|
|
|
Burclara inanirmisiniz ? Glaubt ihr an Sternzeichen? |
Süper bir paylasim  Ayyynen benim dedim olacak deeet  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmiyordum keske bende bir bankada calismis olsaydim yada banka sahibi olsaydim ola ola fabrikada calisiyom her halime sükür ediyom ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ask olsun massmavi  yok anladım bu burç konularında uyum saglayamamisim ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O zaman bende sana katılıp bu özelliği kabul etmiyorum ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim burcum tam olarak beni ifade etmis Güzel forum icin tskler massmavi. Hadi cabuk ol  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumlarin icin cok sag ol herkes kendine iyi baksin allah herkesin hersey güzel gönlüne göre versin ve güzel gün dilerim ve cok güzel hava var herye civil civil insanlar civil civil harika hava var tekral güzel gün dilerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben ediyorum,beni tarif ediyor sankime  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu güzeldi iste  Karissada ben sahiplendim yorumumu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel forum icin tskler, inanmam ama denk geldigimdede okumadan gecmem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk ediyorum,seninde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burçlara inanmam ama oğlak burçunu yorumlarsanız kişiliğimle uyumlu olup olmadığını söyleyebilirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet! Mesela benim en iyi arkadaslarim yay ve koc burcudur. Bende Aslan burcuyum. Burclar uyumlu. Ama tabiki burclara göre secmiyorsunuz arkadaslarinizi. Ben sonradan farkina vardim arkadaslarimin cogunun ates burcu oldugunu. Neticede sizin söylediginiz cikiyor: Insanda ister istemez biraz inaniyor burclara  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazdiklariniza katilmamak mümkün degil. Iki Insanin birbirine karsi hal ve hareketleri, konusma sekli, davranisi etc. elbet arkadas seklini belirler. Ve mesela Yengec burcunun iyi ve kötü yanlari her yengec de bulunmasi gerek diye de bir sart yok. Neticede her insan farklidir.
Bende nedense hep inatci bogalara rastladim  Ve cooook asiri kiskanc akreplere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Kadınlara oranla daha güçlü kol ve bacaklara sahiptir. Boyları ortalamanın biraz üzerindedir"
Masallah Roberto Carlos  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallah kişiliğime vs çoğunluk uydu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yengeç duydum duygusal inatçı ve sorunlarını anlatmayan kendi çözmek ister |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle iyiki herkes farklı bazı özellikler bir çoğunda olsada ama bu sektör bildim bileli çok revaçtadır, bir çok inanan ve hayatına burçlar öncülüğünde yol veren insanlar var tercih meselesi ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burda siz ve @eski_dost burclara inancinizi dile getiren ilk +üyelersiniz; tebrikler!
Tercihlerinizi Burclar özerinden yapmak aslinda bazi riskleride de yaninda getirmiyormu ? Karsi tarafin burcu sizinle uyumlu olabilir ama karekteriniz birbirinizle uyumlu olmayabilir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahahaha siz buyurun bana tek iş yetiyor birde onca lafı uyduracak kapasitem olduğunu sanmıyorum ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!