|
|
|
arkadaslar noluyor? |
öncelikle herkeze slm ve herkeze güzel bi aksam diliyorum yillardir burda forumdayiz hep beraber güzel konular actik güzel ve güzel olmiyan tartismalarda olsa en azindan konular vardiki üzerinde insan biseyler yazmaya sebep bulabiliyordu ve fikirlerini dile getirebiliyordu son günlerde fark ettigim konu su actiginiz konuyu bi düsündünüzmü? yani yanlis anlamayinda özelde sohbet edebilceginiz seyleri sanki foruma tasiyip burda sohbetinizi sürdürür gibisiniz ????forumun kalitesi düsmesin arkadaslar burda hepimize güzel güzel bölümler sunulmus gelipde güzel seyler paylasin diye o yüzden rica ediyorum faydali konular olsun güzel paylasimlar olsun simdi beni belki yanlis anlayip darilcaksiniz ama demek istedigmide anladiniz insallah. ben inaniyom suna yapabiliyoz güzel seyler sirf niyet lazim niyetinizi gösterin ve güzel paylasimlar yapin hadi bakalim  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
forum bayanlarla sohbet icin mi vardi bak bilmiyordum ögrenmis oldum  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
neyse.... benim demek istedigimi gayet iyi anladinda neyseeeee ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
merhaba rahatsiz olmadim beyefendi sadece diyorum konu konu degil biz burda örnek senin misal yazdigin konuyu normal chatdede yapiyoruz yani diyomki bu tür seyler forumluk degil forumda misal pc bilgileri paylasin ne bilim güzel bir ülke gezintiden resimlerle ülkeyi tanitin rahatsiz tarif verin yaptiginiz güzel yemeklerin valla ben sahsen böyle seyler görmek istiyom forumdan faydalanmak istiyorum bunu söylemek geldi icimden eskiden cünkü forum daha canlidi sankiii güzel konulari zevkle okurduk simdi konuya giriyom iki kisi sadece karslikli atisma gibi baska bisey degil actigin konulari oku misal bi gözden gecir hak verirsin bana. lütfen yanlis anlamayin beni ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
Merhaba,, duyarli yaklasiminizdan dolayi öncelikle tskler... Burada istisna gördügüm belli rumuzlar disinda,, forumu bilmeyen konu ile ilgili platformu dahi secemeyen bir sürü rumuzun sacmaliklari beraberinde cirkin yorumlar ithamlar TB forum sayfasinin kalitesini düsürdügü bir gercek... Önlenebilirmi cok zor... Paylasimlari güzel olanlarin bir kismi sanirim bu nedenden forumdan uzaklastilar... Nacizane düsüncem bu... Sevgi saygilarimla _Asil_ ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
Size aynen katiliyorum hanimefendi. Son zamanlardaki konular essege salvar olmaz eskiden daha kaliteliydi. Saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
Sushim güzel bir konuya değinmişsin eskiden forumun tadı bir başkaydı gırgır da olurdu ama seviyeli ve dosajindaydi. Uzun süren aradan sonra baktıktan sonra bu çok göze de batıyor bir ara siyasetden geçilmiyordu bu da baya sıkıcı ve ciddi konular bu yüzdem biraz geyik hiç de fena gelmedi. Eski ortamlar kalmadığı icin senin benim dilediğim konular ilgisiz kalıp kayboluyor biraz hareket eksikliği var.
Ps: habe lange Jahre gekämpft für eine saubere Plattform und wollte auch mal die Sau rauslassen  sorry meinerseits  ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
Sizi kirmamak düsünüp güzelbir konu acarim tabiiki... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
tabiki eglenmek icin burdayiz ben 11 yildir bu yüzden hergün burdayim hergün forumu dolasiyorum hergün okeyde gezerim fikralari siirleri okurum benimde isden eve gelince kafa dagiltmaya ihtiyacim var günün stressinden sonra hepimizin hayatinda zaman zaman üzen seyler oluyor kacicak yer ariyoruz topluma faydali biseyler olsun olmusken bence neyse iyi aksamlar ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
valla isa sen beni biliyon dedigin gibi hem gülerdik hemde faydali konularda yorum ederdik biseyler ögrenirdik kendimizi gelistirirdik bilmedigmiz seylerle kalmadi cidden kalmadi ama olsun hepimizin elinde bu biz ilk adimi yapalim hadi degerli arkdaslar ödev yarina kadar herkez güzel faydali bi konu acsin kozalak ve ah kalbim hadi göreyim sizi eskilerdensiz hadi bakalim isabella du auch  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
niye saldirisa geciyorsunki ben sadece güzelce sordum sikayet etmedimki soru sordum noliyor diye ama bakiyomda sen taktin yine resmime bu resmi ben seviyorum sen begenmesende olur beni bilen biliyor ciddi miyim degilmiyim diye sen bilmesende olur senin icin takmadim zati bunu ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
Bilmezmiyim ama haksizlik etme şimdi bana nerde gereksiz konumu gördün ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
ya gereksiz mi dedim konulari isabella sen bari etme eyleme sende mi beni anlamadin canim hmm ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
fark aradigim yokki demek istedigimi sen hala anlamadin bende yoruldum sana anlatmakdan iyi aksamlar sana  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
Yok sushim onu ben diyorum birsürü gereksiz konu var diye gayet net anladım ben seni paylaşımlar olsun seviyeli kavgasız ise yarayan cinsten ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
evetttt aynen ondan iste  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
bubam kiziyor nayn diyo desasterle pasta yeme diyo kusura bakma ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
neyseeeeeeeeeee okey oynayim sen bulursun bos bos sohbet etcek konular nasilsa iyi aksamlar ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
benim lafim allgemeindi eski günlerle ölcerek yazdim kimseyi üzmekde niyetim degil öyle biride degilim farkli güzel paylasimlar olursa daha cok katilmak isterdim demek istedim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar noluyor? |
tsk ederim yorumuzdan dolayi eskiden farkliydi forum simdi degisti biraz icimden geldi düsüncemi yazmak istedim. arkdaslarda cogu anladi zaten beni sizede simdiden huzurlu mutlu yeni yillar dilerim sevdiklerinizle ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!