|
|
|
Onkiponkiliye :D |
Bak elinde tavası var demedi deme ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Puhahaha istediğin terlik olsun pamuk hemşom, kıyamadın faceoşa da dimi 200 gramlık terlik Fırlatacaksın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nihahaha sende çok şeffafsın be hemşom ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
offffffffff.........bu yapilir mi bana be yaaaa ? canim cekti acaip sekilde simdi haaa. elimde olsa su an yalar yutarim ben onu ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemyesil bir parkin icinde, sögut acaclarinin kiyisina kurulmus bir masa tenisi alani...sadece iki oturma banki ve bi masa tenisinden olusan bir alan.....cantalarini bankin üzerine birakmis, ceketler cantalarin üzerine öylece atilmis, kollar sivanmis, ellerinde masa tenisi raketlerini almis iki hatun....gecmisler masanin basina, biri bir ucta digeri diger ucta.....birinin adi isa digerinin adi sümüklü ayse.....almis sümüklü ayse ping pong topunu eline.....baslamislar bi o yana bi bu yana raketleri ile topu orada oraya vurmaya......simdi bilin bakalim o topta kim !?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fe-süphanallah, bu ne hiddet, bu ne celallenme.  ben sana sordugumda hemsom 49. yasinda benden sadece 2. yas kücük dedin yaaa. hatta ben ondan daha genc gösteriyorum, ondan daha güzelim dedinya. bende sana asik veyselin bi sözünü hatirlatmistim. < ask olmasa, güzellik niye yarar > diye. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maho ya gider yesil zeytin bile alir gelirim martini ne ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seni hemşoma havale ediyorum terliklerimi ona ödünç verdim  ... bu yalanın cezasız kalamaz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Top kim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İdare et acuk hemşom  şimcik Esese Pinokyo desem olmaz, yada 1 yalan dört yanlışı götürür mü desem trip kategorisine girermi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
notuh-pilav isine ne zaman basliyon la !?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!