|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
Evet TürkBaze forum yazarlari eylenceli bir oyun... Soruya dürüst cevap verip,, sizden sonraki yazara akliniza gelen soruyu soracaksiniz... Iyi eylenceler diliyor ve sorumu soruyorum... Asagidaki" söylediginiz enson yalan kime ne söylediniz...  ........................................ Dipnot: sadece siradaki son yazarin sorusuna cvp verecek ve kendi sorusunu bir sonraki icin soracak.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
Slm canım ben cafeye gittiğimde kahve içeçeğimde eğer o anda sakız çiğniyorsam çaktırmadan masanın altına yapıştırıyorum 
Soruma gelince... Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
Her ay 28 gün ceker ama bazi aylar haddini asip 29 30 31 kadar cekiyor... Soruyorum " asagidaki esinizi yada sevgilinizi aldattinizmi... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
slm can güzel forum acmisin elline saglik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
bundan iki sene önce alanya bayan arkadasla tatile gitik 2 hafta kaldik gelirken biraz alis veris etim peynir cökelik kurumus patlican biber tarhana ve caydanlik cerez almistim türkiyede hic sorun olmadi hata kilom agirdi bilene tam nürnberg havalimanina geldik pasaport konturulunde gecerken herkesin icinde polis geldi beni yakaladi aldi bir odaya götürdü bana sordu ne getirdin peynir yag ilac ben yok diyorum bana üc defa sordu bende dedimki peynir getirdim cökelik sigare bune dedi bende tik yok demezmi bilmiyormusun afrikadakiler ac insanlar siz keyfinize getiriyorsunuz bende anamin üstüne atim anam isdedi dedim bana polis bir bakti hadi bu seferlik gec dedi bir daha olursa ceza yazarim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
ben galiba yanlis yazmisim simdicik ne yazacagimida bilmiyo ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
Sormustumkii " esinizi yada sevgilinizi aldattinizmi... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
esim yok sevgilim yok bir kedim bilene yok aldatanda var altamiyanda var ama ona bakarsan aldatan daha cokkkkkkk oooooo ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
dogrumu yazdim yanlismi kafam karisti ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
Ilahi alemsinn canim yaa  sorunuda sorarsan olacak ha gayret .. ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
bunun birde sorusumu var hele bir sorim  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
soru cevap esimi sevgilimi aldatmadim oldumu ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
yanlis ve dogru cevapmi verdim bilemiyom ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
Aslm Tufan1 konu basligindada görüldügü gibi bu paylasim bir forum oyunu idi ... Sahsi sorunuzu özelden yazmaniz gerekirdi  ve saglik olsun,,bu sekilde konu dagilmis oldu... toparlanirmi sanmiyorum... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
Cevabin mutlaka dogrudur canimm benimm ,, lakin soru hala belirsizdi dolayisi ile diskalifiye oldun... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
can saka bir yanada ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
soru sen niye oynamiyosun ilk sen oyna sec birini cevap Mızıkcılık yapma Oyun onun fikriydi bi kere ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
Ben oyun oynamam esim oynar,, ben yazarim canimm... Siradaki,, birine birsey anlatmaktansa kendim yaparim dedinmi hic...  ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
soru sen hic yataga isidinmi cevap vala bilah ara sira yaptim
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dürüstlük oyunu... |
ben sana soruyom İcimdeki yokluguna tûrküler yaktım gülüsünden bahar solumak isterken zemheriye bulandım telli duvaklı umutlar verdim topraga sevdan sagolsun. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!