96 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.08.18, 10:14 Nr.: 1 Antworten

Burclara inanirmisiniz ? Glaubt ihr an Sternzeichen?
Herkeze Merhaba,

bu benim turkbasede forumda ilk paylasimim. 

Burclara inanirmisiniz? Kiz/ erkek arkadasinizin size uygun burc olmasina önemsermisiniz? 
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 10:20 @niveaboy Nr.: 2 Antworten

İlk konunuz hayırlı olsun. Ben inanmıyorum bu tür şeylere nasılki beş parmağın bir değilse burçlarda da aynı değildir kişilikler
-----
Tempus edax rerum!!!
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 10:28 @isabella Nr.: 3 Antworten

Tskler

Genel olarak size bu konuda katiliyorum. Insanin Burcu Karekteri yaninda elbet bir hic kalir..

Ama ben kendi adima konusayim benim arkadas cevremde nedense cok "Ates Burclar" vardir (Schütze,Löwe,Widder). Ates Burclarda kendi aralarinda cok iyi anlasir diye okumustum.

Isterseniz kendi Arkadas cevrenizi düsünün. En iyi anlastiginiz insanlar size burc olarak yakinmi?

Wasserzeichen: Fisch,Skorpion,Krebs
Erdzeichen: Steinbock,Jungfrau,Stier
Luftzeichen: Zwillinge,Waage,Wassermann
Feuerzeichen: Widder,Schütze,Löwe
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 10:36 @-dirilis- Nr.: 4 Antworten

Kesinlike! Bende (aslinda) bu konuda sizinle ve Isabella ile ayni fikirdeyim. 

Aslinda demek istedigim biz insanlar kendimize  yakin burclari daha sempatik buluyoruz! Arkadas olsun veya Esiniz olsun. Arkadas cevrenizi düsünün.. en iyi arkadasinizi.. belki size cok yakin burctur! Yukarida yazdim birbirine yakin olanlari
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 11:48 @niveaboy Nr.: 5 Antworten

TSK sayenizde burçların elementlerini öğrenmiş oldum yakin cevreme bakacak olursam sadece hava burçlarının bulunmadığını anladım
-----
Tempus edax rerum!!!
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 11:58 @massmavi Nr.: 6 Antworten

Burclara göre Yasamlarini (veya es adaylarini) belirleyenleri bende dogru bulmuyorum. Ama yinede dikkate alinabilir bisey bence. Bir dergide okumustum birbirine yakin burclarin evliligi daha mutlu ve uzun vadeli oldugunu. 
Insan pek inanmasada yinede kendisine göre enteresan biseyler bulabiliyor. Tipki sizin gazetede kendi burcunuzu okudugunuz gibi
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:07 @isabella Nr.: 7 Antworten

Rica ederim

Aslinda burc cok önemli olmayan ama dikkate alinacak bisey olabilir. Arkadaslikta herkez degisik kriterlere önem verir (Vertrauen,Humor,Ehrlichkeit etc.).

Anladigim kadariyla siz hava burcusunuz. Burda bisey paylasmak isterim (aslinda bütün burclar icin gecerli)

1) Steinbock 2) Wassermann 3) Fisch 4) Widder 5) Stier 6) Zwillinge 7) Krebs 8) Löwe 9) Jungfrau 10) Waage 11) Schütze 12) Skorpion

Not: +/- 4 "perfekte harmonie"
+/- 3 "ungünstige Konstellation"
+/-2 " Gute Freunde"        Beispiel: zwillinge perfekte harmonie mit Waage u.Wassermann, gut befreundet mit Löwe u. Widder.

0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:11 @niveaboy Nr.: 8 Antworten

Yok yengeç burcuyum yanı su  ama bu hesap işine aklım yatmadı
-----
Tempus edax rerum!!!
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:12 @niveaboy Nr.: 9 Antworten

selam arkadas ilk forumun hayirli ugurlu olsun ben ne burclara inanirim nede fallara heyat geldigi gibi yasiyoruz demi
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:16 @eski_dost Nr.: 10 Antworten

Yengec burcunun cok duygusal, hassas, yardimsever ve duyarli olduklarini okumustum. Sizinde söylediginiz gibi alingan yapiyada sahip olabiliyorlar. Tabi sizin Özel hayatiniz. Beli istemeyerek birbirinize batan sözler mi sarf ediyorsunuz? Birde Tartismalardan pek hoslanmazlar diye okumustum.
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:21 @isabella Nr.: 11 Antworten

Ne var bunda anlamicak yahu ?  Laut Tabelle verstehst du dich am besten mit 11) Skorpion (7+4) und 3) Fisch (7-4). Gut befreundet mit 5) Stier (7-2) und 9) Jungfrau (7+2).

0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:24 @niveaboy Nr.: 12 Antworten

Anladığım icin aklıma yatmadı zaten  mit skorpionen und jungfrauen habe ich es garnicht gut ondan dedim Fische und Stier lass ich noch durchgehen
-----
Tempus edax rerum!!!
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:25 @mehriban Nr.: 13 Antworten

Tskler 

Inanmiyorsaniz bisey kayip etmis olmazsiniz  
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:28 @niveaboy Nr.: 14 Antworten

ben boga burcundayim o kadar güzelkler varki  anlat anlat bitmez agzim var dilim yok sakin sesiz kendi halindeyim 
-----
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:35 @eski_dost Nr.: 15 Antworten

Tabi burda genelleme yapamayiz. Her insan (burcu ne olursa olsun) farklidir. Ille Burclar Astrolojide uyuyor diye birbirleriyle iyi anlasacaklar diye bir kaide yok. Siz Akrep ile iyi anlasiyorsunuz (Burc olarakta uyumlu).Isabella de uyumla olmasina ragmen iyi tecrübe yapmamis anladigim kadariyla. Her Insan farkli. Ikizlerde sizin icin komsu burc oluyor.
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:39 @eski_dost Nr.: 16 Antworten

ay cok tesekür ederim sag ol
-----
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:41 @mehriban Nr.: 17 Antworten

Mehriban Boga burcu Insanlarin özellikle Banka sektöründe cok yaygin oldugunu biliyormuydunuz ? Dünyanin en önemli Bankalarini yöneten Insanlarin cogu Boga burcudur.
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:43 @mehriban Nr.: 18 Antworten

Mehriban Boga burcu Insanlarin özellikle Banka sektöründe cok yaygin oldugunu biliyormuydunuz ? Dünyanin en önemli Bankalarini yöneten Insanlarin cogu Boga burcudur.
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:44 @isabella Nr.: 19 Antworten

Vielleicht fühlst du dich von Skorpion emotional etwas eingeschränkt!?
0

Beitrag gepostet am 04.08.18, 12:44 @niveaboy Nr.: 20 Antworten

Yok hayır hiç bir tecrübem olmadı insanları hal ve hareketlerinden değerlendirip iyi anlaşıp anlaşamadığımızı cözeriz de şöyle yorumları okuyunca anlıyorum ki kadın erkek ayırımı yapmak gerekiyor sanki burç konusunda mesela yengeç alıngan deniliyor ben degilim ama zoruma gideni yıllar geçerse bir gün kafaya kakarım  sonra bogalar uysal denildi alakası Yok ben ömrümde böyle inatci dedigim dedik süslü bir burç görmedim
-----
Tempus edax rerum!!!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Burclara inanirmisiniz ? Glaubt ihr an ...