|
|
|
Facelook tan Facebook sorusu :D |
hangi gruplara üyesiniz face de,dökülün bakalim gruplarinizin isimlerini...bakalim kimler nerelerde ne neyler üfürüyo ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu grup isleri fackebockdadami var ya ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yetiskinler grubu, +18 liklerin cirit alani, kirmizi noktali grup, vs...bunlar gibi 30-40 grup daha var iste üye oldugum....
sira sende,yumurtla  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ohoooo, asil oralardan buralara pek gelemiyorsun.....resimli,videolu,yorumlu...ohhhhh,sucugun yagina bandir bandir ye ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oho desene oralarda isimiz is  bende bu insanlar ortalikdan kayboldular nerelelere takiliyorlar acaba deyip duruyordum, yarin bende oraya kayit olup sucuksuz yumurta yiyenler grubuna gelecem  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melek özyurt kim la ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen su bizim red lerden john malkovic misin, bruce willis misin yoksa helen miller misin ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben yayini terk ederim diye birsey demedim--dedi, ben koptum...devamini izleyemedim, gülme krizindeyim
hahahahhahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onki ponki bana 6.5 hatunu ayni anda idare ettigini söylüyor.....bitanesinin boyu 1.47 imis,bu yüzden yarim sayiliyormus.  
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basladi gene piieeepli pieeeepli konusmaya 
casanova konusuna gelince, bir centilmen susar bu konuda  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahaaha
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!