64 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.09.17, 21:29 Nr.: 1 Antworten

sorun değil! mi?
özlemiyormusunuz hiç kimseyi?
alıştınızmı bir şekilde hayatınızdan kaybolup giden herkese?
yetiyormu kalanlar?
yada,
yeterim ben tek başımada kendime!mi diyorsunuz?
...
0

Beitrag gepostet am 20.09.17, 16:42 @gezgin256 Nr.: 2 Antworten

sorun değil! mi?
4 ü de uygun aslinda
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 20.09.17, 19:28 @isabella Nr.: 3 Antworten

sorun değil! mi?
nasıl?
aslında olması gereken bence o...özlemek insanın sadece canını acıtıyor ama ben sadece özlemiyormuş gibi yapabiliyorum,hayatın doğal akışı olarak görüyor gibi yapabiliyorum,alışmışım gibi yapabiliyorum 
ama bazanda yeter artık diyesim geliyor....
0

Beitrag gepostet am 21.09.17, 08:28 @gezgin256 Nr.: 4 Antworten

sorun değil! mi?
Şöyleki , Ben artık sadece hayatda olmayanları özlüyorum, hayatda olup da beni tınlamayanı bende takmıyorum kendi keyfi bilir hesabı biraz gaddarca geliyor bazılarına belki ama önemli olan benim İçimin rahat olması böylesi can da acıtmıyor. Etrafım şeffaf olsun az ve öz kafi. Bir çevrene bakarsın etrafı çok kalabalık gibi görünen insanların çoğu sadece sosyal medyadaki takipçiler vs kuru kalabalık dan ibarettir ama başı sıkıştığında gidecek yeri yoktur 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 21.09.17, 15:04 @gezgin256 Nr.: 5 Antworten

sorun değil! mi?
selam can biz ve insanlar heyata yasadigimiz müdetce özledigimizde oluyor hasret kaldigimizda oluyor mesele insanlar birini kayp etimi o kadar özülüyorki yada yasadigi beraber oldugu insandan ayrildimi aci ceker özülüyor yani ne yasadigimiz beli ne yasamadigimiz beli heyat sartlari hep aci kederli geciyor ne kadar mutlu sevincli huzurlu olursan ol bir yerde insanin mustsuz yeri vardir oysa her halimize sükür etmek lazim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 21.09.17, 18:32 @isabella Nr.: 6 Antworten

sorun değil! mi?
hayatta olmayanlar kalanlardan çok daha fazlaysa?
farketmez,bir şekilde insan hayata bağlanmak zorunda değilmi?
hayatın doğal akışı bu...
herkesin yaşadığı şey bu neticede...
teşekkürler yorumun için.
0

Beitrag gepostet am 21.09.17, 18:38 @mehriban Nr.: 7 Antworten

sorun değil! mi?
teşekkürler mehriban.hepimiz aynı yolun yolcusuyuz 3 aşağı 5 yukarı...ama bazılarının hayatında özlemek diye birşey yok.hiç bir acı çekmeden hayatın her anını dolu dolu yaşayabiliyorlar,imrenmemek mümkün değil...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

sorun değil! mi?