|
|
|
Diyet |
Merhaba Arkadaslar, biraz kilo vermem lazim ve diyet secenekleri icin arayis icindeyim. Besleneme düzünime dikkat etmeme ragmen bir türlü kilo veremiyorum. Icinizde Canan Karatay diyeti yapan varmi? Bu diyette tüm karbonhidratlar yasak, ekmek, princ, seker meyve dahi yenmemesi gerekiyormus. Bence vücudun her türlü besine ihtiyaci var saglikli karbonhidratlarda. Sabah kahvaltisini ekmeksiz hic düsünemiyorum..söyle sucuklu yumurtaya ekmek banmadan olmaz degilmi ya? Kilo almamin en büyük sebeplerinden biri tatliya olan zaafim  O yüzden bu diyette epey zorlanacagimi düsünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Bosverin ya diyet yapipta manken olacak degilsinizya  Bence hic cekinmeden herseyi yiyin icin amma askam saat 18 den sonra yemeyin yersenizde sade yogurt yiyin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Fazlaliklarin gitmesi acisindan diyet sart . Aksam birsey yenmemesi konusunda size katiliyorum. Yogurta bazen biraz tarcin, zencefil tozu ekliyorum hem yag yakiminida yardimci oluyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Bende cok güldün bu videoya Zikkimin köküyle beraber yiyin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Tavsiyen icin tesekkürler femefatale. Aslinda yemegi fazla yemiyorum evde kendim yemek yapiyorum daha saglikli oldugunu düsündügüm icin.. yagini, tuzunu kendi damak zevkine göre ayarlama sansim var. Tatlinin bir faydasi yok o hususda katiliyorum sana ama bagimlilik yapmis bende illa o cikolatayi yemeden duramiyorum maalasef. Aktif spor suan icin yapmiyorum ama yakin zamanda baslicam.. yürüyüs yapmaya calisiyorum. Belirli bir yastan sonra metabolizma yavasliyor ister istemez, önceden daha cabuk kilo verebiliyordum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Haftada iki üc kez spora gitsen yeterli bence, daha fazlasina gerek yok. Insanin keyif yapmaya ve kafasini dinlemeyede ihtiyaci var. Sagol tavsiyelerini denemeye calisicam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
slm hemso,bu konuda biraz bilgim var kilo vermenin ilk yolu günlük kalori ihtiyacini bilmekten geciyor ve bunun altinda yemek yemelisin örnegin senin günde 3 bin ihtiyacin varsa sen 2.5 veya 2 yemelisinki vücudun ihtiyacin olan 3 bin i tamamlamasi icinde depodan kullanir yani vüvuda depolanan yaglardan kullanir,,,bu sekil yaparsan otamatik zayiflama gelecektir...ikinci kural hareket eden vücutlarin ( MISAL SPOR)kalori ihtiyaci artar buda zayiflamana yardimci olacaktir...saglikli bir sekilde zayiflamak icin her besinden yiyebilirsin ama günlük kalori miktarini doldurmamak sartiyla...hangi besinde ne kadar kalori var artik aldigimiz herseyin üzerinde yazili zaten,,ek bir bilgi vücudumuz yedigimiz seyleri eritmeye parcalamaya, sindirimi kolay ürünlerden baslar zora dogru gider,,kolay olanlar karbonhidratlardir zor olan yagdir,,vücudun öyle mükemmel bir isleyisi vardirki eger günlük kalori ihtiyacini asarsan beyin vücuda komut veriyor diyorki fazlaliklari depola kar var kis var yarin yiyecek gelmezze bana bunlari depodan kullanirim misali...biraz hareket az kalorili yemek herseyi cözecekdir...iyi günlerrr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Malasef ki o kadar kolay degil hemsolein  aslinda yemek olarak günlük ihtiyacimdan az yedegimi düsünüyorum ama daha öncede belittigim gibi tatlidan kopamadigim icin böyle oluyor. Gecenlerde bütün gün yedigim tatlilarin hesabini yaptim 25 gram yag ve 500 kcal yakin bosuna almisim. Birgün tatli yerine sadece meyve yemeye karar verdim ama yine olmadi. Spora baslicam ve böyle bir sekilde telafi etmeye calisicam. Guatir sorunum oldugu icinde kilo vermek bende oldukca yavas ilerliyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
he aynen o hastalik malesef kilo vermeyi zorlastiriyor,,en güzel karari vermisin spor her seyin ilaci.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
merhaba. ben istedigim zaman haftada 5,kg. verebiliyorum. kendime ait recetem.
1: sebze ve meyve agirlikli yemekler ve diri bugdayli siyah ekmek. 2: sekeri ve sekerli gidalari kesinlikle terk ediyorum. 3: en az 2. litre su iciyorum. 4: atistirmaligim 10, tane badem ve biraz yagi az yogurt. 5: her gün yarim saat yürüyüs yapiyorum. 6: homili girtlak oburlugunu kesinlikle terk ediyorum. 
not: tarife kesinlikle uyuldugunda sonuc müsbet. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Ne güzel her istediginizde biraz beslenmenize dikkat ederek haftada 5 kilo verebiliyorsaniz. Ben galiba ayni sekilde beslenmeyle gram veremem ama yinede deniyecegim.. tskler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Bak bunu hic bilmiyordum dilara tskler. tavsiyen icin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
en güzel diyet az yemek bol su içmek.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Haklisin kardelen az yemek ve bol su icmek. Ben su icsem yariyor galiba  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
low carb ekmekleri yapabilirsin Lowcarbkompendium.de
sind gute rezepte bei  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Danke dir  muss ich mal nachschauen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Gunde iki öyün yemek bol bol spor....ve 500 grm yogur yiyin...2 haftaya kalmaz yaglarinizdan arinirsiniz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
merhaba, bu diyet tarifini babaannemden biliyorum. iki ögün yemek, üc ögün 1, kilo süzme yogurt olarak uyguluyordu. cok basariliydi, oturdugu zaman göbegi dizlerinin üzerinde dururdu, haaa birde ayakkabilarini giyerken göbegi yere degerdi ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Iki ögünden fazla yemek yemiyorum zaten üstünede yarim kilo yogurt yersem kilo verecegime daha cok alirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyet |
Selam Tebessüm, Bende sabahlari bir bardak suya biraz elma sirkesi karistirip iciyorum. Sanirsam bünye ile alkali. Ne yapsam olmuyor . Gecenlerde tv de bir diyetisyen az yiyincede insanin kilo alabilecegini söyledi. Belkide az yedegimden kilo veremiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!