|
|
|
WINDELTORTE Pampersden pasta yeni dogmus bebekler icin :) |
Slm arkdaslar herkeze güzel bir aksam diliyorum ve hemen sizlerle paylasmak istedigim bir konuyuya geciyorum Bugün is yerindeki kiz arkadasim icin bir Bebek hediyesi hazirladim ve bunu sizlerle paylasmak istedim. 
iki paket bebek bezinden hazirladim bezleri ilk asamada sardim gördügünüz gibi uclarinada paket banti yapistridim acilmasin diye. sonra yuvarlak sekilde basladim pasta sekli vermeye tabi biraz zorlaniyorsunuz genisledikce yardim olarak ben bir orta boy tencere kullandim onun icine dizdim ve etrafina kurdaleyi sarmadan biraz kalin bir iple bagladim üzerine ipin görüntüsü güzel görünsün diye ucuk pembeli kurdele gecirdim iki kat yaptim pastayi ve yukarki katina bi biberon taktim mum yerine sonra böyle ufak bebe shampuani veya kremlerinle bezlerin arasina sakladim süpriz olarak ebayden bide bebegin ismini emzikkoleysine yazdirdim kaybetmezse büyüyünce annesi verir artik bu senindi diye yarinda sefaf hediye kagitla güzelce sarip bebek sevmeye giderim umarim hediye düsünen arkadaslar olursa böyle bisey yapmaya denesinler degisik vede hos bir hediye .Herkeze güzel bi aksam dilerim byebyelar sushi ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper olmus bacım ellerine saglık bunu hazırladıgın bebekde güle güle kullansın uzun ömürlü analı babalı büyüsün inss |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk mavi evet süper oldu bende bukadarini beklemiyordum ilk defa yaptim böyle bisey aslinda neler yapabiliyor insan ama iste bazen tembellik cökiyor bize ama yeni dogmus bebek icin deger cok tatli bisey cünki ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tek kelimeyle harika düşünülmüş bir hediye yaratıcılık bu olsa gerek ellerine sağlık sushi emeğine sağlık     |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harika olmuş ellerine emeğine sağlık rabbim analı babalı büyütsün inşallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aminnnnn insallah canim dedigin gibi perim ALLAH anali babali büyütsün minik fistiki vallahi cok tatli bisey annesi resmini yollamisti minciklicam is arkadasi canim kac yildir beraberiz dedim degisik bisey olsun. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk BERK EFE evet degdi valla onca ugrasmam tskler bol sanslar okeyde  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk nuris evet harika oldu uyy sendeki güllerde harika olmus benim güller daha acmadi seninkiler ne cabuk acmis. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eh artık evlen bitane bebek yap onu bezlersin bak oda süper   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahaha mavissssss ozaman bende senden böyle hediye istiyom ama  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür ederim buralara yaz geldi belki iklimdendir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla daha degisigi olamazdı bacım arasa bulamaz çarsıda böyle güzel bisi eline saglık  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet yoksa kayiyor bende tencereye yaptim iste  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk abim INSALLAH ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HUHUUU tsk az-ra evet benimde ilk denememdi güzel oldu ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
COOLE IDEE  ........ellerine saglik  bekarlar icinde yokmu bi versiyonu bu pastanin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk kenzo yani olmazmi yapariz sanada bitane  REDBULL Doselerden  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani herkezin hosuna gitmek zorunda olmasi gerek degil aber das du dir die mühe gemacht hast zu schreiben ist schon ein +  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich frage mich auch manchmal ob du vorher überlegst was du von dir gibst aber so ists halt ....manche fragen bleiben immer offen haha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!