|
|
|
ha buraya noldi?! |
haburalar baygi solmis... rengi gitmis...nedir sizdeki habu hallar? bi silkelenun bakaym! elmisiniz aglayanunuz yok... cokmi dizi izledum nedi...?
dizi hakkundaki fikirlerunuz nedi? kadinna kalkan eller kirilsun da... erkeklere ölüm 
----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
merhaba cilgin kiz. actigin bu konu, cok su kaldirir bir konu. malesef dünyanin her yerinde var.  bilemiyorum artik erkeklerin genlerindemi bi sorun var, kadina karsi yapilan siddetin < insana > cezasi agir yaptirimlar olmali. caydirici olmali sosyal yasam icerisinde egitici yaptirimlar uygulanmali.
NOT: egitici sosyal yaptirimlarla islah olmayanlarida beline kadar kezzap bidonuna oturtmali. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
.... babalara sesleniyorum esinizi tekme tokat döverken cocugunuzun gözünde nasil düstügünüzü unutmayin. yukarda yanlis yazmisimda düzeltim dedim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
bir kadina el kaldiranin elleri kirilsin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
Penta bi sefer gordum bu diziyi has sarayi yalanuz hau piskopat pisluk herif karilara el kaldiriyi bozuluyirim oga. Mustafa ve Asiye on numara  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
ebeveyinlerimize cok ciddi görevler düsüyorda, cogu saglam bi cocukluk gecirmediginden yetisen yeni nesillerede ancak siddeti miras birakiyorlar  ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
kadina,cocuga ve hayvana tecvüz ve siddet uygulayanlara acilinden idam gelmesi lazim!
----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
hatta- GEBERSIN! ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
keske herkezin sevdasi onlarinki gibi saf ve temiz olsa  ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
günaydin deja malesef öyle... dedigine 100% katiliyorum. canim güzel bir günün olsun. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
alacasun oni, yatiracasin kizgin atese... ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
sanada canim, hayirli bi gün  ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
alacasun oni, otutturacasun voyvodo kaziguna. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
Selamun aleyküm da,, hacan pen pi karadenizli kadunu olarak ha o diziye cok sinir olmisidum,, ilk pölümde diyirum.... Diyecesunki niye? Karadenizun usagu masaya vurmayi pilur,, pilurda hacan karadenuzun karisi o masayi o adamun kafasina gecuru daa... Dedümki o o kari ne dayak yii malmiduu... Simdi takip edeyrum deyisuk bir dizi olmusda,, bakacaguk sonda ne olayi... Asiye oyy asiyee ayni bagaa penzii huyi ...    _Asil_ ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha buraya noldi?! |
cocuklara tecavüz ve kadina sidet isliyeni idam etsinler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!