|
|
|
Günese yazi yazilmaz :) cok güzel bir hikaye |
Slm ve (huhu) tüm Türkbase Dostlarima Az önce dinledigim güzel hikayeyi sizlerle paylasmak geldi aklima umarim begenirsiniz... hepinize hayirli cumalar dilerim isleriz ras gitsin .  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bende cok begendim tsk yorum icin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen mikkemmel hahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
günaydinlar evet ahmet suclu ody ilk bakista amaaaaaa yok yok ...aslinda olay su ahmet frikik vermis olabillir... ama bir ülkenin krali ahmetin orasina burasina niye bakiyormus niye   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orasini bilmiyoz iste  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden sadece külodunun oldugu bölge siyah kalmış ve neden kral o bölgeye dikkatli bakmış lütfen bi acıklama bekliyorum ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hay seni hikayeden sadece bunu mi anlayip merak ettin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama hikasyenin kopma noktası orası görmese orayı ahmeti tanımıycak o nasıl bi kralki orasından tanıdı ahmeti ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dett hikayeyi kendine benzetme  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 tmm ozman detttim bennnn ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gurbet abim lütfen merakla bekliyorum anlat bana ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bildigmiz merakli melahati gectin yilin merakli ödülü sana gidicek  BU YILIN ALTIN SARIMSAK ÖDÜLÜ SAYIN ERDEMCE BEYE TAKTIM EDIYORUZ  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bir şarlok holms edasıyla olaya yaklaşıyorum ----- rakıdan sonra aklıma geleceksen kelle pacadan ne farkın var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee tabiii tabi ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!