|
|
|
Yeni yıl |
kutlanır kutlanmaz tartışmasına girmeden kısmet olursa iyisiyle, kötüsüyle bir yılı daha deviriyoruz .... 2018 icin beklentileriniz istekleriniz ve kesin yapacağım dediklerinizi içinizde kalip da daha söylemek istediklerinizi alalım
sayıların pek bir önemi olmasada güzel başlangıçlar diler hepinizin yeni yılını kutlar, her şeyin gönlünüzce olmasını sevdiklerinizle beraber daha nice seneler geçirmenizi temenni ediyorum sağlıkla mutlu kalın ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Hulk olmaya mi karar verdin  güzel dilekler başarılı olursun umarım digerlerini demene gerek yok tahmin ediyorum ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Masallah viel zu viel Winterspeck  karsimdaki şeffaf olunca pek de zor olmuyor ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
selam canim bende senin yeni yilini candan yürekten kutlarim allah hersey gönlüne göre versin ve herkesin yeni yilini yüregimle kutlar daha nice yillar saglikli huzurlu neseli sevdiklerinizle birlikte ve gecirmenizi diliyorum ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
He ya sana bir tavsiye önce gizemli ol sonra şeffaf ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Amin cümlemizin insallah canim teşekkür ederim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Öylede kalırsın kasandra ile başbaşa demedi deme ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Ahaha aferin abla sözü dinle ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Tamam evladım ben kapı gibi arkandayım ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Üzüm üzüme baka baka kararmasın malum Arap tabelalar çok arttı memleketde ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Bizim dilimiz oldukça güzel değiştirmeye gerek yok ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Utanacak yüz olsa ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Ege ve Trakya yeter bize  bende süsledim cam ağacı şimdi kaç kişi saldırıya geçer ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Halis muhlis Türk adetlerinden vazgeçmeyiz biz ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Olmaz vermeyiz ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Sen hiç bu zamanlarda Türkiye’ye gitmedinmi yoksa Ege’ye bir git gör ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Sağol hemsom  insallah o gümleride görürüz Guter Vorsatz gefällt mir ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Var Tabi Ege milliyetçiliği ve dini kardeş olarak görür öyle bir yer göremezsin başka yerde ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Dikkat et boğulma fazla oksijenden ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yıl |
Sooo eine Runde Kaffee für alle geht aufs Haus .(_)-).. örnek alın hiç misafir perverlik yok sizde ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!