86 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.02.18, 21:00 Nr.: 1 Antworten

Diyet

Merhaba Arkadaslar,

biraz kilo vermem lazim ve diyet secenekleri icin arayis icindeyim.

Besleneme düzünime dikkat etmeme ragmen bir türlü kilo veremiyorum.

Icinizde Canan Karatay diyeti yapan varmi?

Bu diyette tüm karbonhidratlar yasak, ekmek, princ, seker meyve dahi yenmemesi gerekiyormus.

Bence vücudun her türlü besine ihtiyaci var saglikli karbonhidratlarda.

Sabah kahvaltisini ekmeksiz hic düsünemiyorum..söyle sucuklu yumurtaya ekmek banmadan olmaz degilmi ya?

Kilo almamin en büyük sebeplerinden biri tatliya olan zaafim

O yüzden bu diyette epey zorlanacagimi düsünüyorum.

0

Beitrag gepostet am 26.02.18, 21:04 @zehral Nr.: 2 Antworten

Diyet
Bosverin ya diyet yapipta manken olacak degilsinizya  Bence hic cekinmeden herseyi yiyin icin amma askam saat 18 den sonra yemeyin yersenizde sade yogurt yiyin 
0

Beitrag gepostet am 26.02.18, 21:12 @kozalak Nr.: 3 Antworten

Diyet

Fazlaliklarin gitmesi acisindan diyet sart . Aksam birsey yenmemesi konusunda size katiliyorum.

Yogurta bazen biraz tarcin, zencefil tozu ekliyorum hem yag yakiminida yardimci oluyor.

0

Beitrag gepostet am 26.02.18, 21:15 @femefatale Nr.: 4 Antworten

Diyet

Bende cok güldün bu videoya Zikkimin köküyle beraber yiyin.

0

Beitrag gepostet am 26.02.18, 21:30 @femefatale Nr.: 5 Antworten

Diyet

Tavsiyen icin tesekkürler femefatale.

Aslinda yemegi fazla yemiyorum evde kendim yemek yapiyorum daha saglikli oldugunu düsündügüm icin.. yagini, tuzunu kendi damak zevkine göre ayarlama sansim var.

Tatlinin bir faydasi yok o hususda katiliyorum sana ama bagimlilik yapmis bende illa o cikolatayi yemeden duramiyorum maalasef.

Aktif spor suan icin yapmiyorum ama yakin zamanda baslicam.. yürüyüs yapmaya calisiyorum.

Belirli bir yastan sonra metabolizma yavasliyor ister istemez, önceden daha cabuk kilo verebiliyordum.

0

Beitrag gepostet am 27.02.18, 07:48 @femefatale Nr.: 6 Antworten

Diyet

Haftada iki üc kez spora gitsen yeterli bence, daha fazlasina gerek yok. Insanin keyif yapmaya ve kafasini dinlemeyede ihtiyaci var.

Sagol tavsiyelerini denemeye calisicam.  

0

Beitrag gepostet am 27.02.18, 09:05 @zehral Nr.: 7 Antworten

Diyet
slm hemso,bu konuda biraz bilgim var kilo vermenin ilk yolu günlük kalori ihtiyacini bilmekten geciyor ve bunun altinda yemek yemelisin örnegin senin günde 3 bin ihtiyacin varsa sen 2.5 veya 2 yemelisinki vücudun ihtiyacin olan 3 bin i tamamlamasi icinde depodan kullanir yani vüvuda depolanan yaglardan kullanir,,,bu sekil yaparsan otamatik zayiflama gelecektir...ikinci kural hareket eden vücutlarin ( MISAL SPOR)kalori ihtiyaci artar buda zayiflamana yardimci olacaktir...saglikli bir sekilde zayiflamak icin her besinden yiyebilirsin ama günlük kalori miktarini doldurmamak sartiyla...hangi besinde ne kadar kalori var artik aldigimiz herseyin üzerinde yazili  zaten,,ek bir bilgi vücudumuz yedigimiz seyleri eritmeye parcalamaya, sindirimi kolay ürünlerden baslar zora dogru gider,,kolay olanlar karbonhidratlardir zor olan yagdir,,vücudun öyle mükemmel bir isleyisi vardirki eger günlük kalori ihtiyacini asarsan beyin vücuda komut veriyor diyorki fazlaliklari depola kar var kis var yarin yiyecek gelmezze bana bunlari depodan kullanirim misali...biraz hareket az kalorili yemek herseyi cözecekdir...iyi günlerrr
0

Beitrag gepostet am 27.02.18, 09:38 @pusu_vadi Nr.: 8 Antworten

Diyet

Malasef ki o kadar kolay degil hemsolein

aslinda yemek olarak günlük ihtiyacimdan az yedegimi düsünüyorum ama daha öncede belittigim gibi tatlidan kopamadigim icin böyle oluyor. Gecenlerde

bütün gün yedigim tatlilarin hesabini yaptim 25 gram yag ve 500 kcal yakin bosuna almisim. 

Birgün tatli yerine sadece meyve yemeye karar verdim ama yine olmadi.

Spora baslicam ve böyle bir sekilde telafi etmeye calisicam.

Guatir sorunum oldugu icinde kilo vermek bende oldukca yavas ilerliyor.

0

Beitrag gepostet am 27.02.18, 10:01 @zehral Nr.: 9 Antworten

Diyet
he aynen o hastalik malesef kilo vermeyi zorlastiriyor,,en güzel karari vermisin spor her seyin ilaci....
0

Beitrag gepostet am 28.02.18, 11:59 @zehral Nr.: 10 Antworten

Diyet
merhaba.  ben  istedigim  zaman  haftada  5,kg.  verebiliyorum. kendime  ait  recetem.

1: sebze ve  meyve agirlikli  yemekler  ve  diri  bugdayli  siyah  ekmek.
2: sekeri  ve  sekerli  gidalari  kesinlikle  terk  ediyorum.
3: en  az  2. litre su  iciyorum.
4: atistirmaligim  10,  tane  badem   ve  biraz  yagi  az  yogurt.
5: her  gün  yarim  saat  yürüyüs  yapiyorum.
6: homili girtlak  oburlugunu  kesinlikle  terk  ediyorum. 

not: tarife  kesinlikle  uyuldugunda  sonuc  müsbet.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 28.02.18, 15:15 @eses43 Nr.: 11 Antworten

Diyet

Ne güzel her istediginizde biraz beslenmenize dikkat ederek haftada 5 kilo verebiliyorsaniz.

Ben galiba ayni sekilde beslenmeyle gram veremem ama yinede deniyecegim.. tskler.

0

Beitrag gepostet am 28.02.18, 20:47 @dilaraaaaaa Nr.: 12 Antworten

Diyet
Bak bunu hic bilmiyordum dilara tskler. tavsiyen icin.
0

Beitrag gepostet am 28.02.18, 21:05 @zehral Nr.: 13 Antworten

Diyet
en güzel diyet az yemek bol su içmek..
0

Beitrag gepostet am 28.02.18, 22:19 @kardelen__34 Nr.: 14 Antworten

Diyet

Haklisin kardelen az yemek ve bol su icmek.

Ben su icsem yariyor galiba

0

Beitrag gepostet am 01.03.18, 01:19 @zehral Nr.: 15 Antworten

Diyet
low carb ekmekleri yapabilirsin Lowcarbkompendium.de 

sind gute rezepte bei
0

Beitrag gepostet am 01.03.18, 07:55 @cooleseele Nr.: 16 Antworten

Diyet
Danke dir muss ich mal nachschauen.
0

Beitrag gepostet am 01.03.18, 12:33 @zehral Nr.: 17 Antworten

Diyet
Gunde iki öyün yemek bol bol spor....ve 500 grm yogur yiyin...2 haftaya kalmaz yaglarinizdan arinirsiniz..
0

Beitrag gepostet am 01.03.18, 14:43 @femefatale Nr.: 18 Antworten

Diyet
merhaba,  bu  diyet  tarifini  babaannemden  biliyorum.  iki  ögün  yemek,  üc  ögün   1,  kilo  süzme  yogurt  olarak  uyguluyordu.  cok  basariliydi,  oturdugu  zaman  göbegi  dizlerinin  üzerinde  dururdu,   haaa  birde  ayakkabilarini  giyerken  göbegi  yere  degerdi 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 01.03.18, 20:38 @yarensiz Nr.: 19 Antworten

Diyet
Iki ögünden fazla yemek yemiyorum zaten üstünede yarim kilo yogurt yersem kilo verecegime daha cok alirim
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 14:01 @tebessum Nr.: 20 Antworten

Diyet

Selam Tebessüm,

Bende sabahlari bir bardak suya biraz elma sirkesi karistirip iciyorum.

Sanirsam  bünye ile alkali. Ne yapsam olmuyor .

Gecenlerde tv de bir diyetisyen az yiyincede insanin kilo alabilecegini söyledi.

Belkide az yedegimden kilo veremiyorum

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Diyet