|
|
|
Afrin'de süren savaşta şehit askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum |
----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin insaALLAH... Ruhlari saad Mekanlari Cenneti alä olsun... Yakinlarina sabr diliyorum... Ölüm vakti geldiginde hersey bir sebeb olur,, yas ,, saglik gözetmeksizin... Rabbim Ölümünde hayrlisini nasip etsin insaALLAH ... Böyle bir durumda ; Esrar komasinda ölen gencler,, sacma sapan sokak ego kavgasinda ölenleri düsününce böyle bir duaya ihtiyacimiz oldugu kansindayim... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin kardeşim sağolasın ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah rahmet eylesin mekanlari cennet, ruhlari saad olsun  Rabbim vatanimizi ve askerimizi korusun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam askerelere rahmet eylesin tum aleilere bas sagliklari diliyorum allah kimseye evlat acisi vermesin ben sunu söylemek istiyorum ne demek vatan sag olsun ne demek askerlerin ruhu sad olsun bu nasil kelime cöretlik allahiniz peygamberiniz yokmu insanda az biraz acima merhamet olur sizde buda yok pc arkasinda konusmak cok basitir almanyada üc bücük tür miletimiz yasiyor vatani yordunu cok seviyorsa evlatlarini göndersinler ama bunlarda o cesaret yok askerliklerini üatirlar yeterki evlatlarina bise olmasin ama baskasinin evladina derler ruhlari sad olsun kimse evladini baskasi vursun diye dogurmadi bir arsiz baska ülkede savas cikarmis arsiz icin nice asker polis halk sivil insan öldü arsiz cok istiyorsa oglunu göndersin askere savasa naletliyorum kiniyorum bastakileri nalet olsun allah belanizi versin sizlerin yüzünde bunca insan öldü nalet olsun sizlere ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm cnm bir arzizi ücü beside yok etmek kolayda,,Ülkemizin sinirinda kürdistan kurmaya calisan,, orada yasayan fakir insanlara cehennemi yasatan, avrupa destekli soysuzlari yok etmek icin bakan cocuklari yada avrupada yasayanlarin cocuklari degil TÜRK SiLAHLI KUVVETLER inin yetistirdigi ASLAN parcalari var hazirda bekleyen,, gerekirse nene hatun gibi annelerimiz den tut 14 yasinda evlatlarimiza kadar hepimiz haziriz süphen olmasin bu konuda... Velhasil cok sükür ülkemizin basindaki liderimiz oldukca gerek kalmayacaktir sen keyfine bak.. Seni severim sacma sapan düsüncelere kapilip beddua etme,, döner dolasir edeni bulur derler.. beddua etmemeye calis tatlim.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

ALLAHIM ASKERLERiMiZE " DEVLETiMiZE " GÜC VERSiN " TERÖR KÖKTEN KAZINSIN " insALLAH.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin Allah razı olsun. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin Allah razı olsun. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebeb olanların Allah belasını versin. duaların içinde Allah razı olsun. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette vatan sağ olsun diyeceğiz. Sen suriyelilerin hallerini görmüyormusun. Vatanı olmayan millet kendini, kültürünü ve geleceğini kayb eden millettir. Biz vatansız kalmamak icin nice şehitler verdik, en azından onlara bir vefa borcu ile savaşmalıyız. Biz bizim olanı korumak ile mükellefiz. Ayrıca afrine paralı askerler yani uzman ve gönüllü askerler gidiyor. Yirmilik askerleri, henüz eline tüfek almamışları göndermiyorlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah rahmet eylesin mekanlari cenet olsun . Onlar vatani icin canlarini ortaya koyuyorlar . Birilere inlari siyasete amac olarak görüyorlar ne yazik. Istanbulda bey oglunda sürüyeli gencler harmandali oynuyorlar bizim evlatlariniz cepede. Neyse guzel bir konu tsk allaha emanet olun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizde Allaha emanet olun saygılar. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilerim allahtan allah hic kimseye evlat acisi vermesin herkes huzur icinde yasasin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sende sağol tebessum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yüreginize saglik güzel yorumladiniz.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!