|
|
|
sevgi |
Düşüncelerimiz hayallerimiz anında gerçekleşmiyor..hatta
bazıları ise ümitli olduğumuz halde bekleyişte olsa gerçekleşmiyor. Engeller çıkabiliyor
aksi olsaydı başımıza da gelmeyen
kalmazdı.
Ne olmak, ne yapmak yada neye sahip olmak istediğimize
öncellikle karar verip bunun üzerine
düşünmek gerekli frekansı yakaladığımızda
vizyonumuz yaşamımıza yön verecektir.
Yaşamımızda herhangi bir şeyi değiştirmek istiyorsak
düşüncelerimizi değiştirerek adımlayabiliriz.
Evrende sevginin gücünden daha güç yoktur sevgiyle aşılmamış
bir düşünceyi yenmek mümkün değildir.
Mutluluğumuzun kaynağı bizim içimizde saklı kalem bizim elimizde dağları yerinden
oynatabiliriz,mucizeler yaratabiliriz.yeter ki ne istediğimizi bilelim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
slm frekansi yakalamak konusu cok önemli,,birde degisime ayak uydurmak icin düsüncelerimizide yeni formatlarla donatip zamana uygun harekat konusuda cok önemli,,yazini begendim,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
beğendiğinize sevindim..bazı sitelerde yazarlık yapıyorumm ara ara burada da yayınlayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
güzel yazıymış... düşüncelerdemi sorun, yoksa çoğu zaman düşüncelerin düşünceden ibaret kalmasındamı acaba?... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
değişik tarzı yorumlama yapmışsıız ..okudum okudum..tüm yollar malesef ankaraya gitmiyor..gidebilenleri de alkışlamak gerekiyor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
önemli olan olumlu değişimler.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
düşüncelerde sorun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
mesela, haber programlarına vahşi bir cinayetle konu olmuş bir çiftin düğün videolarına bakarken ne düşünür insan?o iki insan herhalde o son noktaya gelmeyi düşünerek bir araya gelmemişlerdir.. mutluluk,güven,huzur,düzen ve benzeri şeyler değilmidir evlenirken her iki tarafında beklentisi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
aynen sevgi hayaller güven huzur üzerine kurgulanmalı ama ne yaziki bazı sevgiler sahttekarlık uzerinde kuruluyor yine ne yazı ki anlaşılması zor oluyor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
ilişkiyi evliliğe ve hatta çocuk sahibi olmaya kadar götürmüş belli bir düzen kurmuş insanların o evliliği sahtekarlık üzerine kurmuş olabileceklerini ben düşünemiyorum,niyeti sahtekarlık olanlar daha basit ve yüzeysel ilişkileri amaçlamazmı?neden evliliğe kadar ilerlesin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
özellikle türkiyede son zamanda çok sık rastlamaya başladığımız boşanma aşamasındaki ve ya boşanmış olan kadınlara yönelik cinayetlerden bahsediyorum ben... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi |
Gittiğinde bomboş bir sevgi sepeti Artık yaşatır bizi sevgi hayalleri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!