96 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.06.17, 20:51 Nr.: 1 Antworten

Katara uygulanan ambargo
0

Beitrag gepostet am 11.06.17, 21:00 @_kitty_ Nr.: 2 Antworten

Katara uygulanan ambargo

Arkadaslar konuya girmeden,
Bu hayirli ve bereketli Ramazan ayimizi kutluyorum, saglik, sihhat, baris ve huzur getirmesini diliyorum.
0

Beitrag gepostet am 11.06.17, 21:11 @_kitty_ Nr.: 3 Antworten

Katara uygulanan ambargo

Konuya dahir 
pek detaylarini bilemiyorum ama gören gözde kilavuz istemiyor diye düsünüyorum.

Biz müslüman alemine rahatlik yok,felakette hic bir zaman basimizdan eksik olmayacaktir.

Bu gecmisimizde böyledir, gelecegimizdede böyle kalacaktir.

Ilk rahat cözüm bunun icin tabiki gene Müslümani Müslümana karsi kiskirtmaktir, emele ulasim böylelikle daha kolaylastigi icin.

Mülümanlar aklini basina toplayip artik Lütfennn bu oyuna gelmemelidirler.

0

Beitrag gepostet am 11.06.17, 23:23 @_kitty_ Nr.: 4 Antworten

Katara uygulanan ambargo
slm sizede hayirli ramazanlar..peygamper efendimizin severken alinlarindan öperken cennet kokulu otrunlarim dedigi hasan hüseyini iktidar ugruna katleden zihniyetler varken,,günah cikarir gibi dünyaca uyduruk hadisler varken,,mezhep fitnesinin atesi oldugu sürece bu müslüman aleminin sorunlari bitmez...isin garibi suan islam adina birsey söyledigin zaman islam düsmani gibi davraniyolar sana...din iman kimsenin tekelinde degildir..kulla allah arasinada kimse giremez...saygilar iyi aksamlar
0

Beitrag gepostet am 12.06.17, 00:26 @pusu_vadi Nr.: 5 Antworten

Katara uygulanan ambargo

Cok tsk ediyorum, yazdigin gibi zamanindan beri gelen bu bizim icimizdeki hirs ve cekememezlik,bencillik, düsmanlik halan devam ediyor, edecektirde ne yazikki,buda biz Müslüman alemini hep felakete sürükleyecektir, ne ise bizim kinimiz nefretimiz bir birimiz ile, sanki gelip bir gavur bize yardimci olacakmis gibi ne cabuk bu kadar fidneye geliyoruz, ne yazikki bizde Müslümaniz, hic bir zaman birlik beraberligimiz olmadi,Aile ici bile bu büyük sorunlarimiz var,Allah yardimcimiz olsun.
0

Beitrag gepostet am 12.06.17, 00:30 @kurtbeyi Nr.: 6 Antworten

Katara uygulanan ambargo

Tsk ediyorum, Türkiyenin su an ne yapmasi gerektigini pek bilemiyorum ama, kendisini korumasi gerekir diye düsünüyorum, bütün bu karisiklarin arkasinda hedef Türkiyedir.

Bu araplar bizi her zaman satmistir zaten, ben güvenmiyorum bunlara.

Allah yar ve yardimcimiz olsun Insallah.
0

Beitrag gepostet am 12.06.17, 01:01 @_kitty_ Nr.: 7 Antworten

Katara uygulanan ambargo

hayirli ramazanlar herkese...

katar krizi nerden cikti herkes gibi bizde anlama calisoyruz.gerkcek suki yapilan tum senaryolar isalam alemi uzerinde yapiliyor,islam bolgelerini  kole yapip,onalrin zengin kayanklari talan etmekdir..

ne ilk oyun nede son olacak,gecmiste ramzanizi bize zehir etmeisini ozelikle yaptilar,kimi zaman bayram gunu sadami astilar ,kimi zaman filsitini kana buladilar,kimi zaman vatanimizi kana buladilar.vs vs bitmez bublarin katilamari..

katarinda buna beneezr olanagi buyuk,su anki emiri dusurup,yeni emir getirip ordaki gaz va patrolde kenilerine pay almaktir,buna paralel turkiye de mumkun mertebe zarara ugatmak.

halan buraya neden muslumanlara oluyor diye sorgulamiyalaim.

islam alemi birlik olmadikca bu senrayolar daha uzar gider.turku araba ,muslumani muslauman dusman eylen dusunce lanet olsun

imtihan dunyasi cennet oyle kolay kazanilmiyor

halan burda hukumeti elstiren arkdaslar akil edirmeiyorum....bizim tek bir ulkemiz var bari onu koruyalim sahiplenelim,kisisel goruslermiz arka palanda gelmeli

yoksa biz daha cok dayak yeriz..

su hayir muabarerk gunlerde Rabbim c.c bizlere akil fikir birlik dirlik nasip eylesin.

vatanimizi miletimizi islam alemini korusun.dusmanlarin oyunlarini basina dondersin....aminnn

0

Beitrag gepostet am 12.06.17, 01:25 @frankfurterr Nr.: 8 Antworten

Katara uygulanan ambargo

Aminn,tsk ediyorum

Yazdiklarina harfi ile katiliyorum,güzel düsüncenden dolayi kutluyorum.

Güzel gönlüne saglik,iyi geceler.
0

Beitrag gepostet am 12.06.17, 15:14 @_kitty_ Nr.: 9 Antworten

Katara uygulanan ambargo
slm can senin ve herkesin ramazan bayramini kutlarim ben sunu  demek istiyorum insanlar ve toplum ramazan kutlar kutlamaz oruc tutar tutmaz camiye gider gitmez o insanlara bagli ama insanlar öyle olmuski ben orucliyim diyor ama kumar masasinda zar atiyor icki iciyor kumar oynuyor simdi bunun ramazani orucu nerde kaldi demek insanlar kendini ve alahi kandiriyor oruc ramazan demek  cevreye topluma yardim etmek el birlik olmak yoksula garibana el kol kanat ac insanlari doyurmak  demektir kumar basinda zar atmak  artik ne ramazan kalmis nede insanlar yalan dolanla kendilerini avutuyiorlar bunu sende bende herkes bilir tekral herkesin ramazani kutlu olsun
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 12.06.17, 15:22 @_kitty_ Nr.: 10 Antworten

Katara uygulanan ambargo

ramazan derki ey insanlar ey toplum  Niyetim sizi ac bırakmak degil 
Niyetim size acın halini anlatmak demektir bilmektir 

Hz. Mevlâna

Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen und im Freien

-----
0

Beitrag gepostet am 13.06.17, 03:26 @mehriban Nr.: 11 Antworten

Katara uygulanan ambargo

Tsk ediyorum mehriban,ayrica katilimin icin tekrar tskler.

Keske her düsünce senin ve benimki gibi olabilse, öyle bir zamanda yasiyoruzki,yeri geldiginde cocuguna bile artik laf söyleyemedigin bir zamandayiz.

Gerektigi gibi yasayabilseydik dünyada ne bu kargasa olurdu,ne ac ne susuz kalan.

Bu yönden iste denge saglanmiyor,insanlar hep bana olmus.

Tabiki herkesin ibadeti kendine,her kisi hesabini kendi verecektir.

Allahim biz Insanlara hidayet eylesin Insallah,dogru yolu bulalim.

Belalar bizim ve Türkiyemizinden uzak olsun.
0

Beitrag gepostet am 13.06.17, 14:21 @_kitty_ Nr.: 12 Antworten

Katara uygulanan ambargo
can güzel yorumun icin cok sag ol birde insanlar öyle omuski din ahlak bilmez olmuslar yalanla dolanla oruc tutuyorum ama gizli gizli yiyor iciyor utanmadan sigilmadan birde diyorki ben orucliyim kendini kandira bilirsin toplumu cevreyi kandira bilirsin  ama allah kandiramasan kim ne yaparsa yapsin kendine yapar allah büyüktür allahim sen insanlari mahsur görme her insan kuluna yardimci ol sifa cefa ver yardimci ol
-----
0

Beitrag gepostet am 13.06.17, 14:32 @_kitty_ Nr.: 13 Antworten

Katara uygulanan ambargo
Kurban olam gözlerine
Umut olam bekleyişlerine
Derman olam acılarına 
Merhem olam yaralarına
Nefes olam sana ömrümde ömür vereyim sana allah yardimciniz olsun                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Bildergebnis für türkiye ac insanlar  
-----
0

Beitrag gepostet am 15.06.17, 00:19 @_kitty_ Nr.: 14 Antworten

Katara uygulanan ambargo
clap:
0

Beitrag gepostet am 15.06.17, 00:20 @_kitty_ Nr.: 15 Antworten

Katara uygulanan ambargo
cok üzücüü 
0

Beitrag gepostet am 15.06.17, 17:35 @_kitty_ Nr.: 16 Antworten

Katara uygulanan ambargo
 Son gelişme bu şekilde !!!!! 

Katar Savunma Bakanlığı, 12 milyar dolar değerinde F15 savaş uçağı alımı için ABD ile anlaşma imzalandığını duyurdu. Anlaşmanın 36 adet savaş uçağı alımını kapsadığı bildirildi.

Katar'ın resmi haber ajansı QNA'da yer alan Katar Savunma Bakanlığının açıklamasında, 12 milyar dolarlık F15 savaş uçağı alımı için ABD ile anlaşma imzalandığı duyuruldu. Anlaşmanın imza töreni için Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed el-Atiye'nin bugün Washington'da ABD Savunma Bakanı Jim Mattis'le bir araya geldiği belirtildi. 

Söz konusu anlaşmanın "ABD'de 42 eyalette 60 bin kişiye istihdam sağlayacağı" bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, anlaşmanın "bölge ve ötesinde barış ve istikrarı destekleyeceği ve aşırılığa karşı yakın stratejik iş birliği sağlayacağı" da ifade edildi.

İki ülke arasındaki anlaşmanın 36 adet savaş uçağı alımını içerdiği bildiriliyor.

'MUAZZAM BİR YETENEK KATACAK'
ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) konuyla ilgili açıklamasında ise "Anlaşmanın Katar'ın savunmasına muazzam bir yetenek katacağı ve ABD ile Katar arasındaki karşılıklı güvenliğe yönelik iş birliğini artıracağı" vurgulandı. 

Anlaşma, bazı Arap ülkelerinin Katar'a yönelik 5 Haziran'da diplomatik ve ekonomik abluka uygulamasının ardından geldi. ABD Başkanı Donald Trump da körfezdeki krize ilişkin yaptığı açıklamalarda Katar'a abluka uygulayan ülkelerin adımlarını desteklemişti. Trump, Doha yönetimini "terör örgütlerine finansman sağlamakla" suçlamıştı.

-----
Gözlerin diyorum… Sanki baþka bir gezegen gibi onlar...
0

Beitrag gepostet am 15.06.17, 19:55 @kerem_29 Nr.: 17 Antworten

Katara uygulanan ambargo

Benim anladigim bu yazidan, Katarin ABD ile anlasmasini Müslüman Arap Ülkeleri kendilerine sindiremedikleri icinmi Katara ambargo uyguluyorlar?
0

Beitrag gepostet am 15.06.17, 19:57 @gulam Nr.: 18 Antworten

Katara uygulanan ambargo

Buda bir fikir tarzidir.

Bravo gercekten, hic bu sekil bir fikir yürütebilecegim aklima gelmezdi.

Tebrik ediyorum seni
0

Beitrag gepostet am 16.06.17, 00:20 @_kitty_ Nr.: 19 Antworten

Katara uygulanan ambargo

dunyam muslumanlar alimi genel baskani:

Ey turk mileti size mujdeler olsun..Allaha yemin olsun ki siz ebediyen rezil olmasiniz,,, cunku siz duskun olani kaldirir ve olmayanlara veirsiniz,,misafire ikram edersiniz...

0

Beitrag gepostet am 16.06.17, 02:04 @_kitty_ Nr.: 20 Antworten

Katara uygulanan ambargo

müminler ancak kardestirler.oyles kardeslerin arasini duzeltin.

Allaha karsi gelmten sakinin ki size merhamet edilsin...Hucurat 10

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Katara uygulanan ambargo