|
|
|
Sahipsiz kalmislar :( |

----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir devrin daha sonuna gelindi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burdan kediciklere mama gönderme kampanyasi başlatalim da ac kalmasin kedicikler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen bu resmi buraya gönderene kadar sahip cikanlar olmustur   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunlarmi sahipsiz kalmis vah vah yazik olmus  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazik bu cicilere ya, yardim kampanyasi acalim, gönüllü varsa herkes birer tanesinin bakimini üstlensin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkani olan varsa zaten evinin kapilarini acsin bunlara,sokakta birakmasin bunlari ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla ben de tam olarak bilmiyorum sucu neymis, okumadim detayli. sadece mansetini gördüm ama sanirim cocuk tacizi,askeri casusluk,vs gibi bi sürü nedenden atmislar iceri
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonii burada bu cicislere bakacak bu kadar erkek yok, bunlar bayagi masrafli olurlar, saniyom sen calisiyon isdesin , davut aga isveren ,maho isveren ,fackelok da verdigi poza bakilirsa durumi iyi gözüküyo.
hani diyomki siz begendiklerinizden ikiser veya ücer tanesinin bakimini üzerinize alsaniz. hayir olurya nein demeyin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dett mendil tutmam  ben seye bi sormam gerek  razi edebilirsem bir tanede ben isterim, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahhahahaha
sesli gülüyorum burada....ne kadar da masumane bir sekilde --okudum--dedin yaaaaa
hahahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fackelock adnan efendinin iyi bir yasam tarzi vardi allah adami gördügünden geri koymasinda sadnan efediye sincik iyi angaranin baglari türküsünü söyletirler kodeste |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!