hayirli ramazanlar herkese...
katar krizi nerden cikti herkes gibi bizde anlama calisoyruz.gerkcek suki yapilan tum senaryolar isalam alemi uzerinde yapiliyor,islam bolgelerini kole yapip,onalrin zengin kayanklari talan etmekdir..
ne ilk oyun nede son olacak,gecmiste ramzanizi bize zehir etmeisini ozelikle yaptilar,kimi zaman bayram gunu sadami astilar ,kimi zaman filsitini kana buladilar,kimi zaman vatanimizi kana buladilar.vs vs bitmez bublarin katilamari..
katarinda buna beneezr olanagi buyuk,su anki emiri dusurup,yeni emir getirip ordaki gaz va patrolde kenilerine pay almaktir,buna paralel turkiye de mumkun mertebe zarara ugatmak.
halan buraya neden muslumanlara oluyor diye sorgulamiyalaim.
islam alemi birlik olmadikca bu senrayolar daha uzar gider.turku araba ,muslumani muslauman dusman eylen dusunce lanet olsun
imtihan dunyasi cennet oyle kolay kazanilmiyor
halan burda hukumeti elstiren arkdaslar akil edirmeiyorum....bizim tek bir ulkemiz var bari onu koruyalim sahiplenelim,kisisel goruslermiz arka palanda gelmeli
yoksa biz daha cok dayak yeriz..
su hayir muabarerk gunlerde Rabbim c.c bizlere akil fikir birlik dirlik nasip eylesin.
vatanimizi miletimizi islam alemini korusun.dusmanlarin oyunlarini basina dondersin....aminnn
ramazan derki ey insanlar ey toplum Niyetim sizi ac bırakmak degil Niyetim size acın halini anlatmak demektir bilmektir
Hz. Mevlâna
dunyam muslumanlar alimi genel baskani:
Ey turk mileti size mujdeler olsun..Allaha yemin olsun ki siz ebediyen rezil olmasiniz,,, cunku siz duskun olani kaldirir ve olmayanlara veirsiniz,,misafire ikram edersiniz...
müminler ancak kardestirler.oyles kardeslerin arasini duzeltin.
Allaha karsi gelmten sakinin ki size merhamet edilsin...Hucurat 10