerin sayisinda yükselis olmasi gerekirken ciddi bir gerileme var yani cok okul yapilmis ve okullar doldurulamammis...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

cerenin katili