|
|
|
Burclara inanirmisiniz ? Glaubt ihr an Sternzeichen? |
Kova Burcu Özelliklerini tasiyan insanlar Ötgürlüklerine cok düskün olurlar. Akrepte genelde Kiskanc bir yapiya sahip oldugu icin bu Özgürlügü kisitlamaya calisir (tabi burda genelleme yapmak istemiyorum,Kitabda yazilanlar bunlar). Zaten catismada burda basliyor 
Insallah bidahaki Arkadasiniz la cok iyi anlasirsiniz  (Burclarda uyarsa hicte fena olmaz,hehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisiniz  Bisher bin ich hier nur auf kommunikative und freundliche Krebs-Frauen getroffen. 
Eski-Dost unda hakkini yemeyeyim- oda konuskan ve samimi birine benziyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok heleki tanımadığımız insanların hiç hakkını yemeyelim ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmen yengec akimi var forumda bende bilmiyordum böylece ögrenmis olduk. Aynen tipik yengec kadini özelliklerini tasiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danke Sempatico  und du schickst weitere nette Worte hinterher.. fühle mich geehrt 
Also das Buch was ich dir empfohlen habe heißt " § 301 " von Wilfried Eggers. Türkiyede bu kitabi bulabilecegini hic sanmiyorum.
Achja und das Buch "Abschaum" Verfilmung (Kanak Sprak) von Feridun Zaimoglu-ein türkischer Autor der in Kiel lebt. Es geht um Drogen, Beschaffungskriminalität und Gewalt. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 yorumunuz tam isabet oldu  Belki arkadaslariniz arasinda basak burcuda vardir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Umarim gönlünüze göre birisini bulursunuz. Ben burclara takildigim icin sizin modern,kültürlü, cagdas düsünceli,merakli, kendine bakan ve kendini gelistiren, bilgili bir bayanla tanismanizi dilerim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Das Buch ist für mich der absolte Hammer! Dennoch bin ich mir nicht sicher ob es dir auch gefällt... üble Beleidigungen (sowohl auf türkisch als auch auf deutsch), kauderwelsch, alles mit einem Hauch von Humor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Yok heleki tanımadığımız insanların hiç hakkını yemeyelim  "
Mein Favorit für "Satz der Woche" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wasserzeichen: Fisch,Skorpion,Krebs Erdzeichen: Steinbock,Jungfrau,Stier Luftzeichen: Zwillinge,Waage,Wassermann Feuerzeichen: Widder,Schütze,Löwe Bedeutet das, das diese untereinander sich gut verstehen?? yani Zwilling mit Zwilling auch ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laut Astrologie: Ja! Eger Ikizler Burcu iseniz Arkadas cevrenizde bircok Terazi,Kova (perfekte Harmonie) Aslan ve Koc (Gute Freunde) olabilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Balik burcu arkadaslariniz olduguna sasirmadim. nede olsa yengec ve balik su elementler. Basak burcu alingan mi bilmiyorum ama calismayi cok seven bir yapiya sahip olduklarini duymustum. Ikizler burcu zaten arkadasliga (tipki kova ve terazi gibi) cok önem verirler ve ömür boyu sürdürmeye calisirlar. 1 ocak da doganlar oglak burcu oluyorlar. Yengec ve Oglak aslinda ayni seyler ile ilgilenmezler, hatta cok farklilardir AMA bu farklilik da birbirlerini cok cekici bulmalarini saglar (aynisi ikizler-yay, aslan-kova, koc-terazi, boga-akrep, balik-basak icin gecerli) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tskler, bi analiz yapmam , 8 Hafta sürer. Peki diger Burclarda olanlar ne oluyor benim icin? Hava mi....Luft Burclarina ayit oldguma göre yani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak ben seni uyardim  Ya cok seviceksin yada 10 dakika sonra kenara firlaticaksin! 
"Babam ve Oglum". Bak Aslinda O Filmde (Kitabda) Politikadanda esintiler var. Bunu okudugunda anlicaksin. Neyse daha fazla ben Politik yönünü öne cikarmim.Ben Filmi 3-4 kez izlemistim. Her defasinda agladim cünkü cok duygusal. Viel Spaß beim lesen!  Burda paylasirsin düsüncelerini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O kadar bilmiyorum (sadece 2 Kitab okudum Astrologie üzerine). Ama cok ilgimi ceken bir Tabella vardi.
1) Steinbock 2) Wassermann 3) Fische 4) Widder 5)Stier 6) Zwillinge 7) Krebs 8)Löwe 9) Jungfrau 10) Waage 11) Skorpion 12) Schütze.
Önemli olan: +/- 4 "Perfekte Harmonie" (also mit Waage (da 6+4) und Wassermann (6-4) +/-2 "Gute Freunde" (also mit Löwe (da 6+2) und Widder (6-2) +/-3 "Finger weg-sehr ungünstige Beziehung" (also mit Fische (6-3) und Jungfrau (6+3)
Interessant ist für Zwilling auchdie Beziehung mit Schütze. Diese beiden liegen sich im Kreis genau gegenüber- auch wenn sie unterschiedliche Charaktere sind besteht eine große Anziehungskraft zwischen Ihnen. Auf sportlicher und musikalischer Ebene ergänzen sie sich perfekt (!).
Digerleri ile nasil bilmiyorum. O kadari beni asaiyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Düsüncelerinizi paylastiginiz icin hepinize Tesekkür ederim! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonuna kadar izleyin burclarin korkunc yönleri baya varmis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enteresan.. sizde fiyata bakmadan en pahali yemegi seciyormusunuz ?  Ne olursa olsun.. Hic kimse mükemmel degildir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Interessant ist für Zwilling auchdie Beziehung mit Schütze. Diese beiden liegen sich im Kreis genau gegenüber- auch wenn sie unterschiedliche Charaktere sind besteht eine große Anziehungskraft zwischen Ihnen. Auf sportlicher und musikalischer Ebene ergänzen sie sich perfekt (!).
Tamam cözdüm ben bu isi. keske 100 sene evel bilseydim bu bilgileri. Isi gücü birakip Schütze/Yay burcundakini aramaya cikmaya Krankenschein+Urlaub+Unbezahlten Urlaub aliyorum yarindan itibaren, yippieeeeeeeeee
Danke für die Infos  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!