98 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.02.18, 08:29 Nr.: 1 Antworten

Rahmetle anıyoruz... 10 Şubat.1918

Dün "kızıl sultan" diyenler, bugün "diktatör" diyorlar...

Aktörler değişse de oyun-iftira değişmiyor.!

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 10.02.18, 08:42 @_ah_kalbim_ Nr.: 2 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 10.02.18, 08:46 @_ah_kalbim_ Nr.: 3 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 10.02.18, 22:50 @frankfurterr Nr.: 4 Antworten

malesef yukledim resimler olmadi

Buyuk sultan Abduhamid Hani,rahmet ve minnetle aniyorum ...

bati ve turkiye hainlerine karsi en buyuk  mucadele eden buyuk onder.malesef turk toplumuna hep yanlis anlatildi...Islam topraklarinin en buyuk koruyucusu.

0

Beitrag gepostet am 12.02.18, 23:09 @frankfurterr Nr.: 5 Antworten

Mekani  Cenneti  alä olsun insaALLAH...

-----
0

Beitrag gepostet am 12.02.18, 23:14 @tebessum Nr.: 6 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 12.02.18, 23:27 @_ah_kalbim_ Nr.: 7 Antworten

Ilahi  adalet  er gec  tecelli  ediyor...

-----
0

Beitrag gepostet am 13.02.18, 17:34 @babey Nr.: 8 Antworten

Kesinlikle  yanlis!  Masa basinda  üc  dört  amiralin yazdigi  90 yillik  tarihde  kalir iseniz  bildiklerinizi  gercek  sanirsiniz  lakin  olmadigini  arastirmadan bilemezssiniz....
-----
0

Beitrag gepostet am 13.02.18, 18:38 @_ah_kalbim_ Nr.: 9 Antworten

Üc büyük futbol kulübümüz de onun devrinde kuruldu

ama gelin görün ki adi 'futbol  düsmanini'na  dahi  cikakarildi...

-----
0

Beitrag gepostet am 13.02.18, 18:39 @_ah_kalbim_ Nr.: 10 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 14.02.18, 14:53 @_ah_kalbim_ Nr.: 11 Antworten

İyi günler asıl hanım başta Abdülhamit han icin allah rahmet eylesin. 3 büyük  takımın kurucusu olarak lanse etmişsiniz peki bu durumda  sayın Ali Sami Yene, Ayetullah beye, Ziya Songülene, Hüseyin Bereket ve nice eğitmene haksızlık etmiyormusunuz ? Ayrıyetten Beşiktaş mektebi zaten var idi  kurucusu dediğiniz Abdülhamit jimnastik, boks, güreş vs eğitimi veren bu mektebin insan sağlığına faydalı olduğuna inanmayıp  karşı çıkmıştır ve haram demiştir basyaverinin iknası üzere futbol oynamalarına izin verip çok sonrasında degisik spor dallarına izin verip fermanı çıkartmıştır. Lütfen tarih gibi incelik isteyen konularda iyi araştırmalar yapalım ve öyle paylaşalım zira internette yazan herşey doğru değildir, hele YouTube ve taraf tutan haber ajanslarına gözü kör güvenmeyelim. Ha birde atamızın izinden gidenlere iyi tatiller demişsiniz kusura bakmayın ama sizi terbiyeye ve saygıya davet ediyorum o beğenmediğiniz Mustafa Kemal Atatürk size oy hakkı sundu, size gidebileceğiniz bir memleket armağan etti, okuyup yazmanız icin Türkçeyi miras bıraktı sevmesiniz bile saygılı olmanızı rica ediyorum 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 14.02.18, 21:25 @isabella Nr.: 12 Antworten

Merhaba isabella...

Öncelikle Rahmet  dileginiz icin  tskler... Amin  insaALLAH...

O  dönemler  Osmanli imparatorlugu  vardi  Cumhuriyet kurulmamisti  dolayisi ile  Merhum ABDÜL HAMiT HAN  yönetiminde  kurulan  takimlara karsi  cikan bir  kral  var ve  buna ragmen kurulmusmu dur....

Saygisizlik  edilemez  edilmemeli  hic bir  yöneticiye,,  yönetene ,, emege  saygi  esastir...

Akabinde  ABDÜL HAMiT  HAN  her zaman  destek  vermistir   ata sporumuzdan  tutun  müzikiye  kadar,,  yalan   haberler  diyorsunuz ya,,  sizin okuduklariniz  dogru ,, benim  okuduklarim  yalan  haber  oluyor  size  göre tabiiki....

Devaminda  evet   Atam  izindeyiz  deyip  90 yilda  hic bir  gelisim  gösteremeyen ülke  uyuyor tatilde  demektir,,,zira  dönün  bakin   Birinci   dünya savasindan sonra,,  ikinci  dünya savasi gören ülkelerden biri  almanya 30 yilda  üreten bir  ülke  iken  neden  90 yilda  türkiye  üretemedi ....

izindeyiz  atam   deyip  cigirtkanlik yapan  sahte Atatürkcülere  diyorum  ve  demeyede  devam  edecegim...

Gercek  atatürkcüler  ülkesini seven  gelisimine   katki saglayandir ,, sekte  vuran,,  yikan  talan eden  cigirtkanlik yapanlar  degil.....

Secme  secilme  hakki ! detay  girmicem  tek partili dönem  tarihine bakiniz  anlarsiniz...

Isebella hanim ayrica duyarliliginizi  takdir   etmem  gerekirken edemiyorum  saygi  diyosunuz   evet  saygi bekleyen göstermeyide bilmeli....

29   30 nolu  yorumlara sessiz  kalisinizi  anlamak  icin  cok düsünmek  gerekmiyor...

Kalin saglicakla....

_Asil_

-----
0

Beitrag gepostet am 14.02.18, 21:38 @kurtbeyi Nr.: 13 Antworten

Haklisiniz kurtbey...

Övülende  sövülende   layigini ebedi  hayatta  bulacaktir  mutlak...

Güzel  temenni  ve  yorumunuz icin  tskler....

-----
0

Beitrag gepostet am 14.02.18, 22:20 @_ah_kalbim_ Nr.: 14 Antworten

Benim size karşı bir saygısızlığım oldumu ? Asla ! olmazda zaten. Dediğiniz yorumlardaki yazıları araştırmadan asla zıplamam bu yargısız infaz olur ayrıca sizin kişisel anlaşmazlıklarınız  da beni zerre kadar ilgilendirmez ben sizin konunuz olduğu icin sizin bu konuda bilgi sahibi olmanızı beklerim ve sizinle muhatap olmayı tercih ederim. Osmanlı döneminde babadan oğula geçen bir devlet vardı biraz şans işi işlerini iyi veya kötü yaptıklarını ancak okuyarak öğrenip yorumlayabiliriz. Sizin görüp okuduklarınızın hepsinin yalan olduğunu kim söyledi insanız herşeyi bilemeyiz ama araştırmak icin çok fazla imkanlarımız var. Biraz kritik kaldırmanız gerekir böyle bir ağır konuda bunda alınacak birşey görmüyorum. O dönemde kurulmasi onu kurucusu yapmaz doğru değilmi ? Oy hakkı derken kadına verilen önemden yola çıktım zira o çok met ettiğiniz dönemde sizin söz hakkınız bile olmazdı bunu bir partiye bağlamak gereksiz olur. 90 yıldır uyuyor Türkiye demişsiniz çok haklısınız eğer Mustafa Kemal paşa yaşasaydı maraton koşardık onun ileri görüşlülüğü ile zira eğitim, ilim ve bilime çok önem veren gerçek bir liderdi, hatta bir çok Alman bilim insanına mülteci hakkı sunmuştur ki öyle birinin de daha gelmeyeceğinin de bilincindeyiz ama ileri bakalım derken şanlı Osmanlı tarihine özenip de dönülemez yarına bakmak gerek saygılar 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 14.02.18, 22:49 @isabella Nr.: 15 Antworten

Sahsima diye  lanse  etmissem kusura bakmayin...

Tabiiki saygi  cercevesinde  yazisarak  yanlislarimizi  elestirmek  ve  yönlendirmek  amacli forum  sitelerinde   bulunuyoruz...

Paylastigim o resim Merhum ABDÜL HAMiT HAN in  spor dallarina karsi  olmadigi ,, bilakis  destek verdiginin ispatidir...  Vel  hasil  kelam  galatasaray takimi kuruldugunda  Merhum Ali Sami Yen galatasaray lisesinde  ögrenci oldugu  yillari kapsiyor,, dolayisi ile bir  ögrenci bir  takimi olusturma konumunda  olmasi  ne  derecede  ikna  edici  dogru  haber   olabilir? Futbol  oynadigi dogru katkilarida  vardir  muhtemelen...  90 yillik  tarihe  kurucusu  diye   beyan  edilmis olmasi  mümkün  degilmidir  sizce.. 

Devaminda  dediginiz  gibi  keske  FATIH SULTAN  MEHMET  HANLAR"  KANUNI SULTAN SÜLEYMANLAR" ABDÜLHAMIT HANLAR"  MUSTAFA  KEMALLER  ülkemiz   icin iyi  seyler  yapmaya calismis  nice  liderler ölmeselerdi,,  ALLAH  onlardan  kalan ömürleri  bügünkü Cumhur baskanimiz  sayin  ERDOGAN a   bagislasin insaALLAH   ülke  millet  olarak  gelisip  büyüyelim  el   ele  hep birlikte...

Sizinle  karsilikli  muhatab olmak güzel olur  insaALLAH..

Ahh unutmadan  kadina  deger  islam  emridir  ve  Osmanli bunu  hep  esasa  almistir  arastirir  iseniz  görürsünüz... 

-----
0

Beitrag gepostet am 14.02.18, 22:54 @_ah_kalbim_ Nr.: 16 Antworten

Siyaseti din ile karıştırmamak lazım  ilk yaptığım yorumu birdaha okursanız sevinirim desteklemiş olabilir ama kurucusu değildir iyi geceler
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 14.02.18, 23:00 @isabella Nr.: 17 Antworten

Sizin icin  yinelerim okuduklarimi,, vakit buldukca tskler  sizede iyi  geceler...

Ayrca  karsi cikan olmamis..! sonucta biri kurmus diyeri  desteklemis.. Kim oldugunu bilemeyiz   ikiside  merhum olmuslar  mekanlari  cennet olsun... 

-----
0

Beitrag gepostet am 15.02.18, 07:25 @_ah_kalbim_ Nr.: 18 Antworten

Amin, teşekkür ederim okumaktan zarar gelmez
-----
viva la vida ...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!